L'entreprise a répondu
Er godt tilfreds ... Men abonnement bør heller ikke være dyrere - 350 kr. pr. år er rigeligt .... Har haft årsabo. i mange år og har alt i alt været ganske tilfreds med Lagersalg.com. Dog ikke al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har været medlem i flere år, og købt mange gode ting . både personlige, til børnebørn og og sidst møbler. jeg se lagersalgene igennem hver gang der kommer en mail. har kun købt ting vi manglede og... Voir plus
Det er dejligt, at blive opdateret omkring de lagersalg, der findes rundt om i landet. Kan jo godt være interesseret i lagersalg, jeg skal køre efter.
Her finder du en oversigt over lagersalg, outlets og udsalg, du kan spare op til 80% på tøj, sko, møbler og meget andet, både rundt i landet og på nettet.
Marsvej 3, 7430, Ikast, Danemark
Har været medlem i flere år, og købt mange gode ting .
både personlige, til børnebørn og og sidst møbler.
jeg se lagersalgene igennem hver gang der kommer en mail.
har kun købt ting vi manglede og har sparet mange penge.
Jette
Info om nye lagersalg i hele Danmark. Info i god tid, når der et et nye lagersalg.
Mange penge at spare.
Jeg er glad for nyhedsbrevet fra lagersalg.com, da det ikke kommer så ofte, så man føler sig spammet og man på denne måde får nys om gode tilbudsmuligheder rundt omkring. Dog er nogle af de virksomheder, der annoncerer med lagersalg via lagersalg.com blevet liiidt for magelige. De er begyndt at forvente, at der kommer mange mennesker og derfor har priserne været stigende på flere lagersalg, hvorimod man i starten virkelig kunne finde slagtilbud.

Réponse : Lagersalg.com
Dejligt med et godt overblik over de fleste lagersalg ☺️
Lagersalg.com et en godt sted at lede efter datoer på salg rund omkring.
Jeg er dog lidt træt af, at det bliver sendt ud fra hele landet for jeg er kun interesseret i hvad der sker i Jylland 🥴

Réponse : Lagersalg.com
Altid først med lagersalg, mange penge sparet for lækkert tøj og tilbehør og andet
Kan jo godt være interesseret i lagersalg, jeg skal køre efter.
I har mange lækre lagersalg 😉, som vi nyder godt af 🤗

Réponse : Lagersalg.com
Jeg er godt tilfreds med beskeder om lagersalg.
Det har været sjovt at følge jer og I gør det godt.

Réponse : Lagersalg.com
Altid gode oversigter og inspiration til indkøb af småt og stort.
Lager salg bruger vi meget til at finde lager salg omkring Herning og Ikast.lager salg bruger vi til finde billig tøj. Allan

Réponse : Lagersalg.com
Altid gode lagersalg. Og også, en reminder om, de udsalg, der ellers er i gang ude i byen.