Had 1 x mindere ervaring met verkeerde levering… maar die ben ik al weer vergeten door de goede afhandeling en nieuwe bestelling en dus ook super snelle levering van mijn laatst bestelde onderdelen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Klantenservice heeft toegang to bestellingen en gegevens van de klanten. Voor wat ben je dan een klantenservice lijn. Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling en kan ook niks terug vinden... Voir plus
Altijd snelle verzending , (en waar post nl de boel vertraagd ) bij problemen een snelle reactie . Goede kwaliteit spullen en groot aanbod !
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Snelle levering en prima spul
Meerdere keren dingen besteld hier of…
Meerdere keren dingen besteld hier of gebruikt of beschadigd komt het binnen deze keer koppeling besteld en de bescherm kap was ovaal dit check je na mijn weten altijd even van te voren
Prima accuhouder met kabel en snelle…
Prima accuhouder met kabel en snelle bezorging
Een accu besteld voor mijn moeders…
Een accu besteld voor mijn moeders kymco agility. Goed weergegeven op de website en makkelijk te bestellen. Vlot in huis en meteen kunnen monteren.
Alleen de verzending duurde te lang
Alleen de verzending duurde te lang. Verder uitstekend.
Waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf met belachelijke service. Ik had een Doppler Stuurklem verloopset besteld. Deze kwam vrij vlot maar na het openen van de doos zag ik dat de set incompleet was. De bovenkant van de klemmen zaten er niet bij. Ik kan gelijk zeggen dat bellen geen enkele nut heeft. Ze weten niets en kunnen niets aan de telefoon. Ik heb het formulier van de site ingevuld met het verzoek de resterende onderdelen zsm mijn kant op te sturen waarop een retour werd aangemaakt. Ik heb gemaild dat ik niet wilde retouren maar de rest van mijn aankoop graag wilde hebben. Ik werd verzekerd dat het niet om een retour ging maar dat de afdeling retouren het verder ging afhandelen. Vervolgens werd mij een retourlabel toegestuurd zonder verdere uitleg. Nog een keer gemaild en geen antwoord meer gekregen. Ik heb het retour gestuurd en bestel wel ergens anders. Zonde van de tijd en moeite.
Snelle levering en goed contact…
Snelle levering en goed contact onderhouden waar het pakket zich bevind
Top website
Top website, supersnel geleverd. Kparts doet wat wordt beloofd. Niet verder kijken, hier bestellen 👍🏼
Goeie kwaliteit en snel geleverd.
Altijd snelle verzending
top site
altijd snelle verzending
goede spullen
producten staan goed aangegeven op de site
Prima service
Prima service, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit; wat wil je nog meer?
Ik was voor mijn (Chinese) Nipponia Elegance op zoek naar voorvork-keerringen ter vervanging van een lekkend exemplaar. De maatvoering die op de keerring is vermeld -in mijn geval 31 x 43 x 10,3- vond ik via de zoekfunctie in de webwinkel.
Hupsakee, in de winkelmand, veilig betaald en: de volgende dag keurig netjes thuisbezorgd.
Aansluitend een stiefkwartiertje sleutelen, inclusief verse olie in de poten en: het machientje veert en dempt weer als nieuw.
Kosten: incl verzenden nipte € 19,-
(Een geconsulteerde scooterzaak wilde overigens voor een veelvoud van dat bedrag alleen de complete voorvork vervangen, aan revisie van de keerringen "deed men niet", teveel werk zeker?)
Blij met K-Parts en hun onderdelenvoorziening, that's for sure 😀
Alles weer zoals gewoon goed geregeld…
Alles weer zoals gewoon goed geregeld snelle levering en kwaliteit.
L’expérience Trustpilot