Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Koffie Piraat geeft een erge goede service! Hun prijzen zijn scherp en het bezorgen van mijn aankoop ging super snel. Telefonisch wordt je vriendelijk behandeld. Al met al, beveel ik Koffie Piraat... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café

Écrit par l'entreprise

Ahoy van de bemanning van Koffiepiraat! Koffiepiraat neemt je graag mee op koffie avontuur! We zwerven de oceanen over voor de beste deals op: *koffie pads *ESE pads *(Nespresso)capsules *Dolce Gusto *koffiebonen *gemalen koffie *thee *warme chocolademelk *koekjes, chocola en snoep Daarnaast vindt u op Koffiepiraat.nl een groot assortiment professionele reiniging- en onderhoudsmiddelen voor koffieapparatuur. Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen, acties en nieuwe producten. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter: @koffiepiraat

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Koffie Piraat geeft een erge goede…

Koffie Piraat geeft een erge goede service!
Hun prijzen zijn scherp en het bezorgen van mijn aankoop ging super snel.
Telefonisch wordt je vriendelijk behandeld.
Al met al, beveel ik Koffie Piraat van harte aan, het is een zeer betrouwbaar bedrijf!

23 décembre 2025

Ahoy ☕⚓

Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze mooie review te schrijven 🌊
Wat fijn om te horen dat je onze service, scherpe prijzen en snelle levering waardeert, en dat je ook vriendelijk telefonisch bent geholpen 📞☕

Bij de bemanning van Koffiepiraat.nl zorgen we er graag voor dat elke koffiebestelling soepel en betrouwbaar verloopt ⚓😊

Dank voor je vertrouwen en de warme aanbeveling. We hopen je snel weer aan boord te mogen begroeten ☕🌊

Hartelijke piratengroet
de bemanning van Koffiepiraat.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

De klantgerichtheid ging ver boven de…

De klantgerichtheid ging ver boven de verwachtingen uit. Zonder enige voorwaarden werd een nieuwe bestelling koffie verstuurd omdat de bestaande bestelling bij PostNL bleef hangen en Koffiepiraat niet wilde dat ik (met Kerst) zonder koffie zou komen te zitten. Daarbij snel contact en grote mate van vriendelijkheid. Geweldig. En ik geniet nu van de koffie.

23 décembre 2025

Ahoy ☕⚓

Dank je wel voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om deze prachtige review te schrijven 🌊
Wat fijn om te lezen dat onze bemanning zo snel kon handelen toen de eerdere levering bij PostNL vastliep, en dat je dankzij dit extra zetje toch van je koffie kon genieten 📦☕

Bij Koffiepiraat.nl zorgen we er graag voor dat elke koffiepiraat tevreden aan boord blijft, zeker tijdens de feestdagen ⚓😊

Dank voor je vertrouwen en de warme woorden. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn en je voorraad zwarte goud op peil te houden ☕🌊

Hartelijke piratengroet
de bemanning van Koffiepiraat.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Na jarenlange trouwe klant te zijn…

Na jarenlange trouwe klant te zijn geweest bij Koffiepiraat, kan ik helaas niets anders dan mijn teleurstelling uitspreken. Plotseling kon ik niet meer inloggen op mijn account, terwijl ik al jarenlang zonder problemen bestellingen heb geplaatst.

Toen ik de klantenservice belde om dit op te lossen, kreeg ik tot mijn verbazing een onvriendelijke, half-Engels schreeuwende mevrouw aan de lijn. In plaats van hulp of begrip kreeg ik een botte reactie en totaal geen bereidheid om mee te denken.
Sorry, maar dit noem ik geen klantenservice…

Heel jammer dat een bedrijf waar ik jarenlang tevreden over was, zo slecht omgaat met vaste klanten. Op deze manier raak je mensen kwijt. Ik hoop oprecht dat ze hun service verbeteren, maar voor mij is de lol er helaas vanaf.

Update: 14/11/2025 na de smoesjes en kinderlijke piraten 🏴‍☠️ praatjes de review omlaag aangepast. Stop die stomme dukaten maar ergens waar de zon niet schijnt. Dikke doei!

13 novembre 2025

Ahoy beste klant, ☕🏴‍☠️

Allereerst: hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Dat waarderen we echt enorm—zelfs als het bericht wat stormachtig aanvoelt.
En nu… hijs de zeilen, want we willen graag een paar dingen ophelderen alsof de zon weer door de wolken breekt!

In ons magazijn waait er soms een flinke herrie-bries door de spreekbuis—de lijn kan daardoor helaas wat kraakjes en haperingen geven. Het kan goed zijn dat daardoor ons gesprek plotseling werd afgekapt, nog vóór we u konden uitleggen wat er precies nodig was om weer in te loggen. Onze excuses als dit overkwam alsof we niet wilden helpen—dat is écht niet hoe wij onze piratenvlag voeren. 🏴‍☠️❤️

We hebben namelijk een nieuwe webshop, en daarvoor moet iedere klant een nieuw account aanmaken.
Maar geen zorgen, maatje! Zodra dat nieuwe account is aangemaakt, wordt het automatisch gekoppeld aan uw oude vertrouwde piratenprofiel.

Dat was precies wat wij probeerden toe te lichten vóór de verbinding plots overboord viel.
Lukte dit niet? Dan hadden we u graag een persoonlijke magische link gestuurd via e-mail, waarmee u direct toegang had gekregen tot uw account. Alleen… helaas kwamen we simpelweg niet zo ver omdat het gesprek onverwachts wegdreef richting de horizon.

Het spijt ons oprecht dat u het gevoel heeft dat we niet bereid waren om mee te denken—dat beeld willen we heel graag rechtzetten.
Wij staan altijd klaar om te helpen, met een glimlach en een scheutje piratencharme. ⚓️🙂

Laat het ons alsjeblieft weten als u nog assistentie wilt—wij varen graag nog een rondje met u mee om alles netjes op te lossen.

Warme groet,
Het Koffiepiraat-team ☕🏴‍☠️

Zeebonk

Omdat ik in al de jaren dat ik met jullie piraten samenwerk altijd een geweldige customer service heb gehad. Als Zeebonk geboren en getogen Amsterdammer ben ik enorm gecharmeerd van jullie vrolijke, gezellige en komische teksten.
Behouden vaart Piraten. Kaptein Tim

22 octobre 2025

Ahoy Kaptein Tim, dappere Zeebonk! ⚓️🏴‍☠️

Wat geweldig dat u de tijd heeft genomen om ons zo’n zonnige boodschap te sturen!
Uw woorden zouden zelfs de meest norse zeeweerwolven onder ons aan het glimlachen krijgen. 🌞

We zijn héél blij om te horen dat u al die jaren onze piratenhumor, vrolijke teksten en klantenservice weet te waarderen. Dat is precies de wind in de zeilen die onze crew nodig heeft om elke dag met plezier de koffievloot draaiende te houden!

Van een Amsterdamse Zeebonk én trouwe kapitein klinken zulke woorden nog extra goed—zoals muziek door de scheepshoorn. 🎶⛵️

Hartelijk dank voor uw vertrouwen, uw humor en uw jarenlange trouw aan onze piratenbende.
We blijven graag met u meevaren, met verse koffiebonen in de kajuit en een glimlach aan dek.

Behouden vaart, Kaptein Tim—en altijd genoeg koffie in ’t vat! ☕🏴‍☠️

Warme groet,
De bemanning van Koffiepiraat

Amazing customer service

The matcha ordered was really good. And the ordering process was so easy. I had difficulties choosing a pickup point and the customer service was excellent to resolve the matter. They were very attentive and even involved pirate talk which made it very pleasant. 5 stars Plus

19 juillet 2025

Ahoy there, Matcha Matey! ☠️🍵🌊

A huge thank ye for yer kind words, yer order, and the time ye took to leave this glowing message in our bottle (a.k.a. the review)! 🏴‍☠️📝⭐

We're thrilled to hear that your Matcha voyage went smooth, and that our crew could help chart a course to the right pickup point! 🎯📦 It warms our tea-lovin’ hearts to know that even a bit o’ pirate talk made the journey more delightful. Arrr, we aim to please! 🏴‍☠️💚

May every sip of yer Matcha bring calm seas and bright skies — enjoy those peaceful Matcha moments to the fullest! 🍃✨

Until we cross paths again,
Fair winds and green dreams from yer Matcha crew at Koffiepiraat.NL! ☕🦜⚓

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede, leuke en fijne service. Ze doen echt moeite om met je in contact te komen en handelen het snel, correct en op een leuke vrolijke manier op. Dat is al een reden om bij hen je koffie te bestellen.

30 juin 2025

🏴‍☠️ Ahoy, lieve koffiekompaan! ☕️🦜

Wat een geweldig bericht om te ontvangen – dank je wel voor je bestelling en deze prachtige woorden! 💌 Je maakt de hele bemanning blij met je vrolijke wind in de zeilen! ⚓️😊

We doen ons stinkende best om elke klant persoonlijk te helpen — snel, vrolijk en met een flinke scheut piraten-plezier 🏴‍☠️🎉. Dat jij dat zo waardeert, maakt ons trotser dan een papegaai op de schouder van kapitein Heidi! 🦜💛

We kijken ernaar uit om je volgende koffie-avontuur te mogen leveren. Tot snel aan boord van Koffiepiraat.nl! 🚢☕

Met bonengroet,
— De bemanning van Koffiepiraat.nl ⚓️☕️🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Dpd raakte mijn pakje kwijt maar koffie…

Dpd raakte mijn pakje kwijt maar koffie piraat kwam snel met een oplossing, erg happy met de ahoj service

2 avril 2025

🦜 Ahoy daar, koffiemaatje! 📦⚓️

D’r ging even wat mis op zee met DPD die je pakje overboord gooide 🌊😅, maar gelukkig stonden wij paraat met een snelle oplossing!

Wat fijn dat je blij bent met onze Ahoj-service – daar doen we het voor! 💛☕️ Wij laten geen enkele koffielading verloren gaan, dat is een belofte van de bemanning. 🏴‍☠️📜

Dank je wel voor je bestelling én dat je de tijd nam om dit te delen. Tot snel bij het volgende koffie-avontuur! 🚢☕

Met warme groet en verse bonen,
— De bemanning van Koffiepiraat.nl ⚓️☕️

Snelle reactie en oplossing

Er was een fout opgetreden met de aflevering van mijn pakketje. Ik heb dit gemaild naar de koffiepiraat die er in principe niets aan kon doen, maar zij hebben meteen contact met mij gezocht en ik heb het pakketje inmiddels weer in huis!

16 décembre 2024

🏴‍☠️ Ahoy koffiekapitein! ☕️📦

Dank je wel voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om dit bericht te sturen! 💌 Wat fijn dat je ons meteen gemaild hebt toen er iets misging — ook al was het buiten onze stuurhut om, we zetten natuurlijk direct koers richting oplossing! ⛵️⚓️

Blij dat het pakketje weer veilig in je haven ligt 🏠📦 – missie geslaagd, service met een glimlach én een shot espresso! 😄☕️

Tot snel aan boord van Koffiepiraat.nl – wij staan paraat voor je volgende koffie-avontuur!

Met geurige groet,

— De bemanning van Koffiepiraat.nl 🦜⚓️☕️

Simply Lovely

I recently ordered from Koffiepiraat, and I couldn’t be more impressed! From the moment I landed on their website, the user experience was seamless and intuitive. The range of coffee options they offer is fantastic, featuring everything from rich espressos to unique flavored blends—there's something for every coffee lover.

The quality of the coffee is outstanding. I tried their specialty blend, and it was bursting with flavor and aroma—definitely a treat for the senses! Each sip was a delightful experience, and you can tell they prioritize high-quality beans.

Shipping was swift, and my order arrived perfectly packaged, ensuring that the coffee stayed fresh. Plus, their customer service is top-notch! They were quick to respond to my inquiries and provided helpful recommendations.

Overall, Koffiepiraat has quickly become my go-to online coffee shop. I highly recommend them to anyone looking for exceptional coffee and excellent service. I can't wait to try more of their offerings!

21 décembre 2024

☕️🌟 Ahoy there, coffee connoisseur! 🌟⚓️

Wow – what a simply lovely review! 💛 A huge thank ye for yer order and for takin’ the time to share such kind words. Ye just made our whole crew do a happy jig on deck! 🕺🏴‍☠️

We’re thrilled to hear ye enjoyed our specialty blend — every bean we pack is handpicked with love (and a bit o' pirate pride)! ☕️✨ And we’re glad yer package made it to shore safe ‘n sound, fresh as a sea breeze. 📦🌬️

Customer service is part of our code — swift replies and hearty help for every landlubber and sea dog alike! 🦜💬

We be honored to be yer go-to coffee haven on the high seas of the internet. Can’t wait to sail more flavor adventures with ye! ☕️🌊

With warm brews and pirate cheers,
— The Crew at Koffiepiraat.nl ⚓️☕️💛

Walk the plank (not)

Snel geleverd. Er was een pak met koffiebonen open gegaan tijdens vervoer maar deze is keurig netjes vervangen voor een dichte exemplaar. Top service!

31 octobre 2024

🏴‍☠️ Walk the plank...? Niet vandaag, kapitein! ⚓️😄

Dank je wel voor je bestelling én het nemen van de tijd om deze review te schrijven! 💛📜

We vinden het jammer dat een pak koffie overboord was geslagen tijdens transport ☕️🌊, maar zijn blij dat we het snel konden vervangen door een splinternieuw exemplaar – recht uit onze voorraadschat! 💼✨

Top dat je onze service waardeert – dat geeft onze bemanning wind in de zeilen! 🚢🦜
Tot snel aan boord van Koffiepiraat.nl, waar elke bestelling een avontuur is!

Met bonen-groet,
☕️⚓️ De bemanning van Koffiepiraat.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Very helpful with information requested…

Very helpful with information requested on posting to another country

14 octobre 2024

☠️ Ahoy there, kind sailor! ⚓️📦

A big thank ye for yer order and takin’ the time to leave us this fine message! 🏴‍☠️📜
We're thrilled we could help ye navigate the tricky waters of shipping across borders – no storm too wild for our crew! 🌍🚢

Whether ye be near or far, we’ll always do our best to get yer precious cargo of coffee and treasures safely to ye! ☕️📮🗺️

Thanks again for sailin’ with Koffiepiraat.nl — we hope to see ye back on deck soon! 🦜💛

Fair winds and fresh brews,
— The Crew at Koffiepiraat.nl ⚓️☕️

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare beschikbaarheid al jaren nu…

Betrouwbare beschikbaarheid al jaren nu van goede koffie. Blij dat je houdt goede producten op de lijst, en niet alleen alles eindeloos veranderen. Vernieuwing is leuk, maar als iemand heeft iets gevonden die bij hem past, is hart verwarmend dat het blijft. Ik denk we hebben 20 verschillende koffies geproefd voordat we deze heeft gevonden, allemaal omdat onze oude product/winkel heeft opgehouden.

18 août 2024

Ahoy,
Hartelijk dank voor je mooie review en voor je bestelling bij Koffiepiraat! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten.

We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor meer heerlijke koffie. Aarzel niet om ons te laten weten als we je ergens mee kunnen helpen!

Het Koffiepiraat team ☕️🏴‍☠️

Snel en correct

Snel en correct

6 août 2024

Beste,

Hartelijk dank voor je bestelling en het achterlaten van een review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen voor meer piratenkoffie! ☕️🏴‍☠️

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service ik had de verkeerde…

Goede service ik had de verkeerde koffie besteld meteen om kunnen ruilen

30 juillet 2024

Ahoy,

Hartelijk dank voor je bestelling en het achterlaten van een review!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service.

Noté 2 sur 5 étoiles

Beetje onbeschofte klantenservice

Jarenlang kocht ik hier de namaak jura waterfilters. Op een bepaald moment ging daar iets fout, de filters konden niet genoeg water aanzuigen. Toen ik de klantenservice daarover attendeerde en een oplossing vroeg, kreeg ik te horen dat er niks mis was met de filters en dat ik waarschijnlijk iets verkeerd deed. Een hele rare manier van communiceren met een klant die heel vaak al filters eerder heeft gekocht.

11 octobre 2023

Ahoy Frank,

Hartelijk dank voor je bestelling én voor het nemen van de tijd om je ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend jammer om te horen dat je onze service als onvriendelijk hebt ervaren. Dat is natuurlijk nooit ons doel.

Onze intentie is altijd om eerst te verifiëren of het waterfilter correct is geplaatst in de machine, zodat we je snel en goed verder kunnen helpen. Dit doen we zeker niet om onze klanten ontevreden te maken, maar om er juist voor te zorgen dat alles naar behoren werkt. We begrijpen dat dit in jouw geval anders is overgekomen, en daar willen we onze oprechte excuses voor aanbieden.

We waarderen je jarenlange trouw aan onze piratenvloot en hopen dat we het vertrouwen kunnen herstellen met een betere ervaring in de toekomst.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer en niet luisterende dame

Jammer. Niet de koffie gekregen die ik bestelde. Juist bij de Koffiepiraat deze Segafredo Casa Espresso besteld, omdat deze sterker en dieper gebrand zou zijn. De foto op hun website van deze koffie was ook een heel andere dan de Segafredo Casa Espresso die ik kreeg. Deze was dezelfde als in de supermarkt en zeker 60 cent duurder per pak dan de concurrenten op internet. De koffie die ik besteld had, diep gebrand en sterk, kreeg ik dus niet. Gebeld en kreeg een schreeuwerige dame aan de telefoon, die mijn verhaal eigenlijk niet wilde horen en zichzelf bleef herhalen. De schuld gaf en verwees naar de marketingafdeling, die zij waarschijnlijk of misschien zelf is of runt. Een geval van piraterij……?
Voor ons een reden niet meer hier te bestellen, daar de koffie die wij geleverd kregen elders 60 cent per 250 gram goedkoper is.

11 juillet 2024

Ahoy Nicky,

Bedankt voor uw bestelling en ook voor uw review.
Het spijt ons dat we u niet gerust konden stellen dat uw ontvangen koffie uw favoriete koffie is.

De koffiebrander heeft alleen hun verpakkingen een beetje aangepast. We kunnen u met zekerheid vertellen dat geen van onze medewerkers bij een grote koffiebrander in Italië werkt. We hebben geen invloed over hoe ze de verpakkingen aanpassen en kunnen ook geen verklaring geven qua design en uitstraling.

Helaas worden de oude verpakkingen niet meer gemaakt. We kunnen ze dus ook niet meer leveren. We kunnen alleen de koffie met de verpakkingen die ze nu gebruiken leveren.

Bent u nog steeds overtuigd dat de inhoud anders is? Dan kunt u de koffie retourneren. Dit hadden we u ook eerder aangegeven.

De koffie is dezelfde, maar met een nieuw jasje.

Mochten we iets meer voor u kunnen beteken, helpen we u graag!

Team Koffiepiraat

Perfecte Helpdesk

Onze vaste koffie was niet op voorraad. Perfect geholpen door jullie helpdesk

30 avril 2024

Ahoy Roel,

Hartelijk dank voor je bestelling en voor het nemen van de tijd om ons te beoordelen. We zijn blij te horen dat onze helpdesk je goed van dienst kon zijn, zelfs toen je vaste koffie even niet op voorraad was.

We staan altijd klaar om je te helpen op je koffie-avonturen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en prima service

Snel geleverd en bij tweede levering ging iets fout bij de courier maar heeft Koffiepiraat dat direct super goed hersteld

21 mai 2024

Ahoy,

Bedankt voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze koffie en service.
Het spijt ons te horen dat de levering niet vlekkeloos is verlopen. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. Onze excuses hiervoor.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor meer heerlijke koffie, en werken eraan om de bezorging soepeler te laten verlopen! ☕️🏴‍☠️

Ahoy Bob,

Hartelijk dank voor je bestelling en het delen van je ervaring. We waarderen het dat je ons de kans hebt gegeven om het verzendprobleem netjes op te lossen. Fijn dat alles nu goed is verlopen.

Met piratengroet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn favoriete webshop voor koffie!

Mijn favoriete webshop voor koffie! Heerlijke bonen en scherp geprijsd. Met altijd de beste service van Heidi 😊☕️

19 mars 2024

⚓️ Ahoi daar, koffiemaatje! ☕️🦜

Wat een heerlijk bericht om te lezen – dank je wel voor je bestelling én dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie review te schrijven! 💛

We zijn superblij dat wij jouw favoriete koffie-webshop zijn! 🏴‍☠️ Met zulke fijne woorden kunnen we weer volle kracht vooruit zetten richting nóg meer heerlijke bonen & topservice van Kapitein Heidi zelf 😉⛵️

Tot de volgende koffiegolf! 🌊⚓️
☕️ Groetjes van de hele bemanning!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus