kosmetologbehandling.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner er slet ikke nok! Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!! Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet flere gange hos Vivian Hede, og det har hver gang vaeret en meget positiv oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er ren terapi at give sig i Vivans kyndige hænder. Hun kan lynhurtig se, hvad lige netop din hud har brug for og så begynder den afslappende rejse. Efter endt rejse har huden med sikkerhed fået n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid den bedste behandling, hvor kunden er i centrum. Vivian prøver ikke at sælge hverken behandling eller produkter, der ikke er nødvendige og når msn går derfra, så føler man sig altid smuk og godt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique

Écrit par l'entreprise

Kosmetisk klinik Vivian Hede på privathospitalet Kollund, hvor der i samarbejde med privathospitalet udføres special-ansigtbehandlinger samt almindelige behandlinger. Samtidig med behandlinger har vi også en webshop med kvalitetsprodukter til hudbehandling, der er videnskabelig dokumenteret. Vores produkter sendes typisk fra dag til dag. Samtidig yder vi også professionel råd og vejledning til produkterne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super og hurtig service

Det var 2. gang jeg handlede hos Vivian og vil bestemt gøre det igen.
Hun er meget hurtig til at svare på spørgsmål, hjælpe og vejlede.
Pakken blev sendt afsted med det samme, endda med en lille ekstra bonus gave, så jeg allerede havde den dagen efter.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Vivian

15 novembre 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Trine :-) Dejligt du har været tilfreds med de informationer du har fået og den hurtige levering.
Du er altid velkommen i webshoppen igen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en så fantastisk og…

Jeg har haft en så fantastisk og behagelig behandling hos Vivian. Hun er utrolig sød, professionel, og fik mig til at føle mig helt tilpas. Min hud føles frisk og strålende efter ENVIRON DF facial behandlingen. Kan varmt anbefale hendes behandlinger til alle, der har et ønske om at få pænere hud!

9 octobre 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Julie ☺️ Dejligt du er tilfreds og du er altid velkommen igen ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode tilbud på lækre produkter.

Gode tilbud på lækre produkter.
Der gik ikke mere end knap 3 dage fra bestilling til modtagelse.
Jeg fik desuden en prøve på one step cleansing & moisturizing micellar water med i pakken. Tak for det, Vivian.
Helt sikkert en side jeg vil handle på igen.
Ps. den personlige hilsen sætter prikken over i'et.

9 octobre 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Tina :-) Det sætter jeg stor pris på.
Dejligt du er godt tilfreds og du er altid velkommen i min webshop igen :-)
Kærlig hilsen Vivian og god fornøjelse med produkterne

Fine tilbud på hudplejeprodukter

Fint tilbud på et hudplejeprodukt, som ikke kunne fås billigere andre steder. Handlen gik nemt igennem og varen blev hurtigt leveret.
Kan også se at der er flere andre gode tilbud på siden, som er værd at lægge mærke til. Er fuldt tilfreds

6 août 2024

Kære Tina.
Tusind TAK for den flotte anmeldelse :-) Dejligt at høre du er godt tilfreds. Du er altid velkommen tilbage i min webshop :-)
God weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

En lille prøve i samme mærke det er god stil
Kan helt sikkert anbefales herfra 👍

19 juin 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den fine anmeldelse Helle :-) Rigtig god fornøjelse med produktet og du er altid velkommen i min webshop igen:-)

Altid super service

Har lige modtaget min pakke som jeg bestilte online, hurtig levering og som altid var den flot pakket ind med lækre små gaver.
Der gives altid den bedste service og vejledning om man handler online eller besøger klinikken.
Jeg giver 5 store stjerner❤️

6 juin 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Tanja :-) Dejligt at høre, at du er meget utilfreds og tak fordi du handler på webshoppen og kommer på klinikken :-)
God fornøjelse med produkterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig påskønnelse af sine kunder

Jeg fik en personlig skrevet hilsen fra Vivian, chokolade og en lille prøve produkt, i samme mærke som mine bestilte produkter, alt sammen pakket fint ind og lagt i en lille lyserød papkasse.
Hos Vivian fandt jeg et godt tilbud på ønskede produkter, billigere end jeg kunne finde det andetsted online.
Ekspeditionen fra butik til udlevering af PostNord, tog 2 hverdag efter lagt bestilling.

5 juin 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Pernille :-) Dejligt du blev glad over det der kom ekstra i. God fornøjelse med produkterne. Tak fordi du støtter min webshop :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! Pakken kom med det samme, alt var pakket i smukt silkepapir, håndskrevet kort var vedlagt samt vareprøver og en lækker chokolade. 5 store stjerner herfra 😊

19 mai 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Helle :-) Rigtig god fornøjelse med produktet.

Noté 5 sur 5 étoiles

The customer service is just amazing

The customer service is just amazing! Super fast delivery, and nice touches like chocolate and postcard written by hand, as well as cream sample. Thank you so much! I was deeply touched and definitely will order again.

15 avril 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Thank you very much for the great review Irina :-) Glad you were happy. Have fun with the products.
Kind regards Vivian

Professionel og hurtig

Professionel og hurtig

4 avril 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den fine anmeldelse Jens og god fornøjelse med produktet :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Et helt supert forløb fra bestilling…

Et helt supert forløb fra bestilling til levering. Jeg vil helt klart benytte Vivian igen.

Tak for god service 😍😍🥰🥰

6 avril 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Lone :-) Du er altid velkommen i webshoppen igen.

Dejlig hurtig levering

Dejlig hurtig levering, kan ikke finde på noget at klage. Super service og nem bestilling, derfor 5 stjerner - jeg handler der gerne igen.

2 avril 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den fine anmeldelse :-) Du er altid velkommen i min webshop igen.

Perfekt

Lækre produkter til gode priser. Produkterne kom i den fineste indpakning med øje for de små detaljer, hvilket gjorde udpakningen til en fornøjelse samt et håndskrevet kort, en lille prøve og lidt chokolade. Den største anbefaling herfra og jeg shoppe helt sikker hos Vivian igen.

23 mars 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Freja Fillipa :-) God fornøjelse med produkterne og jeg vil glæde mig til at se dig i min webshop igen :-)
Du ønskes en god påske :-)

Anbefales

Hurtig respons, god pris på fantastisk creme, behagelig kontakt. Kan absolut anbefales.

20 mars 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den fine anmeldelse og god fornøjelse med produktet :-)
Jeg ønsker dig en god påske :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Super gode priser. Kan varmt anbefale et besøg hos Vivian.

15 mars 2024

Tusind TAK for den fine anmeldelse Jette :-) God fornøjelse med produkterne og
god påske :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste service og rådgivning…

Den bedste service og rådgivning omkring produktvalg.Den største anbefaling her fra…

19 mars 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Merete :-) Rigtig god fornøjelse med produkterne.
Kærlig hilsen Vivian og god påske :-)

God rådgivning

God rådgivning. Super fin service.
Fik den fineste pakke allerede dagen efter!

14 mars 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den flotte anmeldelse Stina :-) Dejligt at høre du var godt tilfreds :-)
God fornøjelse med produkterne.

Fantastisk service

Da jeg modtager pakken med min creme er den fint pakket ind, vedlagt et håndskrevet kort og chokolade påskeæg. Fik pakken dagen efter bestilling. Simpelthen den dejligste kundeservice og bare SÅ søde mennesker, at kommunikere med, når man mailer til dem.

13 mars 2024

Réponse de kosmetologbehandling.dk

.Tusind TAK for den flotte anmeldelse Anne-Louise :-) Dejligt du er tilfreds med din vare og at påskeæggene faldt i god smag :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus