Fuld tilfredshed! Talte med en medarbejder, som hurtigt hjalp med at finde frem til hvilke dele jeg skulle bruge. Fik varenumrene og bestilte via en fint overskuelig hjemmeside. Delene blev afsendt sa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen o... Voir plus
Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.
Stenbro Allé 1-3, 6650, Brørup, Danemark
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Penge tilgode i stedet for at skylde.
Det var ikke smart (eller rart) at blive ringet op om, at jeg skylder penge, når jeg har penge tilgode (og har haft det i lang tid uden at rykke for at få dem retur).
Jeg fik efter samtalen tilbud om at få pengene overført.

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Prof. rådgivning, hurtig prisoverslag og ekspedition. Reservedelene var fremme og klar til montering indenfor et døgn fra ordre.

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Hurtig fremvisning af aktuelle emner og efterfølgende handel/ klargøring så emne kunne medtages straks

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Det var rimeligt nemt at finde det rigtige produkt og forsendelsen var lynhurtigt til trods for at det var weekend og helligdag

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Nem bestilling og hurtig levering. Da pakken vejede over 20 kg leverede POST NORD pakken på hjemme addressen STORT 5 TAL til jer begge.

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Venlig personale, fin og flot trailer fik jeg med, ventetiden, var dog til den lange side, men der må være gang i forretningen jo ☺️

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Fantastisk service både ved bestilling og afhentning.
Havde bestilt over nettet, men overset et tilbud de havde. Blev ringet op dagen efter af sælger, om jeg ikke ville have det bestilte til tilbudsprisen.
Nem og enkelt afhentning og utrolig venligt og behageligt personale både i telefonen og ved afhentning

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Jeg køber en autotrailer via telefon og har et krav om der skal være huller i bunden af traileren, det er der ikke jeg har en dialog med sælger som påstår det har jeg aldrig sagt. Næsehjulet er revnet det fortæller jeg og får et nyt tilsendt sammen med nogle andre stropper for kompensation for han har solgt en anden trailer, et par dage efter modtager jeg faktura på næsehjul og tropper. Vi modtager også en ny støddæmper da den er så stram at man ikke kan lukke traileren ned uden at veje 100 kg.

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
hej en god handel og cervise flink person der var god at snakke med

Réponse de Kongeaa Trailercenter A/S
Super god service og nogle dygtige medarbejdere som har hjulpet mig med at finde den rigtigt trailer for mit behov.