1. Praticien de médecine alternative

Écrit par l'entreprise

Hos klinik-Wilken kan du få behandlinger med Fedtfrysning Body-mms via impulser til kropstoning Body-mms til smertelindring Bækkenbunds træning på Ems stol Du har tøj på😊 Godt mod især inkontins problemer Klinikken ligger i Hundested i Halsnæs Nordsjælland

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,2

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Hyggelig lille klinik i Hundested

Hyggelig lille klinik i Hundested. Virkelig gode priser. Har nu prøvet fedtfrysning 2 gange. Kan se at dansehåndtagene er blevet mindre og også inderlårene. Har lige fået fedtfrysning på øvre og nedre mave samt mormorarme i dag, så håber på godt resultat der også. Kommer helt klart tilbage igen.

10 mars 2025

1000 tak for dejlig feedback, og at det virker på dig😊
Det er så hyggeligt når jeg ser du kommer igen😊

Erfaren kunde🤩

Jeg har været i klinikken af flere gange.
Jeg har både haft rigtig god gavn af pelvic chair som laver hjælper kroppen med at lave en masse bækkenbundsøvelser og som resultere i at kunne holde sig bedre ved vandladning og føle sig strammere under sex, ihvertfald var 2 gange nok for mig! Samt kan dem hjælpe med forebyggelse af graviditet, hvilket jeg også stod med kort tid efter. Klart en anbefaling og skal så meget tilbage når jeg har født, da udover stolen, så udbyder de bodymms som hjælper med muskelsammentrækninger og kan være fedtreducerede, samt smertelindrende. Jeg har fået både på ryggen for smerter og maven for sammentrækning fra tidligere fødsel. Så jeg gik fra at være meget skeptisk med alt det elektronik og stød, til virkelig at mærke forandring, som har ændret mit syn.

Da klinikken åbnede var jeg en af de første som kom ind og prøvede fedtfrysning!, det gjorde virkelig underværker på af efter kun 1-2 gange. Så jeg vender stærkt tilbage når jeg har født!🤩

24 août 2024

Réponse de Klinik Wilken

Glæder mig at høre, du kunne lide resultaterne😊
Du smeltede nærmest også i fedtfryseren og tog godt imod mms behandlingerne, der først kom langt senere.
Du er en af mine succes historier, hvor jeg har kunne følge din rejse på siddelinjen🌹😘

Super hyggeligt sted god service jeg…

Super hyggeligt sted god service jeg smed 6 cm rundt om maven første gang så det virker jeg har fået stød i ryggen som hjælper med at opbygge dine muskler og den er også smerte lindrende ☺️☺️

7 février 2025

1000 tak for din fine feedback, dejligt du fik gode resultater.👍
Stødene var bodymms, der lavede muskel sammentrækninger😊

Super fin klinik og det virker,

Cammilla er super sød og hun har en fin lille klinik i Hundested, jeg var nede og prøve at få sat nogle håndtag på mine hofter og mande bryster og det reducerede med et par cm, det jeg har lagt mærke til efterfølgende er at når jeg tager på igen så bliver de punkter hvor jeg havde håndtagene ikke lige så fluffy som før

10 février 2024

Réponse de Klinik Wilken

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg oplever også selv tiltrods for 11 kg øgning om/off, at jeg kan blive i det meste af mit vanlige tøj, da fedtdepoterne jo er formindskede efterfølgende😊

"Helt klart en anbefaling

"Helt klart en anbefaling! Jeg har selv prøvet det – det er måske ikke en mirakelkur første gang, men efter tre gange kan man virkelig mærke forskellen.👍

2 janvier 2025

Tak for din tilbagemelding😊
Dejligt Ems stolen hjalp dig, med kun så få gange💪

Som ægtefælle blev jeg prøve kanin

Som ægtefælle blev jeg prøve kanin, da klinikken åbnede.
Jeg er ikke den normale kundetype, da jeg ikke går op i at spise kcal rigtigt eller træne.

Men der sås alligevel forskel på kroppen efter fedtfrysningerne.
Her et år efter er mine manboobs ikke vokset meget.
Men hofte håndtagene er tilbage, da jeg ikke vedlige holder kosten.

Hoppede endda frivilligt tilbage på briksen, da bukserne strammede senere hen.

29 février 2024

Réponse de Klinik Wilken

Tak for tilbagemeldingen😊 og at du ville være mig behjælpelig, så jeg havde nogle fotos at starte op med😘