Hade jag kunnat sätta lägre än en stjärna så hade jag gjort det. Beställde och fick hem paketet efter några veckor, skickat från Kina. Det kändes inte tryggt så jag tog direkt kontakt med kundtjänst o... Voir plus
Kjøpte produktet på impuls, i god tro på at deres 60-dagers retur-rett / garanti var ekte. Fikk forsendelsesinfo på pakken, og den ble sendt fra Kina. Da pakken ankom var den bulkete og så bil... Voir plus
Beställd produkt fungerar en gång och sedan inte mer. Vid kontakt med Labb24 angående reklamation svarar man bara med att ångerrätt inte gäller. Vi vill inte ångra köpet, bara ha en fungerande produk... Voir plus
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
They are just a junk firm
They are just a junk firm.
Rude and have no what so ever empathy with the customers. No service.
Första gången jag använde maskinen…
Första gången jag använde maskinen trodde jag på riktigt att benen skulle gå sönder.fick stora blåmärken och det gjorde så jäkla ont.gav det dock ett par dagar och nu efter några veckor så gör det faktiskt inte ont.det är ju ingen skön massage,absolut inte,men den gör sitt jobb och jag upplever helt klart att mina celluliter på låren och rumpan blivit avsevärt mindre under dessa veckorna,så min åsikt är inte att det är någon skitprodukt,för mig har den funkat.lång leveranstid så det får man räkna med,men i det stora hela är jag nöjd

Réponse : Labb24
Totalt omöjligt att komma i kontakt med…
Totalt omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst. Jag har mailat och mailat. Det stod att leveranstiden skulle vara 2-5 arbetsdagar men det tog mycket längre tid och produkten jag beställt skulle vara en present.
Nu när jag vill komma i kontakt med kundtjänst för att returnera så är det omöjligt.
Jag vill inte betala rerurfrakt och så själv när paketet kommer senare än beräknat.
Vad behöver man göra för att ni ska svara på mail??!!

Réponse : Labb24
Bra service och älskar cellulitmaskinen!
Kundservice som svarar snabbt och är väldigt trevliga 😀 cellulitmaskinen rekommenderar jag starkt. Den har tagit bort näst intill alla mina celluliter och ojämnheter på benen och bristningar på magen. Man får såklart vara noga med att dra den över området, låter man den sitta så såklart att det blir blåmärken, precis som vid vanlig koppning med.

Katastrof oseriöst
Katastrof oseriöst! Usel produkt som skadar din hud och ger stora blåmärken….
Fick inte returnera heller då man tydligen skulle använda några skumgummiskydd, står ej under instruktionsbeskrivningen??
Nej så jädra besviken
VILL PÅ RIKTIGT VARNA FÖR PRODUKTEN O FÖRETAGET

KATASTROF
Riktigt katastofalt företag
Skitprodukter och anklagar kunderna när dom själva gör fel.
produkterna är även skadliga.
KÖP INTE

Total scam
Total scam
Celullit massagen var fruktansvärt då den orsakade stora blåmärken och kärlbristningar. Efter många fram och tillbaka mail så godkänner de returen men så fort jag ifrågasätter postkostnaden då drar de tillbaka returen och påstår att jag inte har använt skumgummi filtret vilket jag har använt och har följt instruktionerna till punkt och pricka men det hjälper inte
Jag fick detta på Mail :
Vi har enligt lag rätt att neka alla returer där kunden har använt produkten, men de som följer vår policy och instruktion ger vi möjlighet till retur trots att vi ej behöver. Vi är därför väldigt noga att instruktioner ska följas.
Labb24 massören klassas som en hygienartikel "Personlig vård-artikel" och därför enligt konsumentköpslagarna har vi all rätt att neka retur.
Så de kör med falsk marknadsföring för de påstår att man kan använda i 60 dagar och om man inte nöjd så kan man skicka tillbaka. TOTAL SCAM
KÖP INTE

Falsk marknadsföring
Värsta tänkbara kundservice
Kör med ignorant och försenat svar så att 14 dagars rätten passerar
Celullit massagen var fruktansvärt då den orsakade stora blåmärken och kärlbristningar. Kontaktar bolaget direkt men tyvärr ingen hjälp då de anser att man inte har använt plastskydd(ingen som har följt med i paketet) förutom skumgummi filtret vilket jag har använt och har följt instruktionerna till punkt och pricka men det hjälper inte
Kör falsk marknadsföring om ångerrätten och 60 dagars nöjdhetsgaranti
KÖP INTE från detta bluff företag. Verkar som att de kör med samma svar på alla som vill ångra eller åberopa nöjdhetsgarantin ( att man inte har använt skumgummi filtret)

Varning för bedrägeri
Varning för bedrägeri! Beställde en produkt från Labb24 som de även på hemsidan gör gällande har 60 dagar pengarna tillbaka garanti om man inte är nöjd. Jag hörde av mig direkt efter att ha provat maskinen som både var defekt och heller absolut inte höll vad den lovade för att reklamera produkten. Först svarar de på tilltal men har fler frågor tillbaka och ber mig dessutom via videoinspelning påvisa att produkten inte funkar och att jag använt den korrekt. Jag gör allt de ber om och nu har de bara slutat svara på tilltal. Jag har vid 3-4 tillfällen nu hört av mig och bett om återkoppling men inget svar alls. Köp INTE!
UPPDATERING EFTER Labb24 svar på detta inlägg: det stämmer inte, jag använde skumskyddet vilket jag även visade upp i videoinspelningen. De svarar ju heller inte upp mot att min maskin är defekt då varken värme eller ljus fungerade så reklamationen har inget med skumskyddet att göra. Skärp er och ta ert ansvar för en produkt som inte fungerar!

Bare tull
Bare tull. Markedsfører med 60 dagers returrett, men det klarer de å vri seg unna. I tillegg slutter de å svare på mailene.
Ekstremt ubehagelig å bruke, dårlig bruksanvisning og ikke god kundeservice. Styr unna.

Fantastisk produkt!
Helt underbar produkt! Jag som under många år har har tagit kortison pga underliggande sjukdomar har "jojobantat" och pga detta fått väldigt djupa celluliter. Jag trodde verkligen inte på den här apparaten, men provade ändå, och efter ca 30 dagar så var mina celluliter som bortblåsta! Min självkänsla kom tillbaka, och mitt mående gick i höjden! Tack så fantastiskt mycket för detta! 🥰

Réponse : Labb24
Tog 2-3 veckor innan denna kina apparat…
Tog 2-3 veckor innan denna kina apparat kom fram. Har på lägsta suget och ändå suger den fast så jag har fått stora blåmärken på benen. Jättemissnöjd och besviken.

Réponse : Labb24
Sämsta företag man kan ha att göra med
Sämsta företag man kan ha att göra med. De skickade en trasig produkt som inte går att använda vilket jag rapporterade in samma dag jag mottagit varan. Nu vägrar de retur och ingen ny får jag heller. Telnummret på hemsidan fungerar inte och ett otrevligt mail till svar om att de inte tar tillbaka bruten förpackning.
Köp inte från detta fejk företag, varnar.
//Helen

Har gjort 2 beställningar på lab24
Har gjort 2 beställningar på lab24. Bra produkter till bra pris!

Réponse : Labb24
Excellent quality massage device Labb24…
Excellent quality massage device Labb24 is effective against cellulite and other problems in overstrained muscles, such as trigger points.

Réponse : Labb24
Köpte cellulitermassagen och tycker den…
Köpte cellulitermassagen och tycker den fungerar mycket bra. Lite teknik att lära sig för att vakumsuget inte ska bli för stort. Använder också oljan till.