Først og fremmest er Tania enormt behageligt at komme hos. Derudover rammer hendes skræddersyet behandlinger plet, og hun er enormt grundig i hendes arbejde. Hun sørger ligeledes for, at behandlingen... Voir plus

Det er altid en super dejlig oplevelse at komme hos Tania. Hele atmosfæren er så gennemført og jeg finder altid ro når jeg er i klinikken. Tania er super dygtig og meget behagelig, jeg føler mig alt... Voir plus

Hver gang jeg besøger Klinik Windahl, er det som at træde ind i et lille frirum af ro og velvære — og det skyldes i høj grad Tania. Hun er utrolig professionel, meget imødekommende og skaber fra... Voir plus

Tania er professionel og man føler virkelig man træder ind i et rum, hvor man bare kan slappe af og nyde momentet. Jeg er glad for, at få ansigtsbehandling og diamantslibning ved hende. Virkelig en... Voir plus

4,9

Aucune trace de demande d’avis

4,9

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tania er super sød og jeg følte mig i…

Tania er super sød og jeg følte mig i trygge hænder under hele behandlingen. Vil klart anbefale alle at tage et smut forbi KlinikWindahl, hvis man går op i kvalitet og super service! 5 stjerner herfra - uden tvivl <3

25 août 2023

Jeg var så heldig at vinde en stor flot…

Jeg var så heldig at vinde en stor flot giveaway på Klinik Windahls instragram 🎉 og sikke en skøn oplevelse!
Tania er grundig og dygtig og omhyggelig og hele oplevelsen var tryg og god - mega luksus til mig 🙏🏼 jeg anbefaler et besøg der til alle, der trænger til selvforkælelse i skønne rammer 🤩
Jeg fik lavet shading bryn og en energiboost ansigtsbehandling, så jeg følte mig helt ny, da jeg gik derfra 🙏🏼

24 août 2023

Fantastisk oplevelse

Tania er super dygtig til sit arbejde! Jeg fik lavet ombre bryn, og allerede efter 1. behandling er jeg så tilfreds! Det ser så naturligt ud til ens ansigt. Tania kan sit håndværk og man føler sig 100% tryg og hørt. Hun tager sig god tid til at finde den rigtige form af bryn til ens ansigt, og hun lytter til kundens mening og ønsker.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og et flot resultat, jeg ser allerede frem til behandling nr. 2.

8 août 2023

Jeg besøgte Tania i hendes skønne…

Jeg besøgte Tania i hendes skønne klinik.
Fik en Skinpen behandling og allerede efter første behandling kunne jeg se og mærke en kæmpe forskel.

Tania sørger for at man føler sig tryg og atmosfæren er fantastisk!

Et sted jeg vil blive ved med at komme.

9 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit