Vester mosevej 43
Lej aldrig som I aldrig Vester mosevej nr 43 skimmelsvamp
At holde ferie i et feriehuse ved vestkysten er en storslået naturoplevelse hele året. Vi glæder os til at byde jer velkommen ved Vesterhavet.
Havvej 4, 6990, Ulfborg, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Lej aldrig som I aldrig Vester mosevej nr 43 skimmelsvamp
Kan varmt anbefale Klitferie. Altid smilende og utrolig hjælpsomme personale. Tak til alle hos Klitferie. I gør ferien i Vedersø endnu bedre🌞
Vi er netop hjemkommet fra ferie i sommerhus beliggende Kærvej 1 i Ulfborg. Vi forlod huset 3 dage før tid da det var umuligt at varme huset op selv ved brug af varmepumpe og en meget lille brændeovn samtidig!! I gavlen kunne man se direkte ind under taget da dette ikke var færdiggjort. Om natten måtte vi sove med 2 dyner oven på hinanden for at holde varmen!! Da vi afleverede nøglen talte vi med Johannes som var meget arrogant og ligeglad da vi fremførte vores klager. Vi havde givet næsten 5.000 kroner og har gennem årene lejet rigtig mange feriehuse til samme pris og været ovenud tilfredse. Dette er første gang hvor vi har været nødsaget til at tage hjem før tid.
ALDRIG mere Klitferie!!!!
Vi er aldrig før blevet behandlet så dårligt af et sommerhusfirma!!
Kunne vi give nulstjerner havde vi gjort det!!
Klitferie havde en god service og var venlige - men hold da op et ringe og elendigt sommerhus vi fik.
Pas på Gaffelbjergvej 66 - et sommerhus med masser af forsømmelse.
Beskidt sauna, 2 vinduer vi måtte være 2 personer om at åbne og lukke, køleskab virkede ikke, vand på gulvet fra toilettet, huller i sofa, og planke trådt igennem på gulvet i stuen.
Mens vi var der kom der nyt køleskab og nyt toilet - det brugte vi så noget af vores ferie på - skal man det?
Klitferie mener ja - vi mener nej.
Derfor klitferie = skidt ferie.
En kompensation kunne havde været passende - siger det bare...
Vi fik en venlig modtagelse med friske blomster på både spisebordet og sofabordet. Gave til hunden og et glas honning til menneskerne. Det var et ældre hus vi havde lejet, så vi forventede selvfølgelig ikke, at tingene var tip top istand men flere termoruder var sprunget. Træls at se på. Et 5 personers hus, men kun 4 stole ved havebordet og et par snavsede solvogne, var tilgængelig.
Vi havde valgt, selv at gøre rent og at tage hjem fredag eftermiddag i stedet for lørdag, nøglen skal afleveres senest kl. 10.00 lørdag. Godt vi valgte at tage hjem fredag, for udover alm. rengøring skulle vinduerne vaskes ude som inde. Vi har lejet sommerhuse gennem mange forskellige udlejningsbureauer, vi vælger altid selv at gøre rent. VI har dog aldrig været ude for, at skulle vaske vinduer ude og inde. Min mand valgte, at kontakte Klit Ferie, for at høre om det da kunne være rigtig. Ja det kunne det, fik han at vide, samt at hvis der var striber på vinduerne, ville vi få en efterregning på vask af vinduer.
Det var så både første og sidste gang, vi lejer hos Klit Ferie.
Havde lejet Kornbjergvej 1 ved Vester Husby.
Troede det skulle blive starten på en god ferieuge, men blev slemt skuffet.
Vores hund begyndte at reagere kraftigt på noget i huset, vi fandt ud af var skimmelsvamp!
Tog en snak med ejeren af Klitferie, Johannes, at vi ikke kunne være i det hus når vores hund fik det dårligt og at vi faktisk heller ikke havde lyst til st være i det.
Han kunne desværre ikke hjælpe andet end sende en rengøringskone ud, som lige kunne give det noget.
Ingen forståelse for det nok ikke var et særligt sundt miljø at være i, vi havde ikke lyst til at blive med tanke på det nok heller ikke var godt for os på sigt. Det virkede til at han var udemærket klar over problemet i huset.
Det eneste han ville refundere var de få dage vi havde haft af forbrug, ellers var det 8000 kr. ud i toilettet.
Absolut sidste gang jeg har brugt Klitferie, magen til arrogant ejer skal man lede længe efter.
Ingen hjælp til betjening af TV, som udelukkende var rettet imod tyske turister. EEn dansk kanal: DRTV. Fik ingen kvalificeret hjælp til yderligere adgang.
Urimelig høj strømpris. Mere end 6 kr. pr. Kwh, som i perioden var mere end det dobbelte af markedsprisen. Det var der hos Kliferie ingen forståelse for, kun ligegyldige oplysninger om, at det var sådan det var i området. Det kræver ikke den store eksamen for at ændre på et sådan urimelighed.
Super flot hus, rengøring i top. Ejer har tænkt lejeren så meget ind i huset at man bliver helt glad.
Da vi ankom til nøgle udl. Var der lokal honning, guffere til hunden, tegnekonkurrence til børnene . Super søde medarbejder, god kommunikation inden ferien og under ferien.
Da vi kommer til huset står en flaske vin fra ejer med ønske om en god ferie uge.
Virkelig en anbefaling til dette udlejnings hus og selv firmaet som står for udlejningen. Vi benytter jer helt klart igen
Ferie bolig 7008 , Rørsangervej 22, Søndervig
Da vi kontaktede klitferie ang. problemer med tv i sommerhuset, blev vi sendt videre til Johannes, der står som ejer af klitferie. Han var så fræk og uanstændig i sin opførsel, og endte med at smide røret på! Vi ringede op igen og spurgte om dette var måden at behandle sine kunder på, hvortil han virkede fuldkommen ligeglad. Vi har lejet mange sommerhuse gennem tiden via forskellige udbydere, men har dog aldrig været ude for sådan en så dårlig og uacceptabel opførsel. Så de mange fine anmeldelser omkring god og personlig service kan vi derfor på ingen måder genkende. Det er første og bestemt sidste gang vi har benyttet klitferie og kan bestemt ikke anbefale dem.
Et rent sommerhus, friske blomster i vaser. Kan man ønsker sig mere? Skønne vandreturer ved havet, samt over dæmningen på Ringkøbing fjord og aftengåtur ved Marens Mav.
Afregning da vi afleverede nøgler. Så enkelt kan det gøres.
Vi kommer helt sikkert igen.
Er netop kommet hjem efter en skøn ferie i et hus lejet gennem Klitferie. Med al den skriveri der har været omkring feriehuse der er beskidte når der flyttes ind, samt billeder af huse og inventar der er pyntet på, kan jeg kun sige, at Klitferie leverede varen til fulde. Vi ankom til et meget rent sommerhus både i selve huset samt i poolrum. Inventar var fuldstændig som på billederne vi havde valgt huset ud fra. Der var friske blomster i vaserne, og i løbet af ugen kiggede ejeren forbi for at høre om alt var som det skulle være. Det er helt sikkert ikke sidste gang at der bliver lejet hus ved Klitferie.
Netop hjemvendt fra endnu en ferie i et feriehus lejet igennem Klitferie, bekræfter os bare i det rigtige valg igen.
Vi har, igennem flere år, lejet feriehus i det fantastiske område ved Vedersø. Altid igennem jer. Og altid fået det vi har forventet af såvel selve feriehuset som jeres service.
Vi glæder os allerede til vores næste tur til havet og vil igen finde feriehuset imellem jeres store udvalg.
At I i en verden med knappe ressourcer, vælger at sende mig et 290 siders farvekatalog, et katalog som jeg under alle omstændigheder aldrig vil bruge fordi kataloger er fuldstændig yt i en ‘søgeverden’, vidner mest af alt om hvor lidt I fatter.
Og så snart de nye GDPR regler træder i kraft, vender jeg tilbage med en snak om hvad I har af data på mig - en tidligere kunde - og hvordan I bruger det (formålsbegrænsning) samt i hvor lang tid I opbevarer det (integritet og fortrolighed).
En savoir plus sur les différents types d'avis.