Banner for Lærernes a-kasse

Lærernes a-kasse Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Varmen som jeg blev mødt med da jeg mødte op til min første samtale var yderst betryggende. Derudover gik samtalen fantastisk. Min situation blev italesat med respekt og seriøsitet, hvilket er det ene... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde en god oplevelse. Jeg synes jeg blev taget godt imod og anerkendt i de udfordringer jeg havde i forbindelse med at skulle søge job

Noté 5 sur 5 étoiles

Marianne var kompetent og empatisk. Hun havde masser af input og gav mig mod på at overleve perioden med ledighed og lyst til at finde et job. Masser af gode tips og ideer til cv og ansøgning. God til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lærernes A-kasse er utroligt professionelle, empatiske og hjælpsomme. Jeg havde 15 år ved en anden a-kasse, hvor jeg flere gange oplevede decideret fejlinformation og en helt anden tone. Men hos Lærer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Assurance de protection des revenus
  2. Service de recherche d'emploi
  3. Agence pour l'emploi

À propos de Lærernes a-kasse

Écrit par l'entreprise

TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
Lærernes a-kasse er din faglige støtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stærkt.

Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og støtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
Læs mere om vores medlemsfordele her

Vi er en fagligt afgrænset a-kasse for lærere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
Læs mere om medlemskab i Lærernes a-kasse her

Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at være fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vælge Lærernes a-kasse.
Gå til besparelsesberegneren her

Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lønsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
Læs mere om vores lønsikring her

Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. Få hjælp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsøgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om året.
Læs mere om vores inspiration og viden her

Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at være studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra første dag efter sidste eksamen.
Læs mere om studiemedlemsskab her

Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spørgsmål.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

145 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, fik alt den information jeg havde brug for og mere.

Personalet er meget professionelle pg hjælpsomme

12 août 2026

Réponse de Lærernes a-kasse

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du fik den information, du havde brug for.

Noté 4 sur 5 étoiles

Venlig og lydhør.

Venlig og lydhør.
Behagelig samtale

11 août 2026

Kære Torben
Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en venlig og lydhør samtale.

God og behagelig rådgivning

11 août 2026

Hej Henrik

Tak for din flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vores rådgivning er behagelig og professionel, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Eva-Emilie Rosengren
Kommunikationsmedarbejder hos Lærernes a-kasse

Gave me what I needed

Gave me what I needed. They worked very hard to help me in my difficult situation.

5 août 2026

Dear Lady Lakris,

Thank you very much for your kind review.

We are pleased to hear that you received the support you needed. Our most important role is to be there for our members and provide support when difficult situations arise.

Kind regards,

Eva-Emilie Berg Rosengren
Communications Student Assistant
Lærernes a-kasse

Tak !

Betjening på første klasse. Jeg har egentlig aldrig rigtigt haft brug for A-kassen, men jeg har været til mange fantastiske foredrag. DLFA er altid det sikre valg for lærerne.

3 août 2026

Kære Henrik

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores betjening. Som a-kasse vil vi gerne give dig konkrete, brugbare tilbud, der gør en forskel. Så det glæder os at høre, at du har fået noget ud af vores foredrag.

Eva-Emilie Rosengren
Kommunikationsmedarbejder hos Lærernes a-kasse

En fantastisk a -kasse

En fantastisk a -kasse, som er god til at lytte til mine ideer og perspektiver. Et super godt første møde, med en rådgiver som var i øjenhøjde.

30 juillet 2026

Hej Signe

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du gik fra dit første møde med en god oplevelse.

Vi arbejder for, at vores rådgivning tager udgangspunkt i det enkelte medlems situation, så det er rart at høre, at du oplevede netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent Lærernes a-kasse

Noté 5 sur 5 étoiles

God og effektiv samtale som hjalp mig…

God og effektiv samtale som hjalp mig med at forstå alt jeg havde brug for :)

7 juillet 2026

Réponse de Lærernes a-kasse

Tak for din fine anmeldelse. Det er vi glade for at høre

Noté 5 sur 5 étoiles

Man bliver mødt respektfuld og taget…

Man bliver mødt respektfuld og taget alvorlig. Selvom det kan være i et trælst ærinde, så føles det ikke sådan. Kan rolig anbefales.

15 juillet 2026

Kære Berit

Tak for din fine anmeldelse. Vi ved, at det kan være svært og træls, og derfor betyder det meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i Lærernes a-kasse

Godt modtaget

Gode, søde og kompetente medarbejdere.

2 juillet 2026

Kære Micheal

Tak for din fine anmeldelse. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores medlemmer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i Lærernes a-kasse

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik den bedste guidning

Jeg fik den bedste guidning, af meget tålmodig og hjælpsom personale.

13 juillet 2026

Kære Susanne

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at gøre, at du har fået god guidning

So far so good

Indtil videre har jeg haft gode oplevelser med de medarbejdere, jeg har talt med. Venlige og tålmodige. Giver gode råd.

13 juillet 2026

Kære Jette

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre. Vi håber, at de gode oplevelser fortsætter :)

Fin og oplysende samtale

10 juillet 2026

Kære Annesofie

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede samtalen som både god og oplysende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god støtte og sparring

Rigtig god støtte og sparring. Får en god følelse af, at der bliver taget hånd om en.

10 juillet 2026

Kære Susanne

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig godt taget hånd om.

Kompetent sagsbehandler

Jeg mødte en forberedt, venlig konsulent, med sans for min situation som ledig efter mange år som afdelingsleder - hvilke tanker jeg gjorde mig om skole og andre muligheder der lå med mine øvrige erfaringer.
Jeg har i telefonsamtaler med Lærernes A-kasse kun mødt tilsvarende kompetent og opmærksom kommunikation.

6 juillet 2026

Kære Wilhelm

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede kompetent og nærværende rådgivning, der tog udgangspunkt i din situation.

Første samtale med LAKA

Jeg havde en behagelig samtale med Pernille, som gav gode råd til både CV og ansøgning. Hun delte også af sine egne erfaringer, hvilket var meget brugbart for mig også. Undervejs var hun opmærksom på, at jeg kunne komme til orde med eventuelle spørgsmål.

Det lyder næsten, som om jeg prøver at sælge noget, men det var vitterligt bare en rar oplevelse, hvilket, jeg har oplevet, ikke er en selvfølge i alle A-kasser.

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god første samtale. Vi er virkelig glade for, at du har følt dig lyttet til og fået vejledning, du kan bruge.

Jeg giver personligt din ros videre til Pernille. Det er jeg sikker på, at hun bliver rigtig glad for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Rådgiveren var engageret, lyttede til mine spørgsmål og gav mig gode, konkrete råd til, hvordan jeg kan forbedre mit CV og mine ansøgninger. Jeg gik derfra med ny viden og større tro på min jobsøgning. Tusind tak for den gode vejledning.

Hej Heidi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi ønsker dig alt det bedste og god vind med jobsøgningen. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for sparring eller hjælp undervejs.

De bedste hilsner
Sarah Sisseck,
Kommunikationskonsulent i Lærernes a kasse

Danmarks bedste A-kasse.

Hej John

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner
Sarah Sisseck,
Kommunikationskonsulent i Lærernes a-kasse

Noté 1 sur 5 étoiles

Laka har STADIG mine penge

Jeg har tidligere arbejdet som lærer, og da jeg spurgte Lærernes A-kasse, om jeg kunne blive hos dem, hvis jeg tog en IT-kandidatuddannelse, var svaret af flere omgange "ja." I hvert fald lige indtil dagen efter jeg blev færdig på min nye uddannelse og havde betalt kontingent til Lærernes A-kasse. Jeg fik et opkald om, at jeg måtte finde mig en ny a-kasse, da de ikke kunne have mig som medlem, når jeg var IT-uddannet. Processen med at skifte til en ny a-kasse har været forfærdelig, da jeg dagligt har været nødt til at ringe til Lærernes A-kasse for at rykke om at få flyttet mine data. Da det efter et par uger endelig lykkedes at få flyttet mine data til min nye a-kasse, kom problemet med at få mit indbetalte kontingent tilbage. Her har jeg også måttet rykke dagligt. Jeg får altid pænt at vide, at de kommer i løbet af et par bankdage, men nu er det snart tre uger siden, at jeg skiftede a-kasse, og jeg har ikke set skyggen af mine penge. Seneste nyt er, at mine penge nok kommer i slutningen af måneden. Jeg må altså undvære både dagpenge, da min overflytning har taget lang tid, og mit kontingent på 1600 kroner i juli som nyuddannet. Alt dette kunne være undgået, hvis jeg var blevet vejledt til at flytte a-kasse under mit studie, hvilket Lærernes A-kasse har haft rig mulighed for at gøre.
TLDR; Hvis du vil have en a-kasse, der i telefonen er meget forstående, men ikke handler, når der skal handles, så skal du vælge Lærernes A-kasse.

8 juillet 2026

Hej Mikkel

Vi er ærgerlige over, at du har fået den oplevelse, du beskriver.

Studerende kan godt være medlem af Lærernes a-kasse, også selv om de læser en IT kandidat. Som studerende kan man desuden være kontingentfritaget under uddannelsen og først begynde at betale kontingent, når uddannelsen er afsluttet.

Da vi er en fagligt afgrænset a-kasse, kan vi kun give dimittendrettigheder til nyuddannede, der har afsluttet en uddannelse inden for vores faglige område. En IT kandidat ligger uden for vores faglige område, og derfor vejledte vi om at blive overflyttet til en anden a-kasse, der kunne give dig dimittendrettigheder.

Når et medlemskab overføres til en anden a-kasse, bliver et eventuelt for meget indbetalt kontingent automatisk tilbagebetalt. Det er derfor ikke nødvendigt at kontakte os for at få pengene retur. Tilbagebetalingen sker som en del af overflytningsprocessen.

Vi kan ikke kommentere de konkrete forhold i din sag her på Trustpilot, men hvis du har lyst til at gennemgå dit forløb, er du meget velkommen til at skrive til mig på alr@laka.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale sagen igennem.

Alexander Rosenø Teamleder Lærernes a-kasse

Super rådgivning 🤩

Behagelig og velforberedt rådgiver🤗der gav mange gode råd👌.

22 juin 2026

Hej Inger

Vi er glade for, at du oplevede rådgivningen som velforberedt, og at du fik gode råd med på vejen.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kristina Petersen
Kommunikationskonsulent
Lærernes a-kasse

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin og positiv energi og brugbar…

Super fin og positiv energi og brugbar viden om hjælp til job søgning

3 juillet 2026

Hej Mads

Vi er glade for, at du fik brugbar viden om jobsøgning, og at du havde en god oplevelse af vejledningen.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele den.

Med venlig hilsen Kristina Petersen Kommunikationskonsulent Lærernes a-kasse

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus