1. Magasin d'appareils auditifs
  2. Service de réparation d'appareils auditifs

Kophuys Horen – Persoonlijk, innovatief en zonder zorgen goed horen Bij Kophuys Horen krijgt u hoortoestellen die écht bij u passen, met persoonlijke advies en de nieuwste technologie. ✔ Maatwerk voor het beste geluid – Uw hoortoestellen worden afgestemd op uw gehoor én de akoestiek van uw omgeving, zodat u altijd helder en natuurlijk hoort. ✔ 14 jaar ervaring & de nieuwste technologie – Wij combineren vakmanschap met de nieuwste innovaties voor optimaal draagcomfort en gehoorkwaliteit. ✔ Onafhankelijk en eerlijk advies – Als zelfstandig audicien zijn we niet gebonden aan merken. We kijken alleen naar wat het beste bij u past. ✔ Service aan huis of in onze praktijk in Monster – U kiest wat voor u het prettigst is, wij zorgen voor de rest. Ontdek hoe wij uw gehoor kunnen verbeteren. Horen en gehoord worden.

4,4

Vakbekwaam en servicegericht

Servicegericht, vriendelijk en geduldig.
Het instellen van het hoortoestel en het ermee leren omgaan vraagt tijd en aandacht. Hiervoor was alle ruimte.

22 décembre 2025

Réponse de Kophuys Horen

Bedankt voor de lovende woorden en de gezelligheid.
Heel veel plezier de komende jaren met het hoortoestel! Vriendelijke groet, Jos

ZO KAN HET DUS OOK. Omdat deze man van zijn hobby zijn…

Omdat deze man van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt
Hij weet ontzettend veel!
Verdiept zich in degene die jij voor zich heeft Denkt mee wat het beste voor jou is en levert alleen kwaliteit
Ik was nog niet doof genoeg en ik vond dat ik nog even kan wachten
Ook dat is geen enkel probleem
Als het nodig is ga ik zeker hier terug
Echt een vakman die Jos!

12 septembre 2025

Réponse de Kophuys Horen

Heel erg bedankt voor deze lovende woorden. Daar doe ik het voor! Met vriendelijke groet, Jos Koppenaal

Goede service

Wat een verademing vergeleken bij een audicien die bij een keten is aangesloten! Heel prettig geholpen . Ik had ook snel een afspraak in plaats van weken te moeten wachten.

12 août 2025

Réponse de Kophuys Horen

Bedankt voor de mooie woorden en de prettige ervaring. Daar doen wij het voor! Vriendelijke groet, Jos Koppenaal.

Behulpzaam

Ben eerder bij grote audicienketen geweest en was zeer teleurgesteld! Bij Kophuys horen neemt die de tijd om je tegemoet te komen! Bij allen probleempjes die ik nog had zorgde hij binnen een mum van tijd dat die werden opgelost en dat heb ik in verleden toch echt anders gezien!

16 mai 2025

Réponse de Kophuys Horen

Bedankt voor de review Domien! Veel plezier verder met je nieuwe hoortoestellen!

Zeer vakkundige audicien

Zeer vakkundige audicien met een persoonlijke benadering en oog voor maatwerk

19 août 2024

Réponse de Kophuys Horen

Bedankt voor de positieve review Frank. Dit wordt gewaardeerd!

Zeer tevreden

Na 25 jaar hoortoestellen dragen was ik weer toe aan een nieuwe set. Ik ben dit keer naar Kophuys horen gegaan. Audicien Jos komt aan huis wat veel voordelen biedt! Voor mij betekende het o.a. dat de hoortoestellen werden ingesteld terwijl ik mijn muziek instrument bespeelde. Dit is onmogelijk in een winkel.
Jos heeft veel kennis, ik heb nu oorstukjes op maat en met de perfecte instellingen hoor ik nu beter dan voorheen, terwijl het gehoorverlies is toegenomen.
Aanrader voor iedereen!

17 avril 2024

Réponse de Kophuys Horen

Beste Sandra, Bedankt voor je positieve review! Ik vond het leuk en gezellig om de nieuwe hoortoestellen aan te passen. Zeker met het mooie pianospel van je!

Goede service

Ik ben erg blij met mijn nieuwe gehoorapparaat via Jos Koppenaal van Kophuys Horen. Jos nam de tijd en legde alles goed uit. Groeten Leny van Gool uit Hoek van Holland.

22 septembre 2023

Réponse de Kophuys Horen

Bedankt voor de review en heel veel plezier verder met de hoortoestellen! Hopelijk heeft u een leuke verjaardag gehad afgelopen vrijdag. Vriendelijke groet, Jos