2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

13 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Familietur med spisning på Skippers

Familietur med spisning på Skippers, som var en meget kedelig oplevelse. Lille fisk som dog var rigtig god og pommes frites der var knastørre. Meget små portioner som på ingen måde matcher prisen. Dårlig betjening og hygiejne eller mangel på samme. Vi har været der nogle gange før og været meget tilfredse, men dennegang blev den sidste. Der ligger mange rigtig gode spisesteder i havnen, så gå glad videre.

12 juillet 2026

Værste måltid ever på Rungsted havn - Skippers Fiskerestauramt

Værste måltid ever på Rungsted havn. Jeg har spist mange gange på Kajens Fisk ved siden af fiskebutikken på Rungsted Havn og det har altid været godt. Nu har den fået ny ejer og hedder Skippers Fiskerestaurant, og det er det værste jeg nogensinde har oplevet. Vi havde venner med fra England, som også har spist der med os før og de var meget skuffede. Vi bestilte to gange pil-selv rejer og 1 gang sardiner. Vi fik en meget lille portion pil-selv rejer som ikke var særligt friske. De så slatne og kedelige ud og smagte ikke friskt. Dertil fik vi serveret det dårligste hvide forarbejdede flute som ikke engang matcher nettos billigste flute. Min ven fik ikke friske sardiner men en dåse sardiner, han selv kunne have købt i supermarkedet og han skulle selv åbne den. Ddåsen blev serveret med samme kedelige flute. Det eneste der var i orden var pomfritterne. Maden var slet ikke af høj kvalitet som det har været hos den tidligere ejer. Jeg spurgte den nye ejer, som var aggressiv og forsvarede sig med, at det var den mest friske og mad af højeste kvalitet og han spurgte, hvorfor jeg ikke ville lytte. Min oplevelse er, at rejerne ikke var friske og flute og aioli ikke var af høj kvalitet og han blev ved med at spørge, hvorfor jeg ikke vil lytte og forstå, at det modsatte var tilfældet. Det virkede helt absurd. Man kan jo ikke overbevise en utilfreds kunde om, at de har haft en god oplevelse bare fordi man råber højt og gentager flere gange, at fluten er god og rejerne er friske, og hævder, at det er ok at servere sardiner på dåse på en fiskerestaurant, der serverer frisk fisk. Jeg spurgte, hvorfor det ikke stod på menuen, at det var en dåse sardiner man fik, og han sagde, han ikke kunne skrive det på en god måde, og derfor havde han undladt at skrive det. Jeg kan bestemt ikke anbefale dette sted og sætter aldrig mine ben der igen.

19 juin 2026

Kysten i Rungsted Havn er nu droppet i…

Kysten i Rungsted Havn er nu droppet i fremtiden

Bestilte før jul en DK hummer på 7-800 gr 4 østers og 2 King Crab ben til nytårsaften
Ingen fortalte at man IKKE kunne levere den hummer jeg bestilte, blev spist af med en kedelig lille canadisk 520 gr og en regning på 1487 kr

Følte mig i den grad taget i r….

De har hermed mistet en ellers loyal kunde gennem flere år

Surt at salget til Herlev Fisk har sænket niveau for kunde betjening er faldet så lavt

Stay away

31 décembre 2025

Sikke en grim tone!

Sikke en grim tone! Jeg fik derfra igen, da jeg hørte, hvordan chefen talte til de unge ansatte. Han burde skamme sig.

30 juillet 2025

KYSTEN MED LÆKRE VARER

Købte i sidste uge hos KYSTEN lækker dansk laks til en god pris.
Købte ligeledes i sidste uge fiskefars - (1 kg fin fars & 1 kg grov fars som blev mixet) der blev suppleret med nogle æg og forårsløg. Lækre “lette” også når de har været på besøg i fryseren
Generelt fine priser for kvalitet. Hyggelig personale og dejlig lille shop.

7 janvier 2025

Meget lækkert!

Meget lækkert - både fish and chips og fiskefileter! Virkelig lækre pommes frites, meget smagfuld dip og utroligt regulær og super sprød fisk😋

14 septembre 2024

Ingen mad

Man får næsten ingen mad for pengene og grønsagerne er ikke kogte så kan absolut ikke anbefales, pas på når man går ind af døren der er 2 trin ned men mørkt så man ser det ikke så kommer der Aldrig mere, bestilte suppe men fik ingen ske så måtte selv hente den

16 mars 2014

Good value for money!!

I lørdags spiste min mand og jeg med et vennepar på Kysten. Vi fik alle 3 retter, og både kvaliteten af maden og betjeningen var helt i top. Jeg vil særligt fremhæve kødet. 3 af os fik ribeye til hovedret, og det var kød af MASH-standard, der var stegt perfekt. Men også forretter og desserter var helt i orden, og vinen fejlede bestemt heller ikke noget. Da vi have en SweetDeal fik vi virkelig meget for pengene. Vi kommer meget gerne igen.

16 septembre 2013

pøj for en led juleand

Jeg var med nogle piger igår på kysten til deres julemiddag. Sjældent har jeg fået så elendig mad til en pris på 490 kr. Foretten var nogenlunde men svinemørbrad med noget ubestemmelig sveskemos var en tung og ubehagelig sammenblanding. Så fik vi andelå, der var så sejt at det måtte gå ud, da det var uspiseligt. Man havde taget det ud af fryseren og lynstegt det. Dernæst en klassiker ris a`la mande, der var ok, hvis man er til denne fede dessert. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og absolut ikke pengene værd!

9 décembre 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit