Klockarmband Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jag beställde tyvärr fel armband och öppnade en förpackning men skrev till kundtjänst och det var inga problem, efter att jag skickade tillbaka klockarmbanden så fick jag tillbaka hela summan, j... Voir plus

Bra klockarmband. Bra priser. Men ni får inte 5 stjärnor du ni inte erbjuder normala returer, att man år 2025 måste på egen hand köpa spårbar frakt och posta manuellt till er och stå för det själv o... Voir plus

Jag har fått fel varor. 2 av 3 varor är fel, inte det jag beställde. Ett klockarmband var fel storlek och istället för det beställda skärmskyddet för klocka fick jag ett linsskydd för mobilkamera (!).... Voir plus

Allt gick snabbt och smidigt! Ett av armbanden saknade den lilla haken som fäster i klockan men så fort jag hörde av mig till kundtjänsten så fick jag två stycken nya fästen levererade på posten. Supe... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

À propos de Klockarmband

Välkommen till Klockarmband.se

Strap Kontakta oss Apple Watch armband Fitbit armband Garmin armband Samsung armband Alla modeller

Klockarmband.se - Allt till din smartklocka!

Hos Klockarmband.se har vi sammanställt Sveriges största utbud av armband och andra tillbehör till din smartklocka. Hos oss hittar du därför allt du behöver för att skydda din klocka mot vardagens slitage i form av skal och skärmskydd, laddare för att se till att batteriet alltid är fullt och klockan redo att användas, samt massor av armband i olika material, färger och stilar som håller din smartklocka både tryggt och snyggt på handleden.

Klockarmband.se erbjuder:

• Armband, skal, skärmskydd och laddare till (nästan) alla smartklockor ⌚

• Låga priser på alla produkter 💰

• Snabb leverans på alla beställningar ⚡

• En snabb & tillmötesgående kundtjänst 📞

Bien

TrustScore 4 sur 5

162 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Snabb leverans och jag fick det jag beställde. Hade dock varit bra om man kunnat beställa de speciella mejslarna (för Garmin) separat.

1 juin 2026

20 mai 2026

Réponse de Klockarmband

Hej, och tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att den kom fram snabbt!

Ha en fin dag!

Sitter bra

Sitter bra, lätt att ta av och på. Fin färg.

12 mai 2026

Réponse de Klockarmband

Hej! Tack för ditt omdöme.
Vad kul att höra att du är nöjd med armbandet!
Ha en fin dag!

Snabb leverans!

22 avril 2026

Hej Boris,

Tack för du tog dig tid att lämna omdömet! Vad kul att höra att det gick snabbt!

Ha en riktigt fin dag!

Klockarmbandets fäste var i plast

Klockarmbandets fäste var i plast, gick inte att fästa till klockan. Fejkarmband. Undvik detta företag.

4 mai 2026

Hej Anneli,

Detta låter ytterst märkligt. Vissa armband har absolut ett fäste i plast - men det ska ju fortfarande gå att fästa på klockan utan problem, samt vara en fullgod produkt. Jag rekommenderar att du kontaktar kundtjänsten så att vi kan hjälpa dig!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag.

Armbandet jag beställt är felaktigt

Armbandet jag beställt är felaktigt, det passar inte på klockan trots att er beskrivning säger det och ni verkar inte acceptera en reklamation.
SKANDAL

27 avril 2026

Hej Svante,

Vad tråkigt att höra. Jag kan se att vi höll på att undersöka ärendet, men vi inte riktigt kunde bedöma det pg.a otillräcklig information.

När vi väl fick mer information, så godkände vi reklamationen och gjorde en återbetalning direkt.

Det är givetvis tråkigt att du fick ett felaktigt armband, men jag hoppas du är nöjd med hur vi hanterade ärendet.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag.

Fanns massor att välja på

Fanns massor att välja på. Lätt att hitta vad som passade till just min modell. Snabb leverans.

23 avril 2026

Hej Pia,

Vad kul att höra att det var lätt att hitta något du gillade, och att det kom snabbt!

23 avril 2026

Hej Robert,

Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att den kom fram snabbt!

Ha en fortsatt fin dag!

Som förväntad.

14 avril 2026

Hej Berit,

Tack för ditt omdöme!

Vad skönt att höra att det var som förväntat - även om vårt mål är att nå över förväntningarna!

Ha en riktigt fin dag!

Klockarmbandet passade inte klockan…

Klockarmbandet passade inte klockan trots att jag valt ett armband som skulle passa enligt Detas hemsida.

9 avril 2026

Hej Jenny,

Tack för ditt omdöme.

Det var tråkigt att höra - vi hade gärna kikat närmare på det, men jag ser att du redan har returnerat och fått pengarna tillbaka. Vi rekommenderar att man kontaktar oss, om man upptäcker ett problem med en produkt - då vi oftast kan lösa dessa typer av ärenden via e-post, betydligt snabbare än vid retur.

Bedrövlig beskrivning av produkten

Bedrövlig beskrivning av produkten, trodde jag köpt en laddare men det var en hållare. Riktigt dåligt!

9 avril 2026

Hej Lars,

Detta låter inte bra! Jag rekommenderar att du kontaktar oss på
mail@klockarmband.se så att vi kan undersöka detta och hjälpa dig.

Hej Göran,

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med armbandet. Givetvis så har du ångerrätt, så du kan returnera den för ett byte eller återköp! Låt oss gärna veta om du behöver hjälp!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag!