Klink og Jensen er geniale til at…
Klink og Jensen er geniale til at hjælpe vores virksomhed med forsikringer. Vi har efterhånden været kunde hos dem i mange år, og er ovenud tilfreds med deres arbejde og rådgivning. Kan varmt anbefales.
Vi har i Sand Spedition A/S lavet et skift på både forsikring og pension - Et skifte som er forløbet til UG og har følt os i gode hænder under hele forløbet - altid mødt i øjenhøjde og af særdeles kompetente medarbejdere. Forsikringsdelen har været en øjenåbner og en venlig insisterende fremgangsmåde har rustet vores virksomhed på de punkter vi ikke selv har været opmærksomme på. Pension, kommer vores medarbejdere til gode og igen mødt af dygtige og kompetente medarbejdere fra Klink & Jensen.
Derudover særdeles konkurrencedygtige priser :)
Klar anbefaling herfra.
Det er altid en meget behagelig, god og konstruktiv måde vi oplever deres samarbejde. De er yderste professionelle og effektive i deres arbejde og i oplever altid at opgaverne følges til dørs.
Anbefaling af Klink & Jensen Forsikringsmægler
Som ejer af Søren O Stål og Montage kan jeg varmt anbefale Klink & Jensen som forsikringsmægler. Tidligere har vi haft samarbejde med en anden mægler, men vi har desværre oplevet et utal af rådgivningsfejl, især vedrørende sikkerhed og forsikringsdækning. Vi har været voldsomt underforsikret, hvilket har skabt unødvendige risici for vores virksomhed.
Siden vi har overgået til Klink & Jensen, har vi oplevet en markant forbedring. Deres professionelle rådgivning har givet os den rette dækning, og de har sikret os mod potentielle risici, vi tidligere ikke var opmærksomme på. Derudover har de styrket vores pensionsordninger og givet os ro i sindet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Klink & Jensen til både forsikringer og pension. De er kompetente, pålidelige og har vores virksomhed i fokus.
Søren O,
Søren O Stål og Montage
Hurtige svartider, Super service og let tilgængelig. Vil til enhver tid anbefale Klink & Jensen som forsikringsmægler.
Vi bruger Klink & Jensen til at håndtere alle vores forsikringer på tværs af selskaberne og det fungere bare.
Klink & Jensen har ydet mig den bedste rådgivning i en svær tid, hvor mit forsikringsselskabs egne rådgivere derimod ikke havde overskud til personlig rådgivning.
Jeg er meget taknemmelig for og imponeret over Klink & Jensens rådgivning.
Kompetent og effektiv
Kompetent, indlevende og effektiv indsats tilpasset virksomhedens behov - tilsat en ekstra dimension, hvor man oplever særlig indsigt i netop vores virksomheds karakteristika og behov.
Bestyrelsesformand og seniorkonsulent John Kronborg
Altid klar til at hjælpe.
Vi har i forbindelse med vores virksomhed valgt at bruge Klink&Jensen til at stå for vores forsikringer. De er hurtige til at hjælpe og det er klart også en fordel at vi har kunne sparer en del penge selvom at vores dækninger er blevet bedre:-)
Vi har kun positivt at sige efter vi er blevet kunder ved Klinkogjensen. Der er kompetent rådgivning, overblik over ens forsikringer, der følges op på aftaler og vi har sparet penge på vores forsikringer.
Fra første øjeblik af vores samarbejde med Klink og Jensen har vi oplevet en service, der virkelig fortjener 5 stjerner. Som en virksomhed, der værdsætter effektivitet og pålidelighed, har vi fundet en uvurderlig partner i Klink og Jensen.
De har gjort processen med at håndtere vores forsikringer og pensioneringsplaner utrolig enkel og ubesværet.
Samarbejdet med Klink og Jensen har givet os ro i sindet, så vi kan fokusere på at drive og udvikle vores virksomhed, vidende at vores forsikrings- og pensionsbehov er i de bedste hænder.
Tak for et fantastisk samarbejde!
Brian Dennis Jensen
DecoFarver.dk
jeg startet mit samarbejde med klink og Jensen i 2021 og er stadig super tilfreds med deres behandling af mine forsikringer.
Vores kontaktperson er Camilla Jeppesen, der altid møder overordentlig velforberedt. Betingelser og dækninger bliver objektivt fremlagt!!
Skriv ikke under på Samarbejds-og honoraraftale før du er helt sikker. Vi blev overtalt til at skrive under på begge aftaler, med den forsikring fra mægleren, at vi ikke ville få nogen opkrævning, før vi var helt trygge ved aftalen. MEN...vi fortrød vores aftale med Klink & Jensen, indenfor de normale 14 dage - og får straks en faktura på kr. 15.000 som SKAL betales. Det er kun Mæglerfuldmagten du kan fortryde!!!! Det giver ingen mening at opsige Mæglerfuldmagten, når de samtidig fastholder at Samarbejdsaftalen er bindende.

Réponse de Klinkogjensen
En savoir plus sur les différents types d'avis.