1. Service de marketing Internet
  3. Consultant en marketing
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Agence de marketing en ligne
  6. Service SEO

KP Marketing is de eerlijkste marketing agency, gericht op ROI en maximale effectiviteit. Stop met budget uitgeven aan campagne die niets opleveren. Wij werken aan strategieën die renderen. Kies voor écht resultaat.

4,0

Bien

I recently had the pleasure of working…

I recently had the pleasure of working with Paul on a website promotion project. I must emphasize that Paul's expertise in digital marketing is exceptional. He possesses a profound understanding of digital marketing strategies that are not only theoretical but have proven to be effective in practice. Our partnership led to tangible outcomes, most notably a significant increase in website traffic.

20 décembre 2023

SEA met een gerust hart overlaten

Na meerdere bureaus met continue wisselende accountmanagers die niets van ons product begrepen, hebben we nu eindelijk een partner aan wie we onze SEA met een gerust hart kunnen overlaten.

28 mars 2023

KP Marketing, kan je gerust inschakelen voor je bedrijf!

Werk op dit moment een korte twee maanden met Paul van KP Marketing.

We zijn nu bezig om de puntjes steeds meer op de "i" te zetten.

Paul is toegankelijk, vriendelijk maar ook to the point. Als Rotterdammer vinden we dat altijd erg fijn.

Ook op inhoud/kennis van zaken, krijg ik een zeer goede indruk.

Keep up the good work!

22 mars 2023

Paul denkt mee

Paul denkt mee, werkt proactief samen met ons eigen marketingteam en komt oplossingsgericht en doelgericht met voorstellen en omzetverhogende strategieën. Hierbij hoeven we ons nooit druk te maken of het teveel geld kost, want als geen ander weet hij de return-on-investment in de gaten te houden en waar nodig bij te stellen. Met Paul kiezen we voor een betrokken marketeer die de kunst verstaat om vérder te kijken dan alleen cijfers en ook in te spelen op trends, wensen van ons bedrijf en lange-termijndoelstellingen.

31 août 2022