4,5

Lieve knuffelvriend

De verzwaringsknuffel is een cadeau voor mijn kleindochter, dus ik weet nog niet hoe het bevalt.
De knuffel ziet er in ieder geval te schattig uit.
Kyendo communiceert helder en duidelijk en het handgeschreven kaartje maakt de aankoop heel persoonlijk.
Dank daarvoor!

23 février 2026

Fijn bij hoogsensitieve kinderen🐶

Deze knuffel is echt een aanwinst voor onze hoogsensitieve dochter (met een tikkeltje ADHD).

Ze slaapt er heerlijk mee, maar ook tijdens het eten aan tafel gebruiken we hem, zodat ze iets makkelijker stil kan zitten & minder wil bewegen!

De knuffel wordt snel geleverd en wat ik altijd leuk vind is een (handgeschreven) kaartje met een persoonlijke tekst.

Een echte aanrader om deze toffe verzwaringsknuffel te kopen 🐶

28 février 2026

Fijne knuffel en snelle levering

Wat fijn dat deze knuffel zo snel geleverd wordt.
Ik ben super blij met deze knuffel.
Het voelt zacht en het gewicht voelt goed, heerlijk om vast te houden. Het geeft me een veilig gevoel en ik val met deze knuffel sneller in slaap.

20 janvier 2026

Super zachte mooie knuffel

De knuffel is super zacht en ziet erg mooi uit.
Kids zijn er blij mee en de knuffel werkt echt rustgevend waardoor ze sneller in slaap vallen.
Snelle levering en netjes verpakt in mooie bewaar zak.

28 décembre 2025

Een super snelle levering van de…

Een super snelle levering van de knuffelhond. De kyendo hond is heel erg zacht, en heel goed knuffelbaar. Het gewicht van de steentjes zit in de buik. Onze dochter van 8 jaar was er helemaal blij mee, de hond heeft al een eigen naam en ze pakt hem vaak.

31 décembre 2025

Topproduct

Topproduct! Dochter is er erg blij en voelt zich helemaal geborgen door de knuffel tijdens het slapen. Na van alles geprobeerd te hebben, is dit het eerste wat haar helpt zelf in slaap te vallen en door te slapen.

27 décembre 2025

Fijne webshop

Duidelijke webshop. Bestellen gaat eenvoudig en overzichtelijk. Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De kwaliteit van het product is top en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

27 décembre 2025

Slaap nu beter dan sinds lange tijd.

Tot voor kort had ik een verzwaringsdeken om beter te slapen. Maar dat ging ten koste van bewegingsvrijheid. Nu gebruik ik, na een tip, de verzwaarde knuffel en dat werkt veel beter. Het helpt me om veel makkelijker in slaap te vallen en ik merk dat ik ook minder wakker wordt in de loop van de nacht.
Werd snel geleverd, mooi stevig ingepakt. Ziet er ook degelijk uit dus gaar waarschijnlijk nog tijden plezier geven.

21 décembre 2025

Verzwaarde knuffel

Van een vriendin kreeg ik de tip om een verzwaarde knuffel te kopen voor mijn zoon, zodat hij beter zou gaan doorslapen. Ik had niet verwacht dat hij er zo blij mee zou zijn en dat het zo'n effect zou hebben op zijn nachtrust. Hij komt 's nachts bijna niet meer uit zijn bed! De knuffel werd snel geleverd.

15 décembre 2025

Knuffel om fijn in slaap te vallen

De knuffel is verpakt in een opbergtas ziet er mooi uit, voelt lekker zacht aan.
Ik heb moeite met in slaap vallen. Door de druk van de knuffel voel ik me sneller tot rust komen waardoor ik sneller in slaap val.
Het voelt lekker veilig zo.
Kortom ik ben er blij mee!

14 décembre 2025