Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine sunde planter, med hurtig levering. Eneste problem er, at en del planter er noteret som udsolgte, så man ender med en smule FOMO. Heldigvis er firmaet gode til at svare på, hvornår man kan købe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Planterne var pakket i en åben papkasse, så de klarede transporten fint. Pæne planter. Ville dog gerne have vidst, at nogle af planterne var barrodsplanter, der var sat i kompost og dækket med savsmul... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var nogle rigtig spændende planter jeg kunne få og 4 af dem var rigtig fine og upåvirkede af transporten, men en af dem havde fået knækket spidserne af to af sine tre grene undervejs. De skal nok... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte sidste år en flok planter, heriblandt et par pawpaws, hvor den ene desværre overlevede vinteren trods passende pleje. Heldigvis lever Magnus op til løfterne om gro garanti, så fik uden bøvl byt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Pépinière
  2. Jardinerie
  3. Pépiniériste en gros

Informations provenant de diverses sources externes

klimaplanter.dk er danmarks mest bæredygtige online og fysisk planteskole. Vi producere spiselige buske, træer og stauder uden brug af spagnum, kunstgødning of gift, men med bl.a genbrugsmaterialer og affaldsprodukter for at mindske belastningen på miljøet Har du haft en god eller dårlig oplevelse vil vi sætte pris på en anmeldelse her på trustpilot

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles
Logo de Klimaplanter

Réponse de Klimaplanter

Hej Nina,
Beklager mange gange at vores leverandør af drivhusplast har klokket i den, det er selvfølgelig ikke godt nok. Jeg har taget en snak med dem, om hvordan vi kan undgå at fejl som denne, kan opstå. Håber du ellers er tilfreds med kvaliteten af varen.
Magnus

Noté 5 sur 5 étoiles

God service da jeg ringede

God service da jeg ringede, før ordre, angående spørgsmål til de produkter jeg kiggede på. Så god info at jeg faktisk undgik at få bestilt forkert pga. manglende viden fra min side af. Lyn hurtigt levering. Flotte og sunde planter, forsvarligt pakket ind. Bestiller gerne igen en anden gang.

2 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ansvarsfraskrivelse hos Klimaplanter

Jeg bestilte en plante hos Klimaplanter. Jeg fik den under tørken her i foråret og jeg fulgte Klimaplanters råd til punkt og prikke for udplantning, den kom i jorden samme dag den ankom mv.

Da der var tørke måtte jeg give den lidt vandt i den periode, men ellers har den stået og passet sig selv med den nedbør der efterfølgende er kommet.

Problemer er at planten aldrig voksede eller fik blade. Jeg kontaktede derfor Magnus Buch på Klimaplanter og efter meget frem og tilbage påstår Magnus så at det er min egen fejl at den er død da han påstår den er død fordi jeg har overvandet den. Jeg har over 30 års erfaring med have og planter så må sige jeg blev rimelig provokeret over Magnus påstand for at slippe og sende en ny plante til mig. Han har dog tilbudt at jeg køber en ny plante til 150 kr og så dækker han fragtomkostningerne. Det har jeg afslået, da jeg mener at enhver seriøs forhandler af planter tager ansvaret på sig og sender en ny plante uden beregning.

Jeg må sige jeg er meget skuffet over Klimaplanter og den service Magnus Buch tilbyder, vil ikke handle her igen.

10 juin 2025
Avis spontané
Logo de Klimaplanter

Réponse de Klimaplanter

Hej Teddy,

Du ikke har fulgt mine retningslinjer vedrørende etablering og pleje af planten samt reklamations- og grogarantibetingelserne. Min vurdering er baseret på de oplysninger, du har givet, herunder din e-mail, hvor du skriver, at du har vandet planten hver dag siden modtagelsen – med undtagelse af de sidste par uger, hvor der har været regnvejr. Uanset omstændighederne er det alt for meget vand til enhver plante, og det er ikke en anbefaling, du vil få fra en uddannet gartner. Min anbefaling er en grundig vanding ved plantning, efterfulgt af jævn vanding med 7-14 dages mellemrum.

For at kunne foretage en mere præcis vurdering, har jeg bedt om:

Billeddokumentation

En beskrivelse af, hvordan planten er blevet håndteret fra modtagelse til reklamation, inklusive pleje og etablering

Oplysninger om jordtype, (vandingshyppighed) og gødning

Disse oplysninger har du ikke ønsket at give mig. I stedet begyndte du at belære mig og kræve erstatning uden at følge vores handelsbetingelser.

Min grogaranti gælder kun, når plantens mistrivsel ikke er selvforskyldt. På baggrund af de mangelfulde oplysninger, du har givet, har jeg ikke kunnet træffe en anden beslutning.

Alligevel tilbød jeg dig en løsning, der tog hensyn til begge parter, selvom du ikke var berettiget til erstatning.

Du er velkommen til at læse mere om vores handelsbetingelser, som du accepterede ved købet.

Magnus

Lynlevering

Lynlevering, bedste pris og vel emballeret. Ville ønske jeg havde en større have så jeg kunne købe mere ved jer. Skal nu nok finde på noget. 🤗

2 juin 2025

Godt udvalg af planter

Godt udvalg af planter, som ikke fås så mange steder, sunde planter og personalet er gode til at hjælpe og besvare spørgsmål

25 avril 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus