Klimatexperten Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Problem med min värmepump. De var mycket snabba med att skicka en kille som gav ett gott intryck och inte rekommenderade undersökning i onödan utan avhjälpte ett enkelt på problem och bad mig avvakta.... Voir plus

Kunnig och hjälpsam personal skapar förtroende för företaget Klimatkontroll. Efter många år som en nöjd kund, ger jag bästa rekommendationer till Klimatkontroll och dess tjänster. Christine Wessman R... Voir plus

1. Service de réparation de systèmes de climatisation
  2. Fournisseur de climatisation
  3. Magasin de systèmes de climatisation

INSTALLATION, SERVICE, FELSÖKNING, REPARATIONER OCH UTBYTE AV VÄRMEPUMPAR OCH VENTILATION

Excellent

TrustScore 5 sur 5

69 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Excellent product great staff

Excellent product great staff, a bit overloaded with work and long time waiting

29 janvier 2026

Réponse de Klimatexperten

Yes, there was a bit of a wait over the Christmas and New Year holidays, and—as you mentioned—we had a lot going on while
it was cold outside. But the main thing is that you are happy with your heat pump! Thanks for the great review! Best regards, Peter

Jättesnabb service & väldigt…

Jättesnabb service & väldigt proffisionella

18 juillet 2025

Réponse de Klimatexperten

Tack Anna för att du uppskattar vår insats. Vi gjorde vårt bästa, besvärligt att sakna vatten i huset... Med vänlig hälsning, Peter Hornbeck

Proffsig service av kunnig och trevlig tekniker.

Vi fick vår panna servad på ett proffsigt sätt av en super kunnig och trevlig servicetekniker som kom med goda råd om underhåll.

5 juillet 2025

Réponse de Klimatexperten

Stort tack för ett fint omdöme Armand, roligt att du är nöjd!

Teknikerna var mycket professionella…

Teknikerna var mycket professionella och kunniga.
Jag uppskattar att de gav mig goda råd och hade ett väldigt fint bemötande.
Jag tänker anlita företaget igen.

11 juin 2025

Réponse de Klimatexperten

Trevligt att höra Lena. Jag skall framföra detta till teknikerna som var hos dig. Välkommen åter när du behöver våra tjänster!

Med vänlig hälsning, Peter, v.d. Klimatexperten

Kanonservice till bra pris

Kan bara varmt rekommendera denna firma. Vår luft/vattenpump löste ut jordfelsbrytaren på lördagen. Så ingen värme och inget varmvatten. Ringer Klimatexperten på måndagen. Trevlig och hjälpsam kille svarar. Duktig reparatör kommer efter 2 Tim och löser vårt problem. Bra pris också. Vi är supernöjda. Stort tack!!!

7 octobre 2024

Stort tack själv för ett fint omdöme. Alla rätt tycks det som ;) MVH Peter

Beställde en vara för 2v sedan

Beställde en vara för 2v sedan. Har inte fått det levererat än. Har mailat två gånger till kundtjänst men inte fått något svar alls. Det enda jag fått är ett bekräftelsemail på beställningsdagen och en vecka efter så fick jag ett automail om att beställningen är mottagen och behandlad.
Hursom är leveranstiden orimligt lång samt undermåligt att man inte får svar när man kontaktar kundtjänst.

1 octobre 2024

Réponse de Klimatexperten

Hej Jakob. Vi har skickat svar till dig om att varan är restnoterad och att förväntad leveranstid är i början på nästa vecka.

Peter var mycket trevlig o hjälpsam o…

Peter var mycket trevlig o hjälpsam o fixade installationen snabbt
killarna som kom o installerade värmepumpen var också mycket trevliga o hjälpsamma.

3 octobre 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack Irene, trevligt att ni är nöjda med företagets insats. Jag skall framföra berömmet till våra tekniker!

Vi är väldigt nöjda

Vi är väldigt nöjda med service både i kontakten inför och under installationen, och efter utfört arbete. Kan verkligen rekomendera

1 octobre 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack Krister, trevligt att höra trots att det tog lite tid, i och för sig inte vårt fel att värmeväxlaren var restnoterad men i alla fall - tack för ditt tålamod!

Snabba och proffsiga

Har en poolvärmepump där styrenheten dog. Ringde in fredag morgon och fick proffsigt bemötande kring ärendet. En timme senare ringde Dennis och var då på väg. Kl 11 var allt igång igen. Superservice

30 août 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack Benny för ett fint omdöme. Roligt att kunna vara till hjälp så du har rätt temperatur under det som är kvar av poolsäsongen! MVH Peter

Bra service

16 juillet 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack, Thomas! Vi är glada att kunna stå till tjänst.

Klimatexperten var lyhörda

Klimatexperten var lyhörda, hjälpsamma och snabba.

13 juillet 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack för fina ord, det är precis så där vi vill att våra kunder skall uppfatta oss!

Mycket professionell och lyhörd

Mycket professionell och lyhörd; kundorienterad. Jag kommer definitivt att använda dem igen.

14 juillet 2024

Réponse de Klimatexperten

Hej Robert. Tack för fint betyg, hoppas du har varmt och skönt i poolen!

Bra produkt

Bra produkt, snabb installation

8 juillet 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack Johan, nu hoppas vi bara på lite bättre väder så du får njuta av din A/C ;) .

Suveränt snabbt.. och proffsigt!

Patrik som var hos mig gav ett mycket professionellt intryck. Var noggrann och fixade min AC som inte fungerade optimalt. Jag trodde jag skulle behöva köpa en ny, men med lite service och påfyllning av gas så fungerade den igen. Klimatexperten hade en oerhört snabb inställlningstid, tog typ två dagar sen var de här och fixade.
All cred till er… Stort Tack! 😃

27 juin 2024

Réponse de Klimatexperten

Hej Monica. Glädjande att du är nöjd med vår insats, jag skall framföra din fina kritik till vår tekniker Patrik!

Värmepumpen till poolen startade inte

Värmepumpen till poolen startade inte, efter samtal med Benny så körde jag in pumpen på onsdagen tillderas verkstad för undersökning och på torsdagen kom sms
pumpen fixad och teskörd allt ok
Wow det var snabbt
Kenneth

22 mai 2024

Réponse de Klimatexperten

Tack Kenneth! Vi gör vårt bästa, vet hur bråttom det är när poolpartyt står för dörren ;) MVH Peter