Krybdyrsiden.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken... Voir plus

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da... Voir plus

Alle uvb pærer og varmemåtter virkede som de skulle (testet med solarmeter og "temp-gun"). Særlig notat ved bestilling blev læst af sælger og efterkommet. Hurtig levering. Pakken var godt sikret... Voir plus

De har faste lave priser på alle deres varer - på enkelte varer har jeg været i stand til at spare omkring halvdelen i forhold til min "lokale" dyrhandler. De sender altid varerene pågældend... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

265 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service.

Super service.. god rådgivning.. og ikke noget med at sælge en totalt uforstående mormor en masse der ikke er nødvendigt.. kan kun anbefales..

14 novembre 2017

Ingen problemer

Fair priser. Ingen problemer. Hurtig afsendelse/levering. ViaBill udsøgt mulighed hvis man er lav på penge.

1 septembre 2017

Hurtig ekspedition og god service

Super hurtig levering og igen igen god service og pris.kommer heltsikkert tilbage. Pakken kommer stort set frem 1-2 dage efter bestilling /afsendelse og det er endda med post l... så gerne at man kunne få sendt med GLS istedet for post nord.

17 juillet 2017

Fantastisk shop og hurtig levering!

Jeg synes det er en rigtig fin online shop. Priserne er gode og leveringen hurtig. Varen ankom i en lille papkasse pakket ned i en større papkasse og med et "forsigtig - glas" tape omslag. Der var godt nok ikke noget glas i, men derimod en trærod, men jeg sætter i hvertfald pris på at tingene er pakket godt ind og bliver leveret forsvarligt.
5 stjerne herfra og jeg vil helt sikkert handle her en anden gang!

3 juin 2017

Hurtig levering

Hurtig levering, varer som beskrevet og bestilt, hurtige svar på spørgsmål via. Mail. Har kun gode oplevelser ifm. mine køb.

25 avril 2017

Personalet er kirsebæret på toppen

Har bestilt flere gange herfra, og der har aldrig været nogen problemer. Gode priser, meget hurtig levering og super godt og professionelt personale som altid er til at tale med!

Anbefaler 100% - Efter min mening Danmarks bedste virksomhed for diverse krybdyrudstyr

11 avril 2017

bedre dyr end alle andre steder

Nu har jeg prøvet at bestille ved 2 andre hjemmesider. Det ene sted var foderdyrene meget mindre end dem fra krybdyrsiden og det andet var de ikke pakket særlig godt så halvdelen var døde undervejs. Derfor handler jeg kun foderdyr og tilbehør ved krybdyrsiden fremover. Det kan godt være at de er en lille smule dyrere end de andre steder men man får også det man betaler for. Dyr pakket forsvarligt og meget få døde undervejs hvilket jo ikke kan undgåes. Jeg har aldrig haft brug for at sende noget retur så det har bare været klasse hver gang.

17 mars 2017

Kanon service og kæmpe udvalg

Må sige super service hver gang, og varerne er i god kvalitet
Er 100 % tilfreds og har købt mange gange, altid super service.
Og altid tid til rådgivning, hvis man har spørgsmål.

Har købt foder dyr flere gange god indpakning og god kvalitet.
Tonny er super service minded, og altid parat til at hjælpe.
Sjældent udsolgte varer, og hvis det skulle ske, bliver de bestilt hjem hurtigt.
Ligger mine køb her fremover, som altid 😎

7 mars 2017

Super god behandling

Min order kom lynhurtigt og et fejlbehætet produkt blev udskiftet meget hurtigt og uden bøvl. Er meget tilfreds med varen som fuldt ud levede op til mine forventninger. Det bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

4 février 2017

Hurtig, billig og god service!

De sender altid varerene pågældende eller efterfølgende dag, og jeg modtager derfor varerene hurtigt :)

De svarer super hurtigt på deres emails, og de skriver med massevis af respekt.

Jeg kan klart anbefale Krybdyrsiden.dk til alle, som har krybdyr el. lign.! De gør det virkeligt godt!

Jeg plejer som regel kun at skrive dårlige anmeldelser, men Krybdyrsiden fortjener virkelig at få at vide, at de gør det godt! :)

22 décembre 2016

Perfekt

Har handlet ved Tonny flere gange, og man får samme og gode service hver gang. Hvis Man har spørgsmål om varerne eller brug for hjælp, er der hurtig betjening på email som jeg oftest bruger som kontakt. Og ud over det, er der god levering. Vil fremadrettet bruge ham og kan klart anbefale ham

2 décembre 2016

Altid hjælp at få

Jeg har altid modtaget de ting jeg har bestilt 😊 Og derudover har jeg haft korrespondence med dem , da jeg var i tvivl om noget 😊 og fik hjælp 😊

21 novembre 2016

Fantastisk hjemmeside der nærmest har alt

Krybdyrsiden.dk er en fantastisk hjemmeside som nærmest har alt til krybdyr. Hjemmesiden er nem at anvende, de fleste varer har en god beskrivelse og leveringen er fantastisk.
Jeg bestilte en række produkter sent onsdag aften og fredag morgen fik jeg en besked om at min pakke var ankommet. Alt var korrekt og fornuftigt pakket (skrøbeligt gods).
Det er helt klart ikke sidste gang jeg bruge dette firma i forbindelse med køb af tilbehør til mine mange dyr.

23 octobre 2016