L'entreprise a répondu
Jeg falt på isen for ca. 5 år siden og røk senene i høyre skulder. Jeg kunne ikke løfte armen. Så kom jeg til Julia Elisabet Andersson som har lagt opp treningsprogram som jeg bruker hjemme. Nå kan je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har brukt klinikken mange ganger tidligere og mener at behandlerne er av ypperste kvalitet. Jeg har også brukt behandlere fra kommunen som gir såkalt fri behandling. men beklagelig vis har de ikke vær... Voir plus
L'entreprise a répondu
Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.
Østensjøveien 79, 667, Oslo, Norvège
Demande des avis aux clients
Godt for nøyd med min fysioterapeut Marius Smee, faglig dyktig og hyggelig

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Tatt voldsomt godt imot, god faglig tyngde, tatt meg på alvor og sett helheten :)

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Kort bestillingstid, vennlig og profesjonell behandler, bra oppfølgingssamtaler👍

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
I was in Oslo visiting family and needed treatment before I could return home. Julia was able to take me in quickly, diagnosed quickly and treatment was given, home exercises to do and after a second appointment and continued suggestion of exercises at home, I was able to travel back to Canada free of any symptoms. Excellent treatment and very kind. Excellent experience.

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Behandlingene fungerer godt på meg.Flink behandler som kan faget sitt.

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Perfekt behandling fra min fysioterapi:)
Flotte lokaler rent og pent.
Proffe:)
Takk Anna

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
rask hjelp, gode tips og oppfølging! Ryggen og nakken har aldri vært bedre

Kiropraktor Fredrik Tvedten.
Har mye kunnskap og god forklaringsevne :-)

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Det er så mange behandlere som så flinke hos dere. Har prøvd mange typer av behandlinger og steder, men kommer alltid tilbake til dere, for her føler jeg at jeg kan stole helt på dere, uansett behandler eller behandlingsform.

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Her er det virkelig proffe folk som hvet hva de gjør!

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Dyktig kiropraktor som gjorde en vond rygg helt smertefri . God service og enkelt å bes time .

Réponse de Klinikk For Alle - Bryn
Dyktig fysioterapeaut med solid erfaring og kunnskap! Og ikke minst veldig hyggelig!