Klosterkaelderen Avis 4

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Ekstremt dårlig service

Vi var tre veninder en tur i byen i går og startede på Klosterkælderen, hvor jeg har været mange gange og altid med en god og hyggelig oplevelse. Men i går var en grum oplevelse. Der står en ekstremt uengageret ung mandlig bartender (langhåret med hestehale), som måske skulle finde sig et andet fritidsjob. Han virkede som om vi var til besvær og var bare sur og nærmest ubehagelig. Min veninde bestiller to øl og drink, som er voldsomt dyrt, og med møje og besvær får vi langt om længe vores drikkevarer. Der bliver ikke nævnt noget beløb og dankortautomaten bliver vendt så man ikke kan se beløbet og der kommer ikke nogen kvittering, hvilket virker ubehageligt når man står og skal betale.
Der var ikke ryddet af bordene selvom der ikke var særlig travlt og alt i alt var det en meget kedelig oplevelse. Faktisk har jeg aldrig oplevet så dårlig service nogen steder!! Dette specielt møntet på den unge bartender!!
Øv altså

25 avril 2026

Manglende service

Manglende service, dårlig ledelse og fokus på at sælge dyrt

Jeg har tidligere kommet en del på stedet under den tidligere ledelse og haft mange sjove timer her. Dengang var der styr på tingene, og atmosfæren var helt anderledes. Desværre er det ikke tilfældet længere.

I dag virker personalet uopmærksomt, og flere står mere med deres mobiltelefon end med gæsterne. Serviceniveauet svinger voldsomt, og forskellene mellem medarbejderne er så store, at det virker, som om ingen er ordentligt oplært eller ledt.

Man bliver hurtigt forsøgt solgt noget dyrere, men så snart betalingen er gennemført, er interessen væk. Det føles som en facade, hvor man foregiver at have styr på tingene – men i praksis mangler der både struktur og overblik. Barområdet flyder, tingene ligger tilfældigt, og det hele bærer tydeligt præg af dårlig ledelse.

Toilettet er uhumsk, parasollerne udenfor er slidte og ulækre, og stedet fremstår generelt nedslidt. Jeg bemærkede også meget unge gæster, hvilket fik mig til at tvivle på, om alderskontrollen bliver håndhævet ordentligt.

Derudover stemmer øltavlen ikke overens med det, der faktisk er på hanerne, og jeg fik serveret noget helt andet end det, jeg bestilte.

Alt i alt. En oplevelse præget af kaos, dårlig service, manglende ledelse og et sted, der er kørt ned. Jeg kan desværre ikke længere anbefale det – trods de gode minder fra tidligere.

24 octobre 2025

After reading the many great reviews

After reading the many great reviews, we decided to visit this bar.

Expectations were high, and we were looking forward to a cozy evening out.
We arrived as a group of four (two couples).

The place has a cave-inspired look, but unfortunately, the acoustics were a bit problematic.

We sat at the bar and ordered beer from the wide selection. As the evening went on, more and more loud young people entered. My impression was that the place was aimed at a more mature crowd.

All in all, the place seemed a bit worn, and the toilets were very dirty. The two stars are given solely for the large beer selection.

If you're in your 20s, it's probably a fine place – but it's not somewhere we want to visit again.

22 février 2025

Mit besøg på denne bar var en stor…

Klosterkælderen Roskilde:

Mit besøg på denne bar var en stor skuffelse. Stemningen var helt fraværende, og der manglede den atmosfære, man normalt forbinder med en god baroplevelse.
En yderligere forstyrrende faktor var, den dårlige akustik.
Servicen var på et meget lavt niveau. Bartenderen havde tydeligvis ikke den nødvendige viden om de øl, de tilbød, og hver gang jeg stillede spørgsmål om udvalget, måtte han konstant konsultere sin overordnede. Dette skabte et indtryk af uprofessionalisme, som kun forværrede oplevelsen.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne bar. Der er flere alternativer i nærheden, hvor både kvaliteten af service og atmosfære er langt bedre, og hvor du får mere værdi for dine penge. Jeg vil ikke vende tilbage.

24 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit