Läderspecialisten.se Avis

1. Service de réparation d'articles en cuir

Hos Läderspecialisten hittar du ett stort utbud av lädervårdsprodukter av högsta kvalitet från kända varumärken. Läderrengöring, läderbalsam, läderfärger, produkter för läderreparation, med mera, till alla typer av lädervård på möbler, bilklädslar, skor, etc. Vi erbjuder bra service och snabba leveranser.

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

För cirka 2 veckor sedan köpte jag färg…

För cirka 2 veckor sedan köpte jag färg till min soffa från läderspecialisten, detta är ett väldigt bra företag för läderfärger och acrylic färger för tyg och läder.

Var värt varenda krona, men det tog lite tid innan färgen kom fram, annars är vi helt nöjda, soffan blev som ny :D

Bästa företaget för färger och lädervaror.

12 juin 2026

Bra produkter och snabb leverans men…

Bra produkter och snabb leverans men eftersom dom har norra Europas sämsta färgkarta så borde de erbjuda förgprover tycker jag

9 février 2025

Réponse de Läderspecialisten.se

Tack för återkoppling, härligt att du är nöjd med produkter och leverans. Det är svårt att få en färgkarta på en bildskärm att stämma överens med verkligheten, många faktorer påverkar färgåtergivningen. Vi har i nuläget inte någon möjlighet att erbjuda fysiska färgprover.

Beställde läderfärg till bilsätena

Beställde läderfärg till bilsätena. Inge kontaktade mig och bad mig dubbelkolla så kullören verkligen var rätt. Sagt och gjort och fick rätt färg och 22 år gamla skinnsäten blev (nästan) som nya. Blev väldigt fräscht. Enkelt. Kan rekommendera.

15 janvier 2025

Réponse de Läderspecialisten.se

Tack Stefan, kul att du är nöjd!

Superföretag!

Mycket bra produkter och snabb leverans! Bra och tydliga guider om infärgning finns på YouTube vilket gör det enkelt att få ett bra resultat. Färgade om ratten och växelspaksknopp i min Volvo och WOW vilket resultat! Det ser ut som nytt från fabrik!

Tack Läderspecialisten!

4 janvier 2025

Réponse de Läderspecialisten.se

Härligt att du är nöjd med produkterna:-)

Jag har beställt läderfärg till mina framstolar

Jag har beställt läderfärg till mina framstolar i min Volvo, dom är i färgen Atacama som finns i en mängd nyanser. För att få rätt så har jag varit i kontakt med Läderspecialisten ett flertal gånger.
Samma trevliga och hjälpsamma bemötande varje gång. Nu senast så skickade dom 3 färger så jag blandade själv.
Är mer än nöjd med support och produkter hos Läderspecialisten. Så ska ni måla om skinn/vinyl så vänd er till Läderspecialisten så blir ni nöjda.
Mvh Rolf

1 octobre 2024

Réponse de Läderspecialisten.se

Tack Rolf för de vänliga orden:-)

Bra rådgivning och snabb leverans

Bra rådgivning och snabb leverans. Mycket nöjd med produkterna som gjorde vad dom lovade. Kan rekommenderas.

30 août 2024

Réponse de Läderspecialisten.se

Tack Christina! Kul att du är nöjd med våra produkter.

Instämmer med Peter

Instämmer med Peter! Har dessutom använt produkten jag blev rekommenderad. Västen blev kanon.
Benne

9 août 2024

Réponse de Läderspecialisten.se

Tack Benne, härligt att du är nöjd med våra produkter!

Supernöjd!

Ställde frågor om deras produkter via mail. Fick snabbt och bra svar. Efter beställning så kom allt på ett par dagar.
Jag har inte testat produkterna än, men servicen har varit 10/10.

2 août 2024

Réponse de Läderspecialisten.se

Tack Peter, hoppas du blir lika nöjd med produkterna.