Københavns Kunsthandel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

1. Marchand d'art
  2. Galerie d'art

Écrit par l'entreprise

Danmarks bedste kunsthandel med kunstværker til salg fra de sidste 200 år. Alt er nøje udvalgt efter principper som kvalitet, håndværk og relevans. Københavns Kunsthandel sælger blandt andet malerier, tegninger, litografier, vægtæpper og skulpturer. Værkerne er af både kendte og mindre kendte kunstnere hvilket priserne afspejler. Værkerne kan ses og købes på hjemmesiden eller i forretningen på Sønder Boulevard 81 i København.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

13 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Kan kun give den bedste anbefaldning af…

Kan kun give den bedste anbefaldning af Københavns Kunsthandel, og indehaveren Johs. Har gemmem et halvt år nu ca. solgt malerier og skulpture af mine forældre, og deres samling af andre kunstnere. Det er gået rigtig fint. Johs besider en stor viden om kunst, og en stærk tro på hvad der kan sælges. Dette samt hans glæde, og ærlige facon, har gjort det til en rigtig god oplevelse for mig som jeg er meget taknemlig for!. Skulle jeg selv købe noget ville jeg ikke være i tvivl om hvor jeg ville gå hen Derfor igen kun de bedste anbefalinger herfra.

28 novembre 2022

Tusind tak for ordene Mads. Jeg er også meget glad for vores samarbejde! Vi ses

Bronzefigur

Jeg solgte min bronzefigur gennem Københavns kunsthandel til en særdeles flot pris. Køberen kom fra Paris, hvilket bevidner om et bredt netværk.

28 février 2023

Tusind tak for den gode anmeldelse✨

En god handel, der bunder i kærlighed til faget

Det er en fornøjelse at samarbejde med Københavns Kunsthandel. Vi stod med et hjem fuld af kunst i forbindelse med et dødsfald og fik hurtig hjælp til at vurdere en masse malerier og kyndig vejledning i hvad og hvordan vi skulle håndtere de forskellige sager. Man kan virkelig mærke Københavns kunsthandels erfaring og ekspertise og kærlighed for faget. Så herfra de varmeste anbefalinger hvis man har sager, der søger et nyt hjem eller bare forelsker sig i en af de mange smukke ting, som er til salg.

6 janvier 2023

Réponse de Københavns Kunsthandel

Tusind tak for de pæne ord❤️

Fantastisk rådgivning om kunst og…

Fantastisk rådgivning om kunst og kendskabet til værker, jeg har købt der. Desuden enkel og tryg handel online.

18 janvier 2023

Tusind tak for den gode anmeldelse✨

Det er en ubetinget god oplevelse at…

Det er en ubetinget god oplevelse at købe kunst i Københavns Kunsthandel. Johs yder kompetent service og man får en gennemført god oplevelse i forbindelse med handel. Kan anbefale at holde øje med de løbende ferniseringer.

26 mai 2023

Kompetent kunstvejledning

Jeg har købt flere værker af Københavns Kunsthandel og følger løbende med i hans nyerhvervelser. Ejeren Johs er meget behagelig og enormt vidende og kompetent til at vejlede ift mulige køb. Jeg er så glad for både de malerier, tryk og den skulptur, jeg har købt hos Johs. En meget stor anbefaling herfra.

26 mai 2023

Réponse de Københavns Kunsthandel

Tusind tak for de fine ord❤️

Kompetent kunsthandel

Kompetent kunsthandel. Imødekommende, vidende og god service. Høj standard og kvalitet går hånd i hånd hos Københavns kunsthandel. Snyd ikke digselv for en god oplevelse. Køb kunst til din samling fra Københavns kunsthandel.

17 mai 2023

Réponse de Københavns Kunsthandel

Tusind tak for de fine ord

Sympatisk og stor viden

Jeg følte mig virkelig taget godt imod, og jeg følte, at han virkelig ønskede at hjælpe mig med at finde det perfekte kunstværk til mig. Hans store viden om kunst og hans sympatiske personlighed gjorde hele forskellen for mig. Absolut en god oplevelse og jeg vil tilbage.

9 février 2023

Service i topklasse.

Service i topklasse.
Var i København kunsthandel fordi kæresten og jeg lige har købt hus. Efter kyndig rådgivning er vi nu blevet vores første kunstværk rigere og det bliver bestemt ikke det sidste derfra !
Helt sikkert et besøg værd og noget for alle og en hver smag, samt budget.

4 avril 2023

Réponse de Københavns Kunsthandel

Tusind tak for den gode anmeldelse Mikkel💫

Stor fornøjelse at handle hos…

Stor fornøjelse at handle hos Københavns Kunsthandel. God og kyndig betjening og noget for enhver smag og budget.

3 juin 2022

Tusind tak:)

Savner dine vægge lidt kunst, så kig forbi KK

Er du på udkig efter en gave til gode venner eller dig selv, så er Københavns Kunsthandel perfekt til formålet! Ejeren guider dig med god viden og humor til det rette valg. Stor anbefaling fra mig.
Bonusinfo: ferniseringerne er både hyggelige og festlige.

30 mars 2023

Réponse de Københavns Kunsthandel

Tusind tak for den positive anmeldelse, vil prøve at leve op til det med humoren😉