Fijn dat er aangegeven wordt bij de laarzen wat de kuitomtrek is. Jammer dat er geen informatie is over de enkelomtrek. Ik heb redelijk brede/stevige enkels, dus sommige laarzen passen wel om de kuit... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na 1 telefoontje, dat ik mijn steunzool in een geroutineerde paar laarzen had laten zitten, die zonder pardon zonder kosten naar mij terug gestuurd werd, ongelooflijk wat een fantastische service!... Voir plus
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ze verkopen hoogwaardige schoenen/laarzen en hebben voldoende keus. En zeker als je speciale afmetingen nodig hebt. Ik zal hier zek... Voir plus
De bestelling en het leveren gaat prima, alleen had ik laarzen in maat 40 besteld en er zat maat 39 in de doos. Dat kan gebeuren alleen het retour beleid vind ik te lang duren. Met bellen naar de kla... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de LaarzenWinkel.com
Écrit par l'entreprise
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen van het merk JJ Footwear. Deze brede schacht laarzen zijn variëren niet alleen in schoenmaat, maar ook in kuitmaat.
Ga naar LaarzenwinkelLaarzenwinkel.com Klantenservice

Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Pays-Bas
- klantenservice@etrias.nl
- laarzenwinkel.com
De beste aanbieding+
De laarzen kon ik makkelijk bestellen en ik kreeg een welkomstkorting van 10 euro. Daardoor waren de laarzen, die ik al een poosje wilde, een stuk goedkoper vanwege sale en die korting!
Snelle verzending, mooie laarzen
Snelle verzending, prachtige laarzen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, zeer tevreden!
Aanrader
Zeer snelle levering. Product voldoet meer dan verwachting. Goede prijs. Kortom een aanrader
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Ik heb deze laarzen 4 x gedragen en…
Ik heb deze laarzen 4 x gedragen en betreur ten zeerste dat de kleur ervan af gaat, vooral in de plooien. (chocoladebruin)

Réponse de LaarzenWinkel.com
Prachtige laarzen
Prachtige laarzen. Helemaal blij mee met mijn klapkuiten. Bezorging ging ondanks de feestdagen enorm snel. Top!
Hele mooie laarzen
Hele mooie laarzen. Maat is perfect. Zitten zo fijn, in een woord fantastisch.
Laarzen met brede schacht
Heb laarzen nodig met een brede schacht. Gelukkig gevonden. Eerst voor zwart gegaan, maar heb nu ook do.blauw, bruin en grijs.
Super blij mee.
Zitten en lopen heerlijk 👍
Kwaliteiten zeer goed
Zeer tevreden over de kwaliteit van de laarzen
Snelle en vlotte levering.
Valt wel groot uit in schoenmaat.
Kwaliteit heel goed
Belangrijkste: mooie laarzen goede kwaliteit!
Levering wat langer maar rond kerst dus niet zo raar
Vlotte afhandelng ivm terugzending en ruilen van het produkt.
Vlotte afhandeling ivm. terugzending en ruilen van produkt.
Eindelijk mooie laarsen gevonden voor…
Eindelijk mooie laarsen gevonden voor mijn dikke kuiten. Ik heb een kuitomvang van 50cm door lipoedeem.
Laarzen Jeanskleur
Zeer mooie warme laarzen : zitten perfect wat schoenmaat betreft maar veel te smal aan de enkel in verhouding tot het zeer brede bovenbeen.
Zwarte Kreta
Heb de zwarte Kreta gekocht. Heel te vrede mee eindelijk na lang zoeken een laars die past.
Goede maatvoering
Makkelijk te bestellen, goede maatvoering en snelle levering.
Mooie kwaliteit suède en prachtig model.
Alles op tijd geleverd
Alles op tijd geleverd. En retouren worden snel geregeld en terug betaald.
Good shop
Ontzettend snel geleverd
Fantastiche laarzen.
Eindelijk die passen erg mooie laarzen
En savoir plus sur les différents types d'avis.