3,9

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,9

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Tak for 2ugers ferie

Kommer du i campingvogn er der ikke noget at klage over, desværre er rengøringen ikke i top når du lejer en hytte…. Det er jo nu engang sådan det er når gæster selv får lov at gøre rent efter endt ophold! Men hæv lige standarden for jeres tjek af støv og nullermænd under seng og bag ved toilettet

Tak for 2 ugers god ferie :)

13 août 2023

Hyggelig campingplads, men uro

Hyggelig campingplads, fin lille strand og ok rene bad/køkken m.m.
Dog her i højsæson præget af en del larm, også efter 22, hvor der skal være ro.
Indendørs pool lovet opvarmet, men det var den bestemt ikke. Utrolig koldt vand og ikke egnet for de mindste.

18 juillet 2023

Hyggelig campingplads med alt incl.

Hyggelig campingplads med et glad værtspar.

Dejlig hyggelig og ren campingplads, men et sødt værtspar. Toiletter var ren og ganske ok. Det er et plus at el, bad og selv pool var incl. i prisen. (betyder meget når ens børn gerne vil i poolen flere gange om dagen) Deres krea aktiviteter var et hit blandt vores piger (alderen 5-11) Eneste minus var vist at der var flere at fælles / familiebad som var rigtig svære at låse, så børnene kunne i selv løse og vi oplevet at åbne op til flere som var igang med at gå i bad.

Men en rigtig fin campingplads - hyggelig og med super udsigt for flere pladser.

9 juillet 2023

Fantastisk campingplads

Fantastisk campingplads!
Søde, venlige og rigtige rare ejere.
Vi fik hilst på søde hunde og hundehvalpe, gået dejlige ture, svømmet (både inde og ude) og nydt de rolige og smukke sommeraftener under træerne på plads nr. 170.
Pladsen har rigtige fine og rene faciliteter, hvor intet mangler.
Kan varmt anbefale denne lille perle i Sønderjylland.

26 juillet 2021

Fin plads dog lidt mangler

Fin plads. Meget lavvandet.
Dog synes jeg ikke badeværelsesfersiliteterne var helt i top. Der manglede tit desinfektion og wc-papir på toiletterne.

22 juillet 2021

lavvandet strand. Men god til børn

Stranden er utrolig lavvandet og man skal meget langt ud før man kan bade som voksen. Campingpladsen havde desværre valgt at indføre grill forbud, hvilket gjorde en telt ferie ret begrænset angående aftensmad. Men et plus er dog at alt er incl på denne plads. Så man får ikke nogen ekstra regning ved afrejse.

31 juillet 2018

En super weekend

En weekend i hytte kat. 5, med handicappet datter. En god oplevelse, vi lånte køreramper til adgang i hytten, fik nøgle til et meget stort og dejligt handicaptoilet.
Venligt og hjælpsomt værtspar.
Eneste minus er kioskens åbningstider.
Det ville også være dejligt med en kombiovn (ovn /micro) i stedet for den lille ovn som er der nu.

20 juin 2018