Super leuke meiden die letterlijk voor je rennen. Echt mega blij met onze aankopen en jullie hebben ons superrrrr geholpen ❤️❤️❤️ hier kom ik zeker terug!

Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... Voir plus

Duurde anderhalve week voordat m’n pakket geleverd werd… had al contact op genomen met klantenservice dit duurde ook enkele dagen voordat ik een reactie kreeg. Product is goed.

Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements pour hommes

Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.

4,5

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Ik voel me heel welkom in de winkel

Ik voel me heel welkom in de winkel. Altijd even een praatje en ik word goed geholpen. Ze denkt altije goed mee. Ik ben zelf 1.59 cm groot. Mijn broeken zijn daarom heel vaak te lang maar bij deze winkel passen ze vaak wel. Heel fijn

19 décembre 2024
Logo de Labelish

Réponse de Labelish

Hi Semmy!

Wat lief dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Heel fijn om te lezen dat je zo happy bent met je nieuwe Labelish items. Veel plezier met het dragen van jouw nieuwe outfit. Hopelijk tot snel! ⭐

Lauren Labelish

Beautiful 5 star experience

The stunning boutique with a lovely atmosphere, I was assisted by a very friendly and helpful assistant. Beautiful range of clothing for young and older ladies.

27 novembre 2024

Leuke winkel

Leuke winkel, fijne medewerking personeel, heel fijn dat er een naaister is om broeken korter te maken, ik ga zeker vaker daar shoppen

27 septembre 2024

Mooie collectie

Mooie collectie. Mooie kwaliteit en nog mooiere prijzen. Heel betaalbaar en toch ziet het er heel mooi uit

26 septembre 2024

Perfect

Snelle verzending, mooie producten en vriendelijke klantenservice.

27 septembre 2024