Altså hvordan kan det være at paternosterne ALDRIG fungerer? Jeg synes det er fuldstændigt uacceptabelt at jeg skal gå hele vejen op på fjerde sal når jeg har hjerte og fodproblemer. Være sød at gøre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig ubehagelig oplevelse på Spansk 0-A kursus med læreren Suzan. Jeg følte mig ofte talt ned til, ydmyget, og ikke mødt på en respektfuld måde. Der blev ikke faciliteret et trygt undervisnings ru... Voir plus
L'entreprise a répondu
Klage over karaktergivning på Kvuc Kære rektor, Jeg skriver for at udtrykke min bekymring over den karaktergivning, jeg og andre elever oplever på Kvuc. Jeg føler, at lærerne på Avu giv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg startede i januar 2021 i et år på AVU-online i fagene Historie D og Tysk G, da jeg manglede fag fra folkeskolen til at komme ind på gymnasiet, som FGU ikke udbød. Blev mødt med kompetente og imøde... Voir plus
L'entreprise a répondu
KVUC - Københavns Voksenuddannelsescenter – er en selvejende institution under staten. Vi har til huse i Vognmagergade 8 tæt på Nørreport Station. Vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU) og forberedende voksenundervisning (FVU), HF, gymnasial supplering og ordblindeundervisning. Flere tusinde kursister læser hvert år på KVUC på hold og online.
Vognmagergade 8, 1120, København, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har gået på Kvuc i noget tid nu.
Jeg fik en udemærket behandling i deres studievejledning før opstart, og jeg synes, det er et rart sted at være.
Det er en virkelig hyggelig bygning på Vognmagergade 8 med gamle 2-persons elevatorer, der kører hele tiden.
Undervisningen er moderne, de har gode introdage og ekstra frivillige klasser en gang imellem, hvis man er til det.
Deres internetside Kvuc.dk, hvor jeg afleverer opgaver og kan finde rundt i årets moduler, fungerer godt. Det er nemt at finde rundt i med både Office 365, studieaktivitet, skema og løbende info om vigtige begivenheder.
Og hvis man er i tvivl om noget, er det let at komme i kontakt med lærer og vejledning via email. Det har jeg benyttet flere gange.
Jeg brugte KVUC til at tage en fuld HF eksamen ved siden af mit fuldtidsarbejde, hvilket fungerede fint for mig. Flex fag har især fungeret godt og lærerne svarer hurtigt tilbage, hvis man har spørgsmål. Det eneste ærgerlige jeg har oplevet ved KVUC er, at udbuddet af fag på aftenskole ikke er så bredt.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig en oplevelse, Jeg var til vejledning hos dem da jeg skulle tage Engelsk på D Niveau, jeg er uddannet pædagogisk assistent hvor jeg har haft engelsk på E Niveau. Det betyder jeg skal hæve med et Niveau, men den oplevelse
jeg fik var dybt skrammende.
Jeg blev mødt at en mand som hverken præsenterede sig selv eller viste interesse for mig. Han var grov, hånende og uprofessionel. Han fejl oplyser omkring udannelse og på det groveste nedgøre den udannelse jeg har taget. JEG VIL ALDRIG tage et fag hos KVUC det er de mest amatør agtige personer og det er en hån over for uddannelsessystemet og jeg vil aldrig anbefalde nogle at starte dette sted da de på alt viser deres uprofessionelitet!!
Håbløst. Hvad laver de der? Man kan aldrig komme igennem på telefon. Helt uoverskuelig.
Jeg lykkedes at få en aftale med en studievejleder. Men. Den tiden blev aflyst. Dvs. Jeg fik det ikke at vide, at mødet havde blevet aflyst.
Tror at alt det der studievejledning, nemt kunne erstattes af et computer program og en blog hvor tidligere elever og lærer kunne bidrage, med sin viden om hvad og hvordan man kan studere.
I har aldrig i mit voksne liv blevet givet sådan en dårlig behandling. vejleder som er forudindtagende og ikke forholder sig neutralt. Om jeg kan anbefalde uddannelse til andre så er svaret nej. vil dog anbefalde alle andre vuc end vognmagergade og sankt petri's. Både lærer og vejleder har ikke nogle pædagogisk menneske tilgang og skærer alle over i en kam.
En savoir plus sur les différents types d'avis.