Meget dårlig oplevelse, deres nye vaskemaskine ødelægger klarlakken på alufælgene og derefter blir skylden givet til producenten! Waoo, ingen hjælp at hente selvom man har været trofast kunde i mang... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi punkterede på Fyn og stod lidt på herrens mark – men heldigvis fandt vi frem til Korup Dækservice, og det var en helt fin oplevelse midt i en træls situation. De var hurtige, imødekommende og vi... Voir plus
Hej Allan, Tak for svaret og forklaringen! Dit initiativ med personale-turen er prisværdig, og den forlængede bededagsferie er jer vel undt. Der var bare den lille "smutter", at der manglede et sk... Voir plus
Det eneste sted min Tesla får skiftet dæk og opbevaret dæk. Hvis du vil have et professionelt dækcenter til at håndtere dine dæk er det her stedet. Jeg er blevet mødt med god service og vejled... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har siden 1972 leveret professionel DÆKservice til private, erhverv og landbrug. Med vores mange års erfaring som dækspecialist klarer vi alle typer opgaver og er lagerførende i stort set alle størrelser DÆK til dit køretøj og ellers skaffer vi det! Vi tilbyder bl.a. dæk, fælge, lapning, montering, afbalancering, sporing, dækhotel, 24/7 mobil DÆKservice og meget mere… Vores mission er at yde den højeste service med den bedste kvalitet og være de billigste på markedet uden at gå på kompromis. Derfor har du prisgaranti når du køber nye dæk hos os. Læs meget mere her på siden og se hvad der gør os til din foretrukne DÆKservice. Vi står klar til at hjælpe dig!
Coordonnées de contact
Rugårdsvej 392, 5210, Odense NV, Danemark
- korup-daek@mail.tele.dk
- korup-daek.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ødelage dæk og ubehøvlet opførsel.
Afleverede punkteret hjul til dem. Fik det tilbage dagen efter.
Var desværre ikke tæt. Retur med hjulet. Blevet lovet at det ville lavet om.
Fik hjul tilbage i går. Stadig utæt.
Retur med hjulet. 2 minutter senere: "der er ikke noget hul".
Siger at jeg gerne vil vise det.
Det synes chefen ikke der er behov for.
Han spørger om hvad jeg betalte for lapningen oprindeligt. Giver mig pengene retur og beder mig på en ubehøvlet måde om at finde et andet sted.
Kørte efterfølgende til en anden dækvirksomhed.
Væsentlig anden holdning til kunder. Desværre viste det sig at lapningsforsøgene havde været amatørarbejde og at dækket pga. forsøgene desværre ikke kunne lappes og at jeg må nu betale for et nyt dæk.
Så mit besøg hos Korup Dæk "Service" endte med at være en utrolig dårlig oplevelse.
Super dækværksted, meget professionelle folk
Fyns absolut mest kompetente dækværksted. Kan kun anbefales.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.