Kreativeblomster Esbjerg Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig service oplevelse

Meget dårlig service oplevelse. Købte for få måner siden nye blomster til hjemmet. 4 ens planter med nye krukker, plantet i krukken af kreative blomster. Fortalte at jeg havde smidt alle mine planter ud, da jeg havde overvandet mine planter og fået fluer i dem. Jeg gav 1400+ for de 4 planter.
Nu er planterne vokset og bladene åbner sig, og det viser sig at de er fyldt med uldlus. Jeg viser flere billeder af det. Jeg spørger pænt om de vil kompensere for dette, ved køb af nye planter. Det vil kreative blomster IKKE, da de ikke kan få garanti for at det kommer fra deres planter, på trods af det er de eneste planter i hele mit hjem. Jeg oplever at det siger jeg taler usandt, jeg har købt min sidste blomst hos dem.

27 juillet 2026
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

En meget vred og usympatisk ejer

Jeg oplever sjældent så dårlig kundeservice, som jeg har gjort i dag hos Kreative Blomster i Esbjerg.

Jeg kommer ind i butikken og stiller mig i kø med det samme, da jeg allerede ved, hvad jeg har brug for hjælp til.

Da kunden foran mig er færdig, henvender ekspedienten/ejeren sig til hende, der står ved siden af mig, som, da jeg kommer ind i butikken, går rundt og kigger på blomster.

Jeg reagerer og siger, at det var min tur først, men får at vide, at hun er før mig og bare har gået og ventet.

Det er så fair nok, tænker jeg og selvfølgelig skal hun så betjenes først, hvis hun har ventet.

Men butiksassistenten fortsætter dialogen med mig og pointerer, at der ingen tvivl er om, hvorvidt hun var først i køen. Jeg reagerer ved at sige, at jeg da ikke kan se, at hun er i kø, når jeg kommer ind i butikken og det desuden heller ikke er sådan, man kommer ind og bliver betjent i andre butikker.

Den anden kunde bryder ind i samtalen og siger, at jeg bare kan blive betjent først og betale for min blomst.

Jeg har ikke nogen blomst, der skal betales for, men det er tydeligt at mærke, at ekspedienten har brug for at komme af med sin indestængte vrede på mig.

Jeg kommenterer hendes opførsel med, sikke en betjening og får at vide, at jeg bare skal gå min vej igen, fordi at det er mig, som er fuldstændig sindssyg. På dette tidspunkt er jeg allerede på vej ud af butikken, inden i mit hoved, for jeg vil på ingen måde støtte op om en butik, som for det første, taler sådan til deres kunder og for det andet, overhovedet kan komme i tanke om at behandle et andet menneske på den måde.

Hvis jeg havde stået som kunde og set dette, havde jeg også gået min vej, for jeg vil aldrig støtte så negativ en adfærd.

Jeg kommer aldrig til at sætte mine ben i den butik igen og vil på ingen måde anbefale andre at handle et sted med sådan en manglende kundeservice og opførsel overfor et andet menneske.

Der var en anden ung ekspedient til stede, som så stiltiende til hele denne eskapade. Jeg kan kun undre mig.

23 janvier 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus