Noté 5 sur 5 étoiles

Mogę w 100% polecić i zarekomendować operatora Lajt, sprawdziłem wszystkie oferty na rynku i nic taniej w Polsce nie ma. Doskonałe warunki przez umowę na czas wedle uznania. Dodatkowo dostałem telefon... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wybrałem lajt mobile ze względu na elastyczną ofertę internetu w bardzo dobrej cenie. Karta SIM przyszła szybko i bez problemu udało się uruchomić usługę. Kontakty z lajt mobile również są bardzo spra... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur de réseau mobile

Écrit par l'entreprise

Tworzymy sieć komórkową na prostych zasadach. W lajt mobile na pierwszym miejscu jest klient. U nas każdy jest traktowany tak indywidualnie, jak tylko się da. Sama nazwa wskazuje na to, że nasza sieć jest #na_lajcie. Głównym celem marki lajt mobile jest automatyzacja wszystkich procesów w taki sposób, żeby nasz klient nie musiał się o nic martwić. Chcemy, aby był zadowolony ze współpracy z nami w każdym zakresie.

Coordonnées de contact

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Odradzam

Odradzam! Firma wykazuje się totalnym brakiem klasy i elastyczności. Przez dwa miesiące sami nie potrafili poprawnie naliczyć opłat za dwa (!) MMS-y, a gdy dzięki mojej dociekliwości błąd wyszedł na jaw, zamiast zwykłego 'przepraszam', wysłali korektę na śmieszne 6.05 zł i zaczęli straszyć odcięciem usług w przypadku nieopłacenia. Robienie z klienta dłużnika przez własną niekompetencję i brak jakiegokolwiek gestu przy tak drobnej kwocie to szczyt żenady. Zero profesjonalizmu!

16 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Kiedyś to była fajna, tania, konkurencyjna sieć.

Dziś już taka nie jest. Korzystałem z lajt mobile przez 2 lata na abonamencie za 29zł (no limit + 100GB), stwierdziłem że nigdy i tak nie wykorzystuje tego internetu, więc chcę zmniejszyć pakiet do 20zł (10GB), dzwonię na infolinię z prośbą o zmniejszenie do tego za 20zł, bo te 10GB mi wystarcza, to mi powiedzieli że wiąże się to z dodatkowym kosztem 50zł. Stwierdziłem że taniej będzie mi się przenieść do innej sieci, więc przez głupią politykę i bez sensu dodatkowy, dosyć wysoki, koszt za zmniejszenie pakietu straciliście klienta. Przeniesienie numeru kosztowało mnie 1zł i aktualnie płacę jeszcze mniej (12.99zł) i też mam rozmowy i smsy bez limitu i mniej (5gb) internetu, ale to mi wystarcza.

25 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wyraźnie niższe rachunki, dobry zasięg i jakość!

Przeniesienie numeru do Lajt Mobile to był strzał w dziesiątkę! Cały proces przebiegł błyskawicznie i bez żadnych problemów. Rachunki są teraz wyraźnie niższe, a jakość usług i zasięg pozostają bez zarzutu. Jeśli szukasz realnych oszczędności i prostoty, szczerze polecam!

2 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Podpisanie umowy i zakup wybranego…

Podpisanie umowy i zakup wybranego numeru przebiegły bez problemu. Wszystko online, szybko i sprawnie. Ceny oferowane przez Lajt są dużo bardziej konkurencyjne niż u standardowych operatorów. Polecam

28 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Na razie dopiero miesiąc w tej sieci

Na razie dopiero miesiąc w tej sieci, ale póki co jest wszystko tak jak trzeba. Internet w zasięgu Orange działa bez zarzutów. Połączenia oraz SMS-y i MMS-y też O.K. Cena abonamentu 29 PLN za 100 GB miesięcznie też bardzo atrakcyjna.

25 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Sprawna obsługa klienta - nie przez bota!

Zamówienie złożyłam telefonicznie, karta przyszła już kolejnego dnia, więc super łatwo. Kiedy włożyłam kartę (będąc za granicą) okazało się, że roaming nie działa. Próbowałam go uruchomić przez moje konto, ale się nie dało; napisałam do lajt i usługa została b. szybko uruchomiona. Jak na razie pozytywne doświadczenia!

5 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Po pierwszych tygodniach korzystania z…

Po pierwszych tygodniach korzystania z abonamentu Lajtmobile jestem bardzo zadowolona. Wszystko działa bez zarzutu. Abonament niski, jakość połączeń bez zarzutu. Cieszę się, że zdecydowałam się na Lajtmobile. Polecam!

17 février 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus