Jag ringer och beställer garn och det fungerar med frakt och faktura, däremot inte med att beställa digitalt eftersom man måste ange BankID. Det har också varit bra kvalitet på de garner jag har bes... Voir plus

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Vi är din självklara butik när du vill handla garn till riktigt bra pris! Hos oss hittar du garn från Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway och många fler.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ett av garnerna jag beställde fanns…

Ett av garnerna jag beställde fanns inte på lager och jag fick inget meddelande utan fick veta när jag ringde. Sen sköts datumet fram flera gånger till slut bytte jag ut den saknade färgen. I Samband med detta beställde jag ett annat nystan från en tidigare beställning. Hag frågade om dom hittade den beställningen vilket hon gjorde och då ville jag ha det röda nystanet men hem kom ett riktigt brandgult, färgen heter så men den är röd sa kundtjänst. På färgkartan jag ser på er hemsida står bara nummer och inte färgnamn, vilket er kundtjänst menade. Det fick mig att känna mig dum.jag skickade tillbaka det brandgula nystanet och vågar /kan inte beställa det röda.

25 mars 2026

Inget o klaga på!

Dunder garn och när de inte hade det jag hade beställt i lager så löste de en återbetalning och så fick jag resten av mina garn. Trodde det skulle va sämre pga hur många stjärnor de har men genuint nystanen från den här butiken är några av de bästa jag köpt ❤️ läste att folk klagar på leveranstiden men genuint glad att produkten kommer fram inom en rimlig tid, vissa hemsidor man handlar på brukar inte leverera på över ett halvår om ens det. Genuint inget jag kan klaga på, prisvärda garn, lite kasst UI men går o arbeta runt samt att de levererar överhuvudtaget inom rimlig tid

25 mars 2026

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte garn til samlet sum på 623kr. Jeg kunne ikke få betaling til at virke og fik derfor lov til at betale når jeg modtog ordren. 10 dage senere havde jeg stadig ikke modtaget ordren, hvorfor jeg ringede til firmaet. Jeg fik her at vide, at noget af garnet var i restordre. Jeg havde ikke fået besked om dette, hvilket er dårlig kundeservice. Jeg blev spurgt om ordren skulle annulleres, men idet jeg fik at vide, at det manglende garn ville komme på lager 2 dage senere valgte jeg at vente. 3 dage senere blev jeg kontaktet pr mail, hvor jeg blev informeret om, at garnet ikke var kommet og at man ikke vidste præcist hvornår det ville kunne leveres. Men firmaet lovede nu at sende det garn de havde på lager, hvilket jeg modtog 3 uger efter jeg foretog bestillingen. Det ene nøgle, som var i restordre modtog jeg 5 dage senere, med en vedlagt regning på 150kr. Jeg havde ellers lavet en samlet ordre, hvor garnet ved køb af mindst 3 nøgler blev nedsat med 30%. Jeg har ikke tænkt mig at betale mere end aftalt, da jeg ikke er ansvarlig for, at Knittingroom tager imod bestillinger på garn de ikke har på lager og “glemmer” at info kunderne om det. Og herefter sender garnet 1 måned senere og så forlanger en højere pris for det.

7 janvier 2026

Jag hade beställt garn, men strulade med leverans från PostNord

Jag hade beställt garn. Men snöoväder gjorde så att det var svårt att leverera från PostNord. Jag fick ringa PostNord i två dagar, de lovade leverans varje dag, men leveredes inte. Tredje dagen visste PostNord inte var paketet var. Ringde därefter till Knittingroom och de skickade garnerna till mig direkt.
Tack för det Knittingroom

30 décembre 2025

Håller inte vad de lovar

Gjorde en beställning utifrån att det som beställdes såg ut att finnas i lager. När orderunderlaget kom på mail hade ett nystan leveranstid. Hela ordern hölls kvar. Vid förfrågan om förväntad leveranstid var nästan hela ordern restad och bemötandet mycket kort och sakligt, fullständigt oempatiskt. Fick känslan av att de inte brydde sig om att det ställde till problem för kunden.
Inga fler köp här inte...

29 décembre 2025