Funderar du på att köpa kristaller? Sluta leta! Du har kommit till rätt ställe! Kristallthornet står för den högsta kvaliteten, perfekt service och snabba leveranser! Missa inte liven varje söndag... Voir plus
Här är kristallbutiken med stort hjärta och magisk värme ❤️ Brett sortiment upp till högsta kvalité och till väldigt bra priser. Och hittar man inte vad man söker går det ofta att specialbestä... Voir plus
Helt magisk butik med otroliga lives där dem har galet fina produkter. Det är 2 underbara själar som gör allt dom kan för att vi kunder ska känna oss speciella. Deras kristaller är av superkvalite o... Voir plus
- Magasin de rénovation
- Boutique d'accessoires de mode
- Boutique de santé et beauté
- Magasin d'articles de loisirs
- Bijouterie
KristallThornet är en av Sveriges största kristallbutiker, fylld med handplockade och unika kristaller som vi själva älskar. Vi är ett familjeföretag som drivs av nyfikenhet, skaparglädje och en stark vilja att sprida glädje, värme och magi. Vi har byggt ett brett utbud för att skapa en plats där du kan hitta allt du behöver för att främja din inre balans och energi. Här hittar du inte bara vackra stenar, utan också inspirerande inredning, rökelser, doftljus och annat för en spirituell livsstil som hjälper dig skapa en harmonisk och helande miljö. Vi finns som fysisk butik utanför Helsingborg och älskar att träffa alla underbara kunder. För att kika in alla nyheterna först missa inte våra livesales på instagram varje söndag.
Allerumsvägen 11, 254 74, Ödåkra, Suède
- 0733829022
- sarah@kristallthornet.se
- kristallthornet.se
Alltid fint levererat! Tack Robin och Sara
Så fint bemötande och fina kristaller ✨️✨️✨️
Mysiga ägare och otroliga kristaller <3
Alltid lika nöjd när jag handlar från…
Alltid lika nöjd när jag handlar från Kristallthornet ✨️ De har magiskt fina kristaller och är väldigt hjälpsamma när man har frågor eller letar efter något specifikt.
BÄSTA kristall butiken som finns💚
Seriöst
Familjärt och vänligt. Seriöst. Bra kvalitet, bra service. Bra betalmetoder, bra leveranser. Kan bara bli 5 stjärnor 🥰
Fina kristaller och bra bemötande på dm…
Fina kristaller och bra bemötande på dm =)
Top kvalitet
Väldigt trevlig ställe att handla på. Sarah och Robin är hjälpsamma och mycket service inriktade. Familjärt.
Fantstisk kvalitet på kristallerna
Rekommenderas varmt
Otroligt fin kvalitet på allt
Otroligt fin kvalitet på allt. Snabb leverans. Otroligt bra bemötande varje gång. Ett helt magiskt ställe att beställa allt från kristaller till ljus till rökelse o massa mer. Rekommenderar verkligen att handla här ifrån.
Dem bryr sig om kunden och väljer ett…
Dem bryr sig om kunden och väljer ett fraktsätt som ska vara tryggt. Fantastiska produkter och bemötande!! 1000 stjärnor!🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️
Så trevlig live försäljning!
Så trevlig live försäljning! Supertrevliga och har jätte fina kristaller med hög kvalitet! Rekommenderas!
Fantastiska kristaller!
Funderar du på att köpa kristaller?
Sluta leta! Du har kommit till rätt ställe!
Missa inte liven varje söndag på Instagram, där Sarah och Robin Thorn guidar oss med värme och humor, till de finaste kristaller du någonsin haft förmånen att se. Alla deltagare blir som en familj, där vår fascination för kristaller är den gemensamma nämnaren. Så titta in klockan 18.00 på söndag! Du kommer inte att bli besviken!
Hjälpsamma
Hjälpsamma, kunniga, stort utbud på otroliga kristaller. Allt med stora hjärtan! 🍀
Underbar Service
Underbar Service, underbara ägare och personal i butiken
Magisk kvalitet
Personalen och kristallerna är i…
Personalen och kristallerna är i värdsklass. Alltid hjälpsamma, man får en underbar härlig känsla när man är i deras vackra butik,
Har ni inte varit där så gör ett besök, ni kommer inte bli besvikna kram strandskatan60/Leila Tiittainen 💞
Snabb och smidig leverans och fin fina…
Snabb och smidig leverans och fin fina kristaller!
Så fantastiska produkter i hög kvalité
Så fantastiska produkter i hög kvalité, och de som har stället är så otroligt gulliga. Snabba leveranser och älskar deras lives. Bara +++ Rekommenderas varmt ❤️❤️❤️
Tack fina ni för ännu en underbar leverans. 🙏🏼❤️
Fantastiskt fina✨och vackra…
Fantastiskt fina✨och vackra kristaller✨❤️ Alltid så fantastiskt mysigt i live och får alltid bra och trevlig hjälp när man frågar efter något, eller söker något. Bra priser för så fina fina kristaller!🫶🏻❤️
Det här är enda stället för kristaller…
Det här är enda stället för kristaller och tillbehör! Med hög kvalitet, bra priser och stora hjärtan erbjuds specialbeställningar och lives med gemenskap och sammanhang! Härligt med likasinnade! De skapar ett community genom att bara vara sig själva!
Söndagarna är trevligare med er
Söndagarna är trevligare med er. Det är en sån värme inne på liven och alltid fina saker, från råa stenar till smycken och allt där i mellan.
Bästa kristallbutiken
Bästa kristallbutiken! Oslagbar i både kvalitet och priser. Fantastiskt fina smycken. Både personlig och professionell service, som kund blir du omhändertagen på bästa sätt. Hade satt fler stjärnor om de hade funnits!;)

Réponse de Kristallthornet
En savoir plus sur les différents types d'avis.