À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté

Écrit par l'entreprise

Klinik S er en kosmetisk klinik, der tilbyder botox og filler behandlinger. Ejes og drives af kosmetisk sygeplejerske Sandy.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Super tilfredsstillende arbejde!

Super tilfredsstillende arbejde!
Jeg har gået ved Sandy i en fire års tid nu og fået botox i kragetær, pande, glabella og to gange fået filler i læberne.
Jeg er heldig fordi det holder godt på mig og samtidig laver hun bare et flot resultat! Det ser ikke for voldsomt ud og samtidig ser jeg frisk ud!

5 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Super sød ejer!

God klinik og super sød person som ejer stedet, der virkelig har nogle skarpe priser, men dog hvis man er mand, får man iiige helt den tiltstrækkeligt mængde med botox.

15 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Sandy er så dygtig - kan varmt anbefales.

Jeg har nu 3 gange været hos sandy indenfor kun 2 uger.
Sandy er super dygtig til sit arbejde.
Jeg har fået lavet botox på 3 områder.
Filler i både hage og kæber og resultatet er SÅ flot.
Hun er så behagelig og være i selskab med, hun er super kompetent i sit arbejde, lokalet er rent og pænt, hun sætter en ære i at servicere sine kunder.

Jeg er så glad og tilfreds med mine resultater.

Jeg kan KUN anbefale Sandy til andre,
Og det er IKKE sidste gang hun får lov og lave mit ansigt.

5 stjerner herfra ❤️❤️❤️

10 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig behandler i fin klinik

Jeg har fået to behandlinger hos Sandy i Klinik S og begge behandlinger, særligt seneste har været tilfredsstillende.
Sandy er behagelig, god til at forklare og yder et godt stykke arbejde. Klinikken er fin, ren og man er i en dejlig afslappende atmosfære. Jeg kan stærkt anbefale stedet.

30 novembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har nu været hos klinik S 2 gange…

Jeg har nu været hos klinik S 2 gange og der er ingen tvivl om at denne lille perle er et sted jeg klart kommer igen! God og behagelig behandling og et fantastisk resultat begge gange!!! Kæmpe anbefaling herfra! 😍

7 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Har været hos sandy et par gange nu og…

Har været hos sandy et par gange nu og jeg må sige, jeg er hvertfald stamkunde. Hun er den sødeste, mest kompetente menneske med en rolig hånd og touch for hver lille detalje hun udføre i sit arbejde!
Jeg har ikke været andet end glad for mine læbe og BOTOX behandlinger 🥰!

20 octobre 2022

Det bedste sted!

Sandy er helt igennem fantastisk!
Hun kan sit kram, til UG 😍
Elsker mine læber, som hun har lavet - MEN… Jeg bliver afhængig og vil ha’ mere 🙈
Tak for dig og din skønne klinik ❤️🙏🏼

1 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er hermed fast kunde

Hos Sandy er man i de bedste hænder og kan føle sig hel tryg. Hun er så sød og skøn! Er serviceminded, professionel og grundig. Mine læber er blevet så flotte! Hun imødekommer dine ønsker og har samtidig øje for hvad der passer en og hvad ens ansigt kan bære.
Bonus, hun er også god til at stikke, så man mærker ingen ubehag/smerter.

4 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået fillers i læberne

Jeg har fået fillers i læberne, to gange hos Klinik S, og jeg ville aldrig vælge en anden klinik.
Meget professionelt arbejde, og så er hun også bare så sød i mod hendes kunder, så det er også en rar oplevelse.

En klar anbefaling herfra !

31 mars 2022

Jeg kan varmt anbefale Sandy

Jeg kan varmt anbefale Sandy. Jeg fik lavet filler i læberne. Det er første gang jeg skulle det så var meget nervøs. Men pga Sandys vejledning og rolige sind følte jeg mig helt tryg. Jeg er blevet virkelig glad for det fine resultat, hun er super dygtig og det var lige som jeg ønskede. Vil helt klart komme hos hende fremover.

29 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Klinik S kan varmt anbefales!

Sandy fra Klinik S er super kompetent og dygtig til sit arbejde og sørger for 100% tilfredshed hos sine kunder. Derudover er det betryggende at hun er uddanet sygeplejerske og certificeret inden for botox og fillers. Jeg vil personligt vælge Klinik S til enhver tid.

29 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Sandy er virkelig dygtig og meget…

Sandy er virkelig dygtig og meget omhyggelig.
Hun er god til at lytte til hvad det er man ønsker sig og udføre behandlingen meget
professionelt.
Fik rigtig flot resultat kan varmt anbefale klinik S.

10 mars 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus