Heerlijke koeken. Of je nou vegan bent of niet, ze zijn verrukkelijk! En leuk dat je ze kan bestellen en kunt laten versturen, ook leuk als kado!
Voor de verjaardag van onze zoon hadden we bedacht om vegan cookies te bestellen bij Koek & Kruimels. Wat een succes was dat; de dames van Koek & Kruimels hebben hun best gedaan om de koeken op zijn... Voir plus
de koeken zijn mierzoet en behoorlijk aan de prijs, vind ik. ze zijn wel feestelijk verpakt; het is een kadootje om ze uit te pakken. ze werden vorige week geleverd, toen het 30 graden was. de d... Voir plus
Ik heb een paar weken geleden 4 verschillende koekjes besteld, Dit waren de Hazelnoot, de Speculoos, de Bueno en de Framboos. Ik ben zeer tevreden over zowel de levering als over de kwaliteit. De... Voir plus
Wij zijn Koek & Kruimels en zijn gespecialiseerd in het bakken van heerlijke vegan koeken. Onze producten zijn gemaakt met alleen de beste ingrediënten en zonder dierlijke producten. Of je nu een veganist bent, een lekkerbek die op zoek is naar nieuwe smaken, wij hebben voor ieder wat wils. We hopen dat je onze koeken net zo lekker vindt als dat wij ze vinden! Groetjes Rianne & Greet.
Eemkerkstraat, 3312ND, Dordrecht, Pays-Bas
- info@koekenkruimels.nl
- koekenkruimels.nl
Lekkerste koekjes en geweldige service.
Heerlijke koekjes
Heerlijke koekjes, glutenvrij en vegan. Ze zien er luxe uit en zijn een perfect kado voor iedereen!

geweldige koekjes
geweldige koekjes!
Enige advies wat ik zou geven is naamkaartjes voor de koekjes zodat je weet welk koekje welke smaak is (vooral als ze er allemaal ongeveer hetzelfde uitzien). Dank je wel hoor!