Mit samarbejde med Komo har været en virkelig positiv oplevelse. De har hjulpet mig med SEO-optimering, som har givet min butik et markant løft i søgeresultaterne. Derudover er deres produktbilleder u... Voir plus
Lisez les avis des autres
Komo hjalp med at gøre højskoles reklamefilm lydklar til at køre på TV2. De sørgede for at overgangene fra et speak til et andet var pænt og hjalp med baggrundsmusik. De var behagelige at arbejde samm... Voir plus
Jeg brugte KOMO ifm. udvikling af video materiale, samt hjemmeside til KV25 valg. Jeg oplevede KOMO som en professionel og yderst kompetent i hele forløbet. Fra start til slut følte jeg der var styr p... Voir plus
God og hurtig eksekvering. Jeg er, som mange andre marketingfolk, næsten altid i tidspres. Jeg kontaktede KOMO, da jeg havde behov for sparring ift. et radiospot + produktion af lyden til det. D... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Agence de presse et de marketing
- Producteur de film et vidéo
- Agence de marketing
- Agence de marketing en ligne
- Service SEO
Écrit par l'entreprise
KOMO er specialister i at formidle budskaber gennem lyd, video og online content. Vi skaber unikke løsninger, der engagerer og inspirerer – fra idéudvikling til færdig produktion. Med mange års erfaring inden for radio, tv, biograf og digitale medier, sørger vi for, at dit brand bliver set og hørt. Vi samarbejder tæt med både kunder og bureauer for at sikre, at hver produktion afspejler den ønskede tone og stil. Uanset om det gælder store kampagner eller mindre produktioner, står vi klar til at levere kreativt, tilpasset content, der rammer din målgruppe.
Coordonnées de contact
Nytoftevej 8, Nybo, 7400, Herning, Danemark
- 9642 6040
- produktion@komo.dk
- komo.dk
Tak for en god oplevelse!
Mine tre kollegaer og jeg selv, var forbi KOMO afd. Vallensbæk, hvor vi havde fornøjelsen af Sonny, som gav os en super fin introduktion til hvordan man laver speak/voiceover.
Vi er alle fire helt nye i det, men Sonny formår at gøre rummet til et trygt og rart sted at være og han er god til at forklare tingene på en fin og rolig måde.
Tak til KOMO og Sonny for nogle hyggelige timer og vi vil helt sikkert gerne bruge KOMO igen engang i fremtiden.
Stor anbefaling herfra.

Yderst profesionelle og kompetente
Vi har brugt KOMO igennem det seneste år både til vores nye hjemmeside med webshop og udarbejdelse af online træningsmateriale.
Selvom vi er i en meget anderledes branche er KOMO gået til opgaven med krum hals, og udfordringer undervejs er blevet løst på en professionel måde. Tak for godt samarbejde, som vi håber fortsætter i lang tid.
Vi kan kun anbefale et samarbejde med KOMO.

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Fantastisk godt arbejde og kanon service...
Bestilte en hjemmeside igennem KOMO og er helt igennem tilfreds. Følte der var en rigtig god kommunikation og en fantastisk hjælp og vejledning hele vejen igennem. Tak for god service og et super tilfredsstillende resultat.

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Super professionelle og godt samarbejde
Fra Gråsten Landbrugsskole er der kun positive ord om samarbejdet. Vi producerede en film om skolens 100-årige historie, og fra starten var de meget professionelle og tog opgaven og udfordringen med et smil.
Deadline var tæt på, men takket være god kommunikation og deres omfattende erfaring blev videoen klar til at blive vist til vores mere end 800 gæster på jubilæumsdagen. Tak for et godt samarbejde!

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Professionel og pålidelig produktion af radioreklamer
Vi har et løbende samarbejde med Kim hos KOMO i forbindelse med produktion af radioreklamer – og er meget tilfredse. Servicen er altid i top, og vi får vores lydfiler til aftalt tid og pris. KOMO er hurtige, fleksible og nemme at arbejde sammen med, hvilket gør hele processen problemfri. Alt håndteres professionelt og effektivt, selv når vi kommer med meget korte deadlines.

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Vi har benyttet Komo rigtig mange gange…
Vi har benyttet Komo rigtig mange gange efterhånden til radioreklame. De er servicemindede og leverer det ønskede ganske hurtigt. Skulle det ske, vi har haft en rettelse er den ofte kommet inden for samme dag. Vi giver dem absolut de fem stjerner.

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Leder I efter en yderst kompetent…
Leder I efter en yderst kompetent samarbejdspartner, så ræk ud til Komo!
Jeg ønskede et par reklamespots, Kim fra Komo greb opgaven og efter en kort samtale omkring formål og virksomheden, var retningen sat - resultaterne blev langt over forventningerne.
Tjek dem ud - de er det værd.

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Jeg har både privat og i Firmaregi…
Jeg har både privat og i Firmaregi brugt KOMO til reklamefilm og hjemmeside.
Ord som ærlighed, professionalisme, tillid og kreativitet er nøgleord i samarbejdet med KOMO.
Stor anbefaling herfra

Seriøst og ærligt samarbejde
Hos KOMO bliver man mødt at dygtige og seriøse fagfolk, der ved hvad de arbejder med. KOMO har igennem en årrække hjulpet os med at optimerer og vedligeholde vores hjemmeside, bla. optimeret SEO. De varetager også vores annoncering på SOME og andre platforme. KOMO er en ærlig og god samarbejdspartner, der holder hvad de lover. Mvh Kirstine - Multiglas

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Topkvalitet og altid til aftalt tid og pris
Jeg bruger Komo til forskellige opgaver indenfor tekster, lyd, lydlogo'er og Facebook til vore kunder på den radiostation hvor jeg arbejder. Komo er en stor del af vores hverdag her på radiostationen, da vi har udliciteret alle vore produktioner af radiospots. Vi har arbejdet tæt sammen med komo igennem en lang årrække og kan kun anbefale andre at kontakte dem, når det gælder tekstforfatning, produktion af radiospots, lydlogo'er og andet reklamelyd og reklamefilm samt FB kampagner og lign. Vi har altid modtaget materiale fra dem som er med til at vore kunder på radioen skiller sig ud fra mængden og dermed får fuld opmærksomhed.

Réponse : KOMO - Film | Lyd | Online
Jeg har løbende brugt KOMO siden…
Jeg har løbende brugt KOMO siden Lydstudiet AROS lukkede, og Jonathan startede hos KOMO i 2021.
Jeg har brugt Jonathan i mange mange år, han forstår hvad jeg mener, og har altid lavet nogle radiospots, som jeg med stolthed har taget videre til mine kunder.
Spots bliver lavet til tiden og lever helt op til mine krav om kreativ produktion. Hvis du aldrig har brugt KOMO vil jeg varmt anbefale dig at prøve dem af.
MVH.
Jes Bo Hansen - Radio Diablo Aps.

Praktik
KOMO er et fantastisk firma med dygtige folk, der virkelig brænder for deres arbejde.
Kan klart anbefales til alle!

Fantastiske KOMO
Vi har nu haft KOMO til at styre vores SEO, ADS og Facebook annoncer gennem flere år.
Vi er meget glade for samarbejdet, de er altid lette at komme i kontakt med og søde og venlige ansatte som vi med tiden har fået et rigtigt godt forhold til.
Gode til at komme med nye forslag som kan gavne vores firma.
Vi kan helt klart anbefale dem, det kan kun gå godt :-)

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.