Noté 1 sur 5 étoiles

Łatwo kupić bilet ale już nie łatwo go zwrócić choć pociąg był mocno opóźniony i musiałem użyć innego transportu. O ile za opóźnienie ich nie winie to już za brak jakiejkolwiek odpowiedzi od 3 dni tak... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jestem emerytem kolejowym posiadam ulgę 99%. Nie rozumiem ceny biletu otóż bilet normalny kosztuje np 170 zł a dla mnie z moją ulgą około 60 zł. Napisałem e-maila z pytaniem i jak narazie nie mam od... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Podróż kolejami jest bardzo Wygodna. Niestety obsługa konduktorów pozostawia wiele do życzenia. Zachowanie konduktorów było nieuprzejme i nie profesjonalne. Rozumiem, że praca z pasażerami może być... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

16 sierpnia pociąg 23:05 Gdynia- Kraków Prze miła obsługa pociąg miał opóźnienie na kolejny pociąg nie zdążyliśmy ale w ramach tego kolej załatwiła inne bilety dla 5 osób o innej godzinie. Sprawnie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de billets de train
  2. Agence de vente de tickets de bus
  3. Service de transport

Informations provenant de diverses sources externes

Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,5

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

I am 82 y old.

I am 82 y old.
Don't need to pay for bus or Skm,kml in Warsaw.
But if I try to buy a ticket will the application show me a price to pay.
So it's a wrong information..
People who don't know its free for senior vill buy unnecessary a ticket.

30 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

W Żyrardowie w aplikacji Koleo kupowałem bilet…

19 czerwca w Żyrardowie kupowałem bilet do Warszawy na 12:48 z opłatą blinkiem. Trzykrotnie bank potwierdzał płatność a po przejściu w aplikacji na "Moje bilety" za każdym razem ukazywała się informacja, że bilet NIE JEST opłacony. Kilka minut po czasie odjazdu pociągu bilet w aplikacji .....zniknął wraz z moimi potwierdzonymi przez bank opłatami!!!

19 juin 2025

Dramat

Dramatyczna strona, zero przejrzystości, przy próbie rezerwacji biletów dla większej ilości osób, brak możliwości wybrania odpowiednich ulg. Brak możliwości wybrania zniżek dla osób niepełnosprawnych oraz ich opiekunów. Z góry narzucone ceny takie same dla biletów normalnych jak i większości biletów, które powinny być objęte zniżkami

26 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niepolecam.Na początku wszystko było…

Niepolecam.Na początku wszystko było okej, ale później po każdym zakupie biletu pobierało mi pieniądze 2 razy mimo tego że płacę tylko blikiem.I to nie tylko mi,moja mama jak mi kiedyś kupiła bilet to jej też pobrało 2 razy, zróbcie z tym coś albo zgłosimy skargę!

28 mars 2025

Dziękuję serdecznie Pani Paulinie, Koleo

Dziękuję serdecznie Pani Paulinie, Koleo, za błyskawiczny odzew, na zgłoszony problem, (za pośrednictwem aplikacji), który powstał niezależnie od Koleo i Mnie. Jestem wdzięczna za bardzo rzeczową i serdeczną komunikację mailową i rozwiązanie, bardziej pomyślne niż mogłabym się spodziewać. Pozdrawiam ciepło. Sylwia 🥰

20 mai 2025

Przez godzinę kupowałem bilet

Przez godzinę kupowałem blikiem bilet do Przemyśla i z powrotem do Wrocławia.
Nawet udało się dokupić bilet na rower.
Ale z zapłatą był cyrk.
Blikiem place wszystko, a tu stop- nie ma autoryzacji odbiorcy.
Dopiero poszło gdy wpłaciłem-Blikiem- na konto klienta Koleo, I z tego konta dopiero poszło.
Jak można skomplikować prostą sprawę?
Z Chin kupuje klamoty, z Allegro , kolegom zwracam za piwo, Blikiem, I działa, a tu nie działa.
Myśl zacna, wykonanie do kitu.
13.05.25
A teraz sobie jade, nie w wagoniedla rowerów, Iaszyna stoi na przejściu.
Wagon i numer ma się zgadza.

12 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nawet jeśli zwracasz bilet na długo…

Nawet jeśli zwracasz bilet na długo (kilka dni) przed odjazdem pociągu, pobierają prowizję, czegoś takiego nie ma na oficjalnej stronie PKP Intercity. Nie korzystajcie z tej bandy, kupujcie u oficjalnego przewoźnika!

6 mai 2025

Zawsze wszystko SUPER

Zawsze wszystko SUPER. Od kupna biletu po pomoc konsultanta... Pani Agnieszka bardzo zaangażowana, zrobiła wszystko, by szybko rozwiązać problem.
Dziękuję!

7 avril 2025

Zawiedziony

Niestety, ja nie mogę nic dobrego napisać. Kupując bilet dokładnie oglądam schemat siedzeń i kierunków jazdy, ( mam chorobę lokomocyjną) mogę tylko siedzieć przy okonie i przodem do kierunku jazdy. Dokładnie zaznaczyłem miejsce przy oknie ( oczywiście przodem do jazdy) Na miejscu okazało się że moje miejsce jest przy oknie ale tyłem do jazdy! Połowę podróży stałem koło toalety wymiotując! Dokładnie 3 godziny i 47 min. Nigdy już nie skorzystam z tego dziadostwa jakim jest „koleo”

4 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Świetny kontakt z obsługą klienta

Świetny kontakt z obsługą klienta! Pani konsultant szybko rozwiązała mój problem. Odpowiedzi na zadane pytania przychodziły niemal błyskawicznie. Ogólnie bardzo polecam aplikacje. Świetna wyszukiwarka połączeń, wszystko na bieżąco aktualizowane, zakup biletu odbywa się bardzo sprawnie i prosto.

11 mars 2025

Życzliwa obsługa

Pani Natalia była bardzo uprzejma oraz pomocna jeśli chodzi o rozwiązanie mojego problemu. Szybko odpowiadała na wiadomości dając jasne instrukcje.
Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc, szczególnie, że w tamtym momencie sytuacja była dla mnie bardzo stresujaca. Uzyskałam pomoc jakiej nawet się nie spodziewałam za co dziękuje.

4 mars 2025

0!!!

Dałam jeden , bo nie mogłam dać zero .
Obsługa Pani konduktor bardzo nie miła . Dostałam 100 zł kary że nie kupiłam biletu po wejściu do pociągu , a na aplikacji 5 minut przed już nie mogłam zakupić . Przekazała mi Pani wiadomość że jest informacja na drzwiach , a biegłam do pociągu żeby na niego zdążyć to raczej nie miałam czasu żeby oglądać drzwi . Usiadłam 2 minuty i nawet nie minęłam pierwszej stacji , a dostałam karę . Niech za te 100zl kupi sobie alkohol , bo chyba jest nieszczęśliwą kobietą !!!!!! Trasa : Wrocław do Dzierżoniów śląski przez Jaworzynę !

23 février 2025

Podziękowania

Dziś kupiłam bilety do Słupska na stacji Warszawa Wschodnia o godzinie 17.28.Chciałabym podziękować Panu z okienka nr.5 za miłą i życzliwą obsługę. Dziękuję.

8 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kupiłem bilet na pociąg “Fałat” na…

Kupiłem bilet na pociąg “Fałat” na miejsce 25 w wagonie 16. Miał być to wagon bezprzedziałowy, ale jak się okazało po wejściu do pociągu był to wagon przedziałowy. Dodatkowo moje miejsce było zajęte przez inną osobę z tym samym biletem. Scam to mało powiedziane, a o zwrocie środków raczej mogę zapomnieć.

31 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus