4,0

Bien

Kristian er altid mit første valg til de specielle aftner!

Jeg har samarbejdet med Kristian et par gange i nattelivet, hvor han blandt andet har været booket til fodboldevents, bryllup og både 18, og 20+ fester hvor der skulle spilles Mainstream musik som alle kunne synge med på.
Hver gang har været en kæmpe fest, og Kristian ved lige præcist hvilke sange han skal spille for at mærke og læse dansegulvet.

Vi oplevede på et tidpunkt hvor et af spillestederne havde en defekt pult, som på random tidspunkter loopede en lille sektion af sangen. I stedet for at panikke og blive sur på dem der havde stedet, tilpassede han sig situationen så folk på dansegulvet til sidst ikke bemærkede fejlen.

Kristian er altid mit første valg til de specielle aftner!

14 mars 2026

Kristian er en virkelig god DJ

Kristian er en virkelig god DJ.
Han er god til at tilpasse hvert set til den specifikke fest, til de mennesker der er med, og til den stemning der er, som ganske naturligt forandrer sig i løbet af aftenen.
Vi har flere gange benyttet Kristian som DJ til vores firmaevents, herunder julefrokoster og sommerfester.
Altid glad for at hjælpe til med at skabe en fantastisk aften, en fest bag pulten, og god til at fange og forlænge den gode stemning og sørge for at folk får danset en masse.

23 mai 2025

Vi bookede Kristian til vores bryllup

Vi bookede Kristian til vores bryllup, og havde en god dialog et godt stykke tid inden festen.
Selvom vi havde specielle ønsker, der lå lidt mere skævt at Kristians vanlige genrer, satte han sig tilpas grundigt ind i ønskerne, så man skulle tro han havde disse ønsker som kernekompetencer. Ordentlig forberedelse betaler sig.
Vi vil tænke på Kristian næste gang vi skal holde fest!

18 mai 2025

Vi bookede Kristian til en fælles 30…

Vi bookede Kristian til en fælles 30 års fødselsdag, og nøj hvor var det fedt! Kristian snakkede med os nogle måneder op til festen, og bad os om at lave en playliste til inspiration, for at sikre den fest vi ønskede.
Han kom og satte DJ pult, lys og røgmaskine op i god tid før festen og testede at alt virkede.
Til selve festen mærkede han stemningen, om han skulle spille noget chill og lækkert eller få folk ud på dansegulvet til noget mere hårdt musik.
Musikken var en musikalsk overraskelse, og Kristian spillede nogle kendte numre, men gav dem nyt liv ved at mixe andre beats indover. Vi synes det var så godt, at vi betalte for en time mere.

31 mai 2025