Kofjebean Avis

4,1

Vaste klant geworden Ik heb een paar weken geleden de eerste bestelling geplaatst voor koffie en suikervrije siropen. Ik ben zeer tevreden met de smaak en kwaliteit van de koffie en siropen. De... Voir plus

Alleen jammer dat er reclame word gemaakt voor 17:00 uur bestellen volgende dag in huis pfff nou we wachten al een week op ons pakketje. Het enige wat er word gezegd tja dat horen we al twee weken dat... Voir plus

Altijd heerlijke koffie voor een goede prijs. Heel erg jammer dat jullie ermee gaan stoppen of reeds gestopt zijn

Het koffie startpakket gekocht samen met wat koffie siroopjes. Waar onder pumpkin spice, onze favo! Hebben nu de eerste smaak geproefd, mocca. Dit is heerlijk! Bestelling was netjes de volgende dag bi... Voir plus

1. Torréfacteurs

Kofjebean is Fries voor koffieboon. Onze passie is lekkere koffie. Al onze bonen worden in een kleine ambachtelijke branderij volgens de zogenaamde ‘slow-roast’ methode gebrand. Dat wil zeggen: Langzaam op een lage temperatuur. Alleen zo komen goede koffiebonen tot hun recht!

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Goede koffiebonen

Goede koffiebonen, en een prima prijs met de kortingscode

30 mars 2023
Logo de Kofjebean

Réponse de Kofjebean

Dank voor je mooie review Robin! Geniet van de Kofjebeans

Heerlijke koffie en goede service

Heb de koffie cadeau gedaan en alleen maar lovende kritiek op gekregen. Er zat wat vertraging op de bestelling omdat PostNL het pakket kwijt heeft gemaakt maar dat is ruimschoots goed gemaakt. Hele goede service!

15 février 2023
Logo de Kofjebean

Réponse de Kofjebean

Dank je wel Ronald voor de fijne beoordeling!

Groet
Eelco van Kofjebean

Dik tevreden

Toen ik toelichtte dat het een cadeau was voor iemand, deden ze er een gratis canvas tasje bij. Erg leuk. Verzendkosten waren ook nog ouderwets normaal! Tegenwoordig betaal je zomaar 6,95 voor verzenden, dit koste 2,95 waardoor ik het sneller weer zou bestellen.

8 juin 2022