L'entreprise a répondu
Problem med min värmepump. De var mycket snabba med att skicka en kille som gav ett gott intryck och inte rekommenderade undersökning i onödan utan avhjälpte ett enkelt på problem och bad mig avvakta.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunnig och hjälpsam personal skapar förtroende för företaget Klimatkontroll. Efter många år som en nöjd kund, ger jag bästa rekommendationer till Klimatkontroll och dess tjänster. Christine Wessman R... Voir plus
L'entreprise a répondu
INSTALLATION, SERVICE, FELSÖKNING, REPARATIONER OCH UTBYTE AV VÄRMEPUMPAR OCH VENTILATION
Terminalgatan 3, 23539, VELLINGE, Suède
Demande des avis aux clients
Excellent product great staff, a bit overloaded with work and long time waiting

Réponse de Klimatexperten
Vänligt bemötande och pragmatiskt förhållningssätt.
Blixtsnabb installation efter köp.

Jättesnabb service & väldigt proffisionella

Réponse de Klimatexperten
Vi fick vår panna servad på ett proffsigt sätt av en super kunnig och trevlig servicetekniker som kom med goda råd om underhåll.

Réponse de Klimatexperten
Teknikerna var mycket professionella och kunniga.
Jag uppskattar att de gav mig goda råd och hade ett väldigt fint bemötande.
Jag tänker anlita företaget igen.

Réponse de Klimatexperten
Fint gjort arbete och bra prisuppgifter på olika alternativ. Snabb leverans och installation enligt plan.

Réponse de Klimatexperten
Kan bara varmt rekommendera denna firma. Vår luft/vattenpump löste ut jordfelsbrytaren på lördagen. Så ingen värme och inget varmvatten. Ringer Klimatexperten på måndagen. Trevlig och hjälpsam kille svarar. Duktig reparatör kommer efter 2 Tim och löser vårt problem. Bra pris också. Vi är supernöjda. Stort tack!!!

Réponse de Klimatexperten
Beställde en vara för 2v sedan. Har inte fått det levererat än. Har mailat två gånger till kundtjänst men inte fått något svar alls. Det enda jag fått är ett bekräftelsemail på beställningsdagen och en vecka efter så fick jag ett automail om att beställningen är mottagen och behandlad.
Hursom är leveranstiden orimligt lång samt undermåligt att man inte får svar när man kontaktar kundtjänst.

Réponse de Klimatexperten
Peter var mycket trevlig o hjälpsam o fixade installationen snabbt
killarna som kom o installerade värmepumpen var också mycket trevliga o hjälpsamma.

Réponse de Klimatexperten
Vi är väldigt nöjda med service både i kontakten inför och under installationen, och efter utfört arbete. Kan verkligen rekomendera

Réponse de Klimatexperten
Har en poolvärmepump där styrenheten dog. Ringde in fredag morgon och fick proffsigt bemötande kring ärendet. En timme senare ringde Dennis och var då på väg. Kl 11 var allt igång igen. Superservice

Réponse de Klimatexperten
Mycket professionell och lyhörd; kundorienterad. Jag kommer definitivt att använda dem igen.

Réponse de Klimatexperten
Patrik som var hos mig gav ett mycket professionellt intryck. Var noggrann och fixade min AC som inte fungerade optimalt. Jag trodde jag skulle behöva köpa en ny, men med lite service och påfyllning av gas så fungerade den igen. Klimatexperten hade en oerhört snabb inställlningstid, tog typ två dagar sen var de här och fixade.
All cred till er… Stort Tack! 😃

Réponse de Klimatexperten
Värmepumpen till poolen startade inte, efter samtal med Benny så körde jag in pumpen på onsdagen tillderas verkstad för undersökning och på torsdagen kom sms
pumpen fixad och teskörd allt ok
Wow det var snabbt
Kenneth

Réponse de Klimatexperten
Kunnig personal och åtgärd en timme efter att jag ringde. Oslagbart!