D 21/3 2926 fik vi leveret extravagaza menu til 20 personer. Maden blev leveret i rigtig god tid. Leveret i tykke pap kasser. Da vi åbnede kasserne var maden indbydende frisk og organiseret flot. De... Voir plus
Alting spillede, opsætning var så flot, kvalitet af maden var super, gæster var meget imponeret, der var nok til alle. Virkelig super oplevelse - tak!
L'entreprise a répondu
Helt igennem fantastisk fra første samtale og til jeg tog hjem kl 1 om natten efter festen. Utrolig sød personale som var klarede både danske og engelske gæster uden problemer. Maden var virkelig lækk... Voir plus
Écrit par l'entreprise
NATURLIG HØST – Tapascatering med sjæl, passion og spanske rødder. Vi bringer den ægte tapasstemning direkte til jeres bord – fra de klassiske favoritter, der vækker minder om solrige aftener i Barcelona, til nytænkte fortolkninger, der overrasker både øjne og smagsløg. Vores opsætninger er mere end bare mad – de er bordlandskaber, der imponerer, inspirerer og skaber den helt særlige wow-effekt! Hver eneste af vores retter er skabt med kærlighed til håndværket, gode råvarer og respekt for den spanske madkultur – kombineret med et blik for kreativitet og nytænkning. Hos os kan du forvente en ærlig og personlig service, hvor vi går hele vejen for at leve op til – og overgå – vores kunders forventninger. Vi tror på, at mad skal fortælle en historie, og vores historie bygger på dedikation, autenticitet og kærlighed til tapas.
Amager strandvej 54, 2300, Amager, Danemark
- hej@kolonialhandel.dk
- kolonialhandel.dk
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
I dag holdt jeg min 60 års fødselsdag…
I dag holdt jeg min 60 års fødselsdag på naturlig høst kunne jeg gi dem mere end 5 stjerner havde jeg gjort det ❤️virkelig lækre mad -flot anrettede -skønt personale -flot dækkede op på bordene , ligesom jeg ønskede ❤️alt spillede bare
Så den største ros herfra
Mvh Majbritt
Imponeret

Réponse : Naturlig Høst Catering
Vi var meget tilfredse med vores…
Vi var meget tilfredse med vores oplevelse. Servicen og kvaliteten var i top. Kan kraftigt anbefales
Great food and good location
The setup for the full-day meeting was excellent, and the staff were very helpful and accommodating. The food and snacks were great, and the location was easy to access. Overall, it was a very good experience.
Utrolig lækker brunch som var flot anrettet
Vi bestilte brunch til stor fødselsdag, og var alle rigtig imponeret. Maden blev leveret flot anrettet på smukke planker, og var klar til servering. Rigtig god smag og rigeligt med mad til alle.
Havde en dejlig fest i deres lokaler 🥳
Fremragende oplevelse
D 21/3 2926 fik vi leveret extravagaza menu til 20 personer.
Der var rigeligt mad masser af smagsvarianter. Det er ikke sidste gang at vi bestiller mad tapas fra naturlig høst. God kommunikation med luna.👍
Lækker og smuk extravaganza luksusmenu
Har haft fornøjelsen af Naturlig Høsts Extravaganza menu til min fest med 40 gæster. Utrolig smukt anrettet og alle små retter smagte fantastisk.
Super flot anrettet mad
Super flot anrettet mad, som vi glæder os til at prøve igen
Fantastisk lækker tapas og levering til…
Fantastisk lækker tapas og levering til tiden. Klar anbefaling, og det bliver helt sikkert ikke min sidste bestilling hos naturlig høst!
Flot
Flot. Godt arrangeret. Frisk. Velsmagende. Udsøgt anretning.
God kontakt. Ankom til tiden.
Vi havde en fantastisk fejring af vores…
Vi havde en fantastisk fejring af vores kobberbryllup i de hyggelige lokaler på Amager og med en overdådig, lækker brunchbuffet. Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem, og vi er meget tilfredse og glade med dagen.
Super lækker tapas
Super lækker tapas!! Vi bestilte til vores kobberbryllup og alt var perfekt - meget smukt sat op og virkelig lækker mad - og rigeligt af den. Alle vores gæster roste både smag og udseende :)
Tusind tak for den fantastiske madoplevelse :)
Perfekt fødselsdagsbrunch :-)
Det hele var perfekt! Så kort kan det siges :-) Mine forventninger blev absolut overgået.
Jeg skulle holde 40 års fødselsdag og havde besluttet at det skulle være en champagnebrunch. Alexandra tøvede ikke et øjeblik med at sige ja til ideen. Vi mødtes med Luna og vi mærkede med det samme, at her var der styr på sagerne. Jeg er en forfærdelig kontrolfreak og perfektionisk, men kunne slappe helt af for Luna havde styr på det hele og mere til. På dagen havde Luna sørget for at få pyntet lokalet i alle de rigtige farver, lavet den lækreste mad og havde bare så meget styr på det, at jeg kunne nyde festen og den lækre mad. Vi har kun hørt ros af maden og hele arrangementet fra gæsterne. Det er absolut ikke sidste gang at jeg bruger Naturlig Høst. Tak fordi I gjorde min dag helt perfekt.
Skøn og smagfuld mad
Skøn og smagfuld mad. Flot opsætning.
Søde venlige og meget imødekomne mennesker som gav mig den bedste dag
Så lækker en menu og smukt anrettet
Så lækker en menu og smukt anrettet - velsmagende og udsøgte retter og råvarer 👌
Kæmpe anbefaling herfra
Tapas-bord til natklub
Vi brugte Naturlig Høst Catering til en dinner club på vores natklub. De kom til den aftalte tid og dækkede rigtig pænt op til det flotteste tapas-bord, som gæsterne var vilde med.
Kan klart anbefales, god service, god kommunikation og flotteste tapas-bord!
Rigtig dejlig mad.Fint anrettet.Kom tid…
Rigtig dejlig mad.Fint anrettet.Kom tid tiden
Lækker og frisk mad
Vi havde valgt “let og elegant” menuen til barnedåb. Super lækkert mad der var frisk og så meget indbydende ud. Flere gæster roste maden! Dejligt at de kom på aftalte tidspunkt trods et tidsinterval. Vil klart anbefalde dem til andre.
Super lækker mad og fantastisk service
Super lækker mad og fantastisk service.
Jeg bestilte mad på fade til 40 personer. Opsætning så indbydende ud, og smagen var helt i top.
Der blev af flere omgange fulgt op på min ordre før levering, og på trods af snestorm blev alle aftaler overholdt.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller fra Naturlig Høst, og jeg har allerede anbefalet til mange.
Tak for lækker mad!