À propos de l'entreprise

2. Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
  3. Centre d'éducation
  4. École d'éducation spécialisée

Écrit par l'entreprise

Kodwise ailesi olarak bizler; 7-16 yaş arasındaki öğrencilerimize, bütün dünyadaki öğrencilerimizle etkileşime geçebilecekleri sosyal medya platformumuzu ve bu platformu verimli kullanabilmeleri, projeler yapabilmeleri/paylaşabilmeleri için dersler veriyoruz!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Teşekkürler

Çokca reklamını gördüğünüz malum yabancı menşeli şirkette eğitimden çok pazarlama mantığını, zorla akıllarınca baskı kurup oldu bittiye getirip ders satmaya çalışmalarını, dersi satın almadigimizda değişen uskuplarini gördükten sonra kendiaraştırmalarım sonucunda kodwise yazılımı buldum. Şirket Ankara merkezli, ticaret sicil gazetesinde kaydı olan, iki Türk girişimci tarafından kurulmuş. Bu benim için birinci artısı.
Çağrı merkezleri ile teyitleserek deneme dersi kaydı yaptırdık. Belirlediğimiz gün ve saatte deneme dersimizi gerçekleştirdik.
Dersi veren hocamız sohbet ve pratik uygulama egzersizleri ile çocuğunuzun seviyesini belirledi ve uygun olacağını düşündüğü programları tarafımıza sundu.
Eğitim günleri, saatleri ve ücretleri hakkında detaylıca bilgi verdikten sonra dersi satın almamız konusunda hiçbir zorlama yapmadan düşünmenize musaade edip dersi tamamladik. ( Diğeri yok indirim gider, yok su hal kaybolur vs darliyordu)
Hocamızdan ve programdan memnun kaldık.
Programda mentorumuz ve dersi verecek pedagojik formasyon sahibi eğitmenimiz olacağını öğrendik.
Kodwise ailesine katıldığımız için çok mutluyuz

21 novembre 2024

İyi ki varsın Kodwise.

Kızımın ekran ile geçirdiği süreci bilgi ve eğitime aktarabileceği bir eğitim ararken ulaştığım Kodwise ile henüz deneme dersinde çok içime sinerek sorduğum tüm sorulara cevaplarımı aldım. Araştırma sürecimde birkaç deneme dersi daha yaptığım merkezler ile arasında pozitif yönlü bir çok başlık vardı. Verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunda haftalar ilerledikçe kızımın gelişimi ile tasdik etmiş olduk. Öğrenci sayısının az olması, eğitimci kalitesi, derslerin dolu dolu geçmesi harika. Emeklerinize sağlık. İyi ki varsın Kodwise.

27 octobre 2024

Réponse : Kodwise

Merhabalar, yorumunuz için çok teşekkürler! Yorumlarınız bizler için çok değerli, hep birlikte her gün daha iyiye 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben sıradan bir oyalayıcı eğitim gibi…

Ben sıradan bir oyalayıcı eğitim gibi düşünmüştüm.Ama hayal değil gerçekmiş. Öğretmenimiz bilhassa sanki yıllardır ders alıyormuşuz gibi rahat hissettirdi, başlamak için çok sabırsızlanıyoruz.

19 septembre 2024

Réponse : Kodwise

Merhabalar, yorumunuz için çok teşekkürler! Bizlerde bir an önce başlayacağımız ve çocuğumuzun geleceğine dokunacağımız için çok heyecanlıyız. Yorumlarınız bizler için çok değerli, hep birlikte her gün daha iyiye 🤩

Ev konforunda

Ev konforunda , teşvik eden, sorulara anlık cevap veren biri ile ders işlemek kesinlikle çok yararlı oldu. Ayrıca uzaktan olması tatil veya müsait olmayan durumlarda çocukların güvenli bir alanda dersini kaçırmadan eğitimine devam etmesine olanak vermesi de ayrıca güzel. Böyle durumlarda henüz kullanmadık ama dondurma imkanı veya telafi olduğunu da söylediler. Hocalarımız oldukça ilgili. Dönüşler güzel. Ders videolarına da her zaman erişebiliyoruz

23 novembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

10 yaşındaki oğlum için bir tanışma…

10 yaşındaki oğlum için bir tanışma dersi aldık Kodwisedan ve tanışma dersinden başlayarak, kayıt aşaması ve derslerin tamamında en ufak bir aksaklık yaşamadık. Şu ana kadar 14 ders tamamladık. Görüştüğümüz herkes çözüm odaklı. Öğretmenimiz son derece nazik ve alanında gerçekten bilgi sahibi. Profesyonel bir eğitim iyi ki Kodwise çok teşekkürler

23 décembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Daha önce başka bir okuldan böyle bir…

Daha önce başka bir okuldan böyle bir eğitim almıştık, bize deneme dersinde söylenen çoğu şey yalandı. Örneğin hocaların çok eğitimli olduklarından bahsedilmişti ancak kaydolduktan sonra gördük ki hocalarında birçoğu üniversite öğrencisiydi. Bunun üzerine ne tarafımıza fatura kesildi ne iademiz yapıldı. Bu yüzden inanılmaz bir güven sorunu yaşıyorduk ancak sonrasında resmiyetinden aldığımız güvenle ve çocuğumuzun böyle bir eğitimi çok istemesiyle kodwise i keşfettik ve bir deneme dersi almak istedik. Bu derste yaşadıklarımızdan bahsettik ve bize tane tane her şeyi mükemmel bir şekilde açıkladılar. Güven problemimizden dolayı en düşük derslik programa kaydolarak başlamıştık ancak bu derslerimiz biter bitmez 1.5 yıl olacak program ile kaydımızı devam ettirdik. Bu hafta 20. dersimizi yapacağız ve hiç bir problemle karşılaşmadığımız gibi hem hocalarımız hem destek ekibindeki çalışanlar bize karşı çok ilgililer. Bu kadar uzun yazmak istememin sebebi bizler gibi bu tarz sorun yaşayan velilerin görebilmesi ve çocuklarımıza iyi bir eğitim aldırabileceğimiz bir yer olması. Açıkçası bize en çok güven veren başka okullarda olmayan şey kayıt olur olmaz bizden fatura için bilgilerimizin istenmesiydi.

23 octobre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

sosyal medya da karşıma çıkan iki…

sosyal medya da karşıma çıkan iki farklı okuldan deneme dersi talep ettim ve kodwise daha çok içime sindi oğluma 12 ders aldım çok memnun kaldık derslerimiz hala devam ediyor oğlum hiç sıkılmadı öğretmenlerimizde çok kaliteli teşekkürler kodwise 🙏🙏

23 mars 2024

Online egitime karşı önyargılıydım

Online egitime karşı önyargılıydım. Eşimin ısrarıyla katıldığımız deneme dersinin bu kadar faydalı olacağını düşünmezdim. Ders kaliteniz İlginiz ve kızımın geleceğiyle ilgili faydalı rehberliginiz için Teşekkürler Kodwise👏

12 janvier 2024

Réponse : Kodwise

Merhabalar, yorumunuz için çok teşekkürler! Yorumlarınız bizler için çok değerli, hep birlikte her gün daha iyiye 🥳🤩

Kodwise'a teşekkürler

Oğlum ali efe ile yapılan deneme dersi sonrası okula kaydımızı gerçekleştirdik. Şuan 3. derslerini yapıyorlar ve oğlumdaki değişimleri ve gelişimleri şimdiden farkediyoruz. Öğretmenimiz Elif Sude hanıma çok teşekkür ederiz .

22 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus