la boutique PARIS B.V. Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We hadden ons oog laten vallen op de rode Wallet on Chain met zilverkleurige hardware. Omdat we al vaker iets bij La Boutique Paris hadden gekocht, hadden we alle vertrouwen in de kwaliteit. Ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service. Snelle verzending en antwoord op je vragen. Mooie collectie vintage tassen. Allen in supermooie conditie. Inmiddels al 2 tassen bij hen gekocht. Heel blij mee :-)) dank je wel Charl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een prachtige vintage tassen hebben ze hier!! Werkelijk top kwaliteit vintage voor een redelijke prijs. Echt een snoepwinkel voor dames die van dit soort spullen houden. En wat een fijne, lieve me... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste Chanel tas gekocht bij LA BOUTIQUE PARIS, Charlotte en Erwin. Wij zijn vriendelijk en liefdevol ontvangen in hun showroom, goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken welke tas b... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de sacs à main
  2. Magasin de produits d'occasion

Écrit par l'entreprise

la boutique PARIS is an online boutique with pre-loved designer items. The boutique is filled with a unique selection of vintage and pre-owned wardrobe essentials from exclusive brands such as CHANEL, Hermès, and LOUIS VUITTON. From designer earrings, scarves, and key holders to wallets and bags. Discover uniqueness and luxury by shopping for your favorite designer brand. La boutique PARIS’ mission? Helping you find the perfect designer item you are looking for, meanwhile, we maintain a greener approach to fashion. In our treasure hunt for your dream designer item, we are very selective. We will make sure you get an authentic and unique designer piece. Only the real pearls! As we are specialized in authenticity, our items get selected and checked with a high standard, to make sure you can shop confidently at our webshop. Find great, unique pieces with even better prices!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastische ervaring

Charlotte en Erwin zijn ontzettend gastvrij en je wordt vriendelijk ontvangen in hun showroom. Ze nemen echt de tijd voor jou en delen hun passie. De items die zij verkopen zijn in uitmuntende staat. Ik zou La Boutique Paris iedereen aanbevelen. ❤️

12 février 2025

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Ontzettend mooie review, Nadine! hartelijk dank daarvoor! Je bent altijd welkom bij ons in de showroom.

Mooie broche van Chanel gekocht

Mooie broche van Chanel gekocht bij Charlotte en Edwin. Goede duidelijke communicatie, je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Bij vragen reageren ze ook heel snel en duidelijk. Ben er erg blij mee.

17 février 2025

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review, Yvonne! Veel plezier met het prachtige item!

Noté 5 sur 5 étoiles

Charlotte en Erwin zijn hele fijne…

Charlotte en Erwin zijn hele fijne mensen. We zijn heel goed geadviseerd en hebben daarom 2 mooie Chanel exemplaren gekocht. Het was een hele leuke ervaring.

6 février 2025

Réponse de la boutique PARIS B.V.

dank voor de mooie review, Geert! Altijd welkom bij ons in de showroom!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige Chanel tas en top service

Om te beginnen wil ik eerst iets zeggen over de eigenaren, Charlotte en Erwin. Het is niet wat ze zeggen maar het fijne gevoel dat ze klanten geven. Zij hebben oog voor detail en hebben veel kennis van de merken die ze verkopen. Chanel in het bijzonder. De foto’s en video’s die zij van de tassen hebben en delen zijn scherp en duidelijk. Wat je ziet is dus ook echt wat je krijgt. De omschrijvingen van de tassen zijn ook correct en conform de daadwerkelijke staat. Het gevoel dat je bij hen hebt bij het kopen van een tas is rust omdat er expertise en knowhow in zit. De tassen zijn met zorg geselecteerd. Zeer tevreden met mijn Chanel aankoop. Hier koop ik de volgende keer weer een tas. Mocht je interesse hebben in een Chanel tas, neem een kijkje op de site van la Boutique Paris.

20 décembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Wat een ontzettend mooie review. Heel erg bedankt! Hier worden we echt blij van. Je bent altijd van harte welkom bij ons in de showroom. Fijne feestdagen! Erwin & Charlotte

Prachtig vintage item gescoord

Een item weten te bemachtiging wat precies zoals omschreven was. Goede prijs kwaliteit verhouding. Eerlijke verkopers die weten waar zij over praten en je niet pushen iets te kopen wat misschien niet helemaal is wat je zocht. Charlotte snapt ook precies naar welke kleine details je kijkt samen met Erwin is het een heel fijn duo om bij te kopen.

21 novembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

wat een ontzettend mooie review Raz, dank je wel!

Noté 5 sur 5 étoiles

super tevreden over de service…

Ik ben super tevreden over de service en mijn aankoop. Er werd mij direct een koffietje aangeboden. Erwin en Charlotte namen de tijd om mij verschillende producten te laten zien in hun showroom. Ik ben ongelofelijk blij met de tas. De vintage tassen die ze verkopen zijn in heel goede staat. Echt een dikke aanrader!

15 novembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Lieve Margot, dank voor je mooie review! Je bent altijd welkom voor een koffietje in onze showroom!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel goed geholpen door…

Wij zijn heel goed geholpen door Charlotte en Erwin, een enthousiast maar ook heel kundig stel ondernemers.
Fijn om alle tijd te krijgen om de mooie tassen in de showroom te kunnen vergelijken. De collectie is prachtig, maar hun geduld en liefde voor het vak maken het echt een fijne shopping experience.

2 novembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Dank voor de mooie review, Linda! Altijd gezellig als jullie er zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel hartelijk en kundig stel

Heel hartelijk en kundig stel. Enorme vakkennis en ze hebben prachtige collectie.

26 octobre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review, Marjan! Jullie zijn altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden met mijn aankoop!

Ik heb een prachtige ketting gekocht bij dit bedrijf. Ik had een leuk, vlot contact met Charlotte. De ketting was de volgende dag al met zorg ingepakt en verstuurd. De ketting verkeert in nieuwstaat, en kwam precies overeen met de beschrijving en foto’s op de website.

12 octobre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Wat een mooie review, Kim! Heel erg bedankt! Veel plezier met je mooie ketting.

Mijn eerste Chanel tas gekocht La Boutique

Mijn eerste Chanel tas gekocht bij LA BOUTIQUE PARIS, Charlotte en Erwin.
Wij zijn vriendelijk en liefdevol ontvangen in hun showroom, goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken welke tas bij mij past. Zo vol met passie en kennis en heel geduldig!
Zeker aan te bevelen om bij La Boutique je grote wenst in vervulling te laten gaan!

Wij hebben een hele leuke gezellige middag gehad!

Charlotte en Erwin nogmaals bedankt!
Liefs

22 septembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Goedemorgen Maria, wat een ontzettend mooie review! Heel erg bedankt! Wij vonden het ook heel erg leuk om jullie te ontvangen in de showroom en zien jullie graag terug voor een kopje koffie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service en prachtige spullen

De eigenaren zijn supervriendelijk en denken graag met je mee van keuze tot aan het verzenden toe. Uiteindelijk gekozen voor misschien wel mijn droomtas die supersnel is verzonden en zo mooi was ingepakt alsof het van het betreffende designerhuis zelf afkomstig was.

17 septembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review! We zijn heel blij dit te lezen! Veel plezier van je prachtige tas!

Goede ervaring hier gehad

Goede ervaring hier gehad. Op locatie heel fijn ontvangen en er wordt tijd voor genomen om de tas te bekijken en vragen te stellen. Erwin en Charlotte hebben echt kennis van deze mooie tassen.
Een heel leuk gesprek gehad. En uiteraard met een hele mooie tas naar huis gereden.

15 septembre 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review, Marike! We vonden het erg leuk jou te ontmoeten. Heel veel plezier van je prachtige tas!

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een leuke ervaring om hier mijn…

Echt een leuke ervaring om hier mijn prachtige tas te hebben gekocht. Charlotte en Erwin zijn echt toppers allebei erg geduldig en eerlijk. Ik ben heel blij met de tas, die echt heeel mooi is. Alles is eigenlijk mooi bij La Boutique Paris: de tassen, showroom en de mensen! Bedankt voor jullie tijd en gezelligheid.

18 août 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Dank voor je mooie review, Linh! Zo leuk om jullie te mogen ontvangen in onze showroom. We vonden het heel gezellig! Hopelijk zien we jullie nog eens terug. Groetjes van ons

Great

Satisfied Great fast 😍

14 août 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Thank you so much for your beautiful review, Tereza!

Noté 5 sur 5 étoiles

Charlotte is een super lieve meid

Charlotte is een super lieve meid, ik ben super blij met mijn nieuwe tas. Dank je wel dat je mij hebt benaderd. Nog net op tijd voor mijn vakantie :-)

15 août 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Dank voor je mooie review, Miranda! Echt heel fijn om te lezen dat je er blij mee bent. Fijne vakantie!

Echt een top ervaring

Echt een top ervaring! Er wordt zo hard gewerkt aan een een fijne sfeer creeren om zo’n een goede keuze te maken voor een geweldige aankoop! Professioneel geholpen en beide spreken met zoveel passie, echt prachtig om te zien! Dank voor deze mooie ervaring en geweldige tas. Tot de volgende keer

6 août 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Dank voor je mooie review, Ibtisame. Hier worden we heel blij van! Heel veel plezier met je prachtige tas en je bent altijd van harte welkom in de showroom!

Perfect

Ontzettend aardig. Zeer flexibel qua openingstijden. Prachtig aanbod. Hier kan je terecht om jouw droom tas of juweel aan te schaffen.

28 juillet 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Hartelijk dank voor de mooie review, Maud! Veel plezier met je prachtige tas!

Reistas

Ik heb mijn keepall mogen ontvangen, een onwijs mooie staat!! Alles is prima verlopen en ook snel geleverd, ik ben er super blij mee dankjewel! ❤️

31 juillet 2024

Réponse de la boutique PARIS B.V.

Heel erg bedankt voor je mooie review, Xena! Veel plezier met je mooie keepall, hopelijk ga je er veel mooie reizen mee maken!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus