Klinikk For Alle - Ski Avis 316

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski, NO

Faglig god hjelp. Inngang dårlig skiltet, ikke lett å forstå systemet for førstegangsbesøkende. Ingen sted å henvende seg med spørsmål og ved uventet ventetid.

L'entreprise a répondu

Veldig proft første møte og godt ivaretatt. Jeg følte at behandler tok seg god tid til å lytte til det jeg hadde og si og ga meg gode råd for veien videre. Meget fornøyd så langt med opplevelsen, me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Trenger du Fyseoterapi anbefaler jeg Jonas hos Klinikk for alle. Har hatt oppfølging etter idrettsskade i godt over 3 måneder og er snart frisk selv om prognosen antok lengre tid. Jonas er en fli... Voir plus

1. Chiropracteur
  2. Centre d'acupuncture
  3. Praticien de médecine alternative
  4. Kinésithérapeute
  5. Centre de rééducation

Écrit par l'entreprise

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

• Jernbaneveien 5-7, 1400, Ski, Norvège

• 97923000

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

316 avis

Demande des avis aux clients

Faglig god hjelp

12 mai 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Takk for tilbakemelding. Vi ønsker alltid å forbedre oss og tar med oss dette videre. Ønsker deg en fin dag og håper du allikevel vil komme tilbake:)

Veldig fint opplevelse

Veldig fint opplevelse

15 mai 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så fint å høre:) Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake:)

Spesialsåler for sko.

Sett og hørt på en profesjonell måte. God oppfølging.

6 mai 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så fint å høre at du føler deg sett og hørt. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Takk for hjelpen så langt.

Flinke fagfolk som vet hva de driver med. Både brukt kiropraktor og psykolog tjenester her. Løsningen for å booke timer. Nærhet til tog og buss.
Veldig bra

31 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Kunnskapsrik og hyggelig

Lett å få time som passer, svært hyggelig og kunnskapsrik fysioterapeut

4 avril 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Tusen takk for fin omtal og for at du tok deg tid. Ønsker deg velkommen tilbake og en fin dag videre:)

Ble bedre..

9 avril 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så bra. Takk for omtale. Velkommen tilbake:)

Anbefales 👍

Absolutt å anbefale. Dem satte seg raskt inn i problemet jeg hadde og behandlingen gikk også raskt. Fikk timer etter behov og ønsker.

11 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så fint å høre. Takk for omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag:)

Jeg er veldig fornøyd med Bård Andreas…

Jeg er veldig fornøyd med Bård Andreas Larsen han er en dyktig mann å jeg har anbefalt mange som skal gå til han

31 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Takk for omtale og for at du tok deg tid. Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt hos Bård, og takk for at du anbefaler videre. Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

God opplevelse

Hadde Mathias som fysioterapeut, han er flink til å forstå problemet i nakke skuldre både ved spørsmål og å sjekke, følte meg trygg på at behandlingen hans kom til å fungere som den også gjorde, samtidig som jeg selv fikk bedre forståelse for nakken min.

14 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så bra at du følte deg godt ivaretatt hos din behandler. Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale. Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Kom inn med akutte smerter i…

Kom inn med akutte smerter i bryst/rygg/skulder og fikk veldig god hjelp. Opplevde behandleren som lyttende, kunnskapsrik, engasjert og profesjonell.

18 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så fint å høre at du følte deg godt ivaretatt. Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale.

Veldig flinke folk

Veldig flinke folk, har fikset mine rygg problemer og gir gåde råd.

11 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Takk for at du tok deg tid til å gi en omtale, og så fint at du hadde en god opplevelse. God påske:)

Er der for pasienten med klare mål og…

Er der for pasienten med klare mål og behandlingsalternativer for å bli bra,

12 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Så godt å høre at du hadde en god opplevelse. Takk for omtale og for at du tok deg tid:)

Menneskeverd

Oppfatter de ansatte som ærlige, profesjonelle og genuint opptatt av å hjelpe mennesker, selv om det samtidig er business og levebrødet deres.

4 mars 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding og for at du tok deg tid:)

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen

Jeg er veldig fornøyd med behandlingene, men er sterkt misfornøyde med at behandler alltid er en god del forsinket. På det meste 30 min.

20 février 2026

Réponse de Klinikk For Alle - Ski

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)