Koebenhavns Elektriker Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

7 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Vi kan på ingen måde anbefale denne…

Vi kan på ingen måde anbefale denne elektriker!

1. Vi fik en vurdering på i omegn af 4000 kr, men endte med at blive opkrævet en regning på 8500 kr, uden at arbejdet var færdiggjort. På forespørgsel om dette blev vi oplyst, at firmaet altid laver midtvejsopkrævninger. Dette finder vi meget mærkeligt. Vi blev i øvrigt anbefalet en timepris af elektrikeren i stedet for en fast pris, hvilket i bagklogskabens lys var en helt utrolig uhensigtsmæssig løsning, eftersom vi nu står tilbage med en ikke færdigudført opgave.

2. Da vi efterfølgende bad om fast aftalt pris på resten af arbejdet, var elektrikeren, som udførte arbejdet, pludselig sygemeldt, og de ville ikke sende en anden. Da vi stillede spørgsmålstegn til forløbet, valgte kontaktpersonen at ghoste os, og vi har intet hørt sidenhen.

3. Elektrikeren, som udførte arbejdet glemte dele af aftalen og gik i gang med at lægge kabel i en kabelbakke udenpå væggen, selvom aftalen var fræsning ind i væggen. Fræsningen blev derfor kun udført, fordi der var nogen hjemme til at stoppe ham i hans alternative løsning. Vi har altså betalt timepenge for et forkert påbegyndt arbejde. I beskrivelsen af udført arbejde (del af det, vi er faktureret for), står at elektrikeren har testet og afprøvet installation, men installationen virker kun delvist, vi har derfor betalt for en installation, som ikke virker optimalt.

4. Der er en ødelagt kontakt efter elektrikers arbejde, som han skulle have med til færdiggørelsen af arbejdet, men eftersom de har brændt os af, bliver denne ikke fikset.

Som du nok ved, kan vi desværre ikke lægge dokumentation ind her, da det ikke er muligt at vise billede af faktura. Anonymiteten er et tilfælde, men mit navn står i tilsvarende googleanmeldelse. Da du har ghostet os ved tidligere henvendelse, forestiller vi os ikke, at vi får noget ud af at henvende os på mail. Vores oplevelse er ganske ægte, og vi kan derfor desværre ikke anbefale jer, hvilket vi selvfølgelig er kede af på både vores og jeres vegne.
Forløbet strakte sig fra omkring ultimo marts til sidste sms-korrespondance ultimo juni.

30 mars 2026

Fantastisk oplevelse med Københavns…

Fantastisk oplevelse med Københavns Elektriker og deres elinstallatør! Havde akut brug for en akut elektriker sent på døgnet, og de reagerede hurtigt. Elektrikeren ankom inden for kort tid, fandt fejlen effektivt og løste problemet professionelt. Hele forløbet var præget af god kommunikation og en venlig tilgang. Det gav stor tryghed i en presset situation med problemer med strømmen i København. Servicen var helt i top. Jeg kan varmt anbefale Københavns Elektriker til alle, der har brug for hurtig og kompetent hjælp – også ved akutte el-problemer.

26 juin 2026

Akut elektriker lørdag aften

Akut elektriker lørdag aften, hurtigere el-service er nok svært at finde, indenfor en time havde de løst mine problemer med stømsvigt som skyldes kortslutning i en stikkontakt. Tak for god behandling :-)

3 mars 2022

Fik fantastisk service af Københavns…

Fik fantastisk service af Københavns Elektriker når jeg skulle have komplet nyt el I mit hus på Amager. Flere måneder efter projektet, skulle jeg bruge en elektriker akut, hvor min mand kom til at grave et kabel over i haven, Københavns Elektriker kom og hjalp med det samme. Anbefaler dem til alle som jeg kender der skal bruge en elektriker.

1 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit