À propos de l'entreprise

1. Service de garde d'enfants
  2. Baby-sitter
  3. Crèche

Informations provenant de diverses sources externes

Biedt kinderopvang aan in Breda, Roosendaal en omgeving. Daarnaast ook trainingen, voorlichting, projecten, administratie en interim management dit alles op gebied van kinderopvang en bedrijfsvoering.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,6

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ons zoontje gaat naar Kober VSO en BSO Etten-Leur

Ons zoontje gaat naar Kober VSO en BSO, de medewerkers hebben altijd veel persoonlijke aandacht voor hem. Zo lief en zorgzaam voor hem, dat doet me echt goed. Ik ben blij dat hij bij Kober zit. De uitjes in de vakantie periode hebben ons echt verbaast waren zo leuk ze zijn zelfs met de bus naar een pretpark geweest, boven verwachting!

16 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn kind heeft een tijd genoten van…

Mijn kind heeft een tijd genoten van opvang bij Kober. Helaas niet wat we wensen. Mijn kind vond het echt niet leuk en aanbod in spel is saai.
Voor de bedragen per uur wat Kinderopvang in rekening vraagt mis ik begeleiding en interessante aanbod. Kids continu naar buiten sturen met excuus buiten spelen is gezond vind ik niet oke! Mijn kind heeft ook rust en ontspanning nodig na een schooldag. Niet iedereen wil hele dagen op een schoolplein rondhangen.

30 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kober slecht voor personeel!

Ik lees de reactie van de heer Ravenstein. Het betreft hier een ook personele aangelegenheid en ik lees en voel de frustratie! Ik sluit mij hier vollledig bij hem aan. Nog nooit heb ik zo een slechte organisatie gezien voor mijn dochter. In de omgeving Breda werkte ze voor deze 'professionele' organisatie. Leidinggevende met pestgedrag, directief en niet luisteren en alles verdraaien. Totaal geen enige management ervaring. Chaos en angstcultuur in de bedrijfsstructuur en organisatie. Van horen zeggen is belangrijker dan wederhoor.. HR afdeling met het niveau van niets. Zijn inhoudelijk de letters niet waard. Bizar hoe slecht er daar gecommuniceerd wordt en betrokkenen niet bereikbaar zijn. Niet voldoen aan vigerende wet- en regelgeving. Ziektewet willen ombuigen en verbieden een afspraak met een bedrijfsarts te maken. En het ergste nog mij dochter die een vaste baan beloofd was en het enorm naar haar zin had in deze organisatie er op een 'smerige' manier uitgewerkt is en haar contract niet verlengd is ondanks alle toezeggingen en afspraken. Eerste keer velengd jawel.omdat er ergrn een collega iets 'gezien' had of hoorde. Professioneel gedrag is dit zeker en later snap je dat het een vooropgezet plan is. Er klopte niets van. Een directeur die dit niet ziet in zijn organisatie en daar geen herkenning in heeft. Meerdere mensen die vanwege deze gang van zaken afhaken bij Kober en weg gsan. Cliënten die boos contracten opzeggen vanwege deze gang van zaken. Ongelofelijk dat dit kan. maarja er zal veel vraag zijn naar kinderopvang?

2 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn vrouw is spontaan ontslagen om nog langer als Pedagogisch medewerkster als invalkracht via een uitzendbureau voor Kober te werken.

Mijn vrouw is spontaan ontslagen om voor Kober te werken als Pedagogisch medewerkster via een uitzendbureau als invalkracht in de regio Breda.
Ze schijnt niet hygiënisch bezig te zijn geweest op 5 Oktober 2023.
Dit via het uitzendbureau gelezen op 22 November 2023.
Iemand schijnt dit via mail of post te hebben doorgeven aan Kober zonder naam.
Kober heeft dit aangenomen als waarheid, nu mag ze niet meer werken voor Kober.
Kober gevraagd voor opheldering over deze kwestie die nogal vreemd overkomt.
Zijzelf is door niemand benaderd of geïnformeerd over dit voorval.
Een laffe manier om iemand uit te sluiten om voor Kober te werken is mijn mening.

Het vervolg:

Kober heeft gereageerd via het uitzendbureau en blijft bij haar standpunt.
Ze verstoppen zich achter het uitzendbureau en laten die alles opknappen is mijn mening.
KOBER Groep krijgt van mij niet meer dan 1 ster voor hun slecht werkende HR afdeling.
Meer hebben ze niet verdiend met hun laffe manier van werken.

Klacht ingediend bij HR van Kober.
Telefonisch iemand gesproken voor de eerste keer de fout zou bij het uitzendbureau zitten. Het van het kastje naar de muur schuiven is begonnen zeg maar.

Vervolg:Nooit meer wat van gehoord

Met vriendelijke groeten,

Peter Ravestein.

22 novembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus