det er virklig dåelig kunde service man…
det er virklig dåelig kunde service man bliver lovet pakken kommer den 20 febuar efter den hvar forsinket for anden gang skiver til dem i dag og får af vide der går 2 uger yderlige useriøst
KYLE.DK - Forhandler af Piaggio Ape 50 - Kaffe Ape - EL scooter - Kabinescooter - Bach Delux - Oliefyr - Benzin fyr - Scooter reservedele.
Magen til useriøs kunde service skal man lede længe efter 😡
I levere en opdatering indenfor 1,5 time i jeres travleste tid her til jul og har sikret at pakken komme frem. Respekt for i tar tid til at svarer på en forespørgsel, selv om i har max travlt.
Vi har i dag modtaget et sidespejl med meget kort leveringstid. Desværre var det knust. Vi reklamerede og fik svar inden for 10 minutter. De sender et nyt sidespejl til os. Kanon god og venlig kundeservice. Jeg kan slet ikke genkende se dårlige anmeldelser, jeg læser her. Vi er meget tilfredse og vender helt sikkert tilbage.
Good at his job and know what to do well done mate
Har for 7 år siden købt min kabinescooter hos dem og brugt deres wehsop til levering af diver sliddele lige siden. Varen er på lager og betjeningen altid høflig og behaglig.
Have en gang en fragt skade der skulle taget hånd om, det løste uden problemer og sagen var hurtigt ordnet.
Did the job but it took a while. Also very little respect for management. Would be 2 star if not for a beautiful smile
Har bestilt hos kyle 3 gange nu og må sige jeg er godt tilfreds.
Elendig service. Selve beskrivelse på deres hjemmeside passer ikke. Oplyser ik om skader og fejl.
Elendig kundeservice.
Køber aldrig noget af dem igen.
Lynhurtig levering, alt var som forventet. Anbefaler KYLE hvis du mangler reservedel til Ape.
Virkelig dårlig service. Inkompetente medarbejdere..
vadå dåligt jag har ej fått några pengar och paketet har ni fått
Vi har givet over 110.000 for en ny kabine scooter men Kyle.dk kan åbenbart kun levere en med skrammer og nu er det et år siden vi købte den og stadig ingen flot ny Ape.... Vi annullerer købet og råder alle andre til at finde en anden forhandler!
Flot at sælge ngk tændrør og så modtager man nogle skod kina tændror der ikk er andet værd end og smide ud.
Kender en der bestilte org olieblander og fik så en kopi det er ikk engang 1 stjerne værd men desværre kan man ikk gi mindre