LampenOnline.com Avis 110

3,4

Fijne webshop met scherpe prijzen m.b.t. hetgeen ik zocht. Na bestellen een mailtje ontvangen dat verzending wel 2-3 dagen kon duren. Maar na mailen vrij snel mails terug gekregen van een medewerker... Voir plus

Onlangs heb ik een armatuur van het merk SLV besteld voor in de tuin, in de kleur van het gebruikte staal(cortenstaal) in onze tuin. Snelle levering, solide armatuur, goed verpakt, mooie kleur(roest),... Voir plus

Bestelling, afhandeling en verzending verliepen feilloos. Er wordt zelfs rekening gehouden met wensen die je in de bestelling vraagt. Er wordt persoonlijk contact genomen per mail. Heel aangenaam... Voir plus

Verlichting besteld welke volgens de site op voorraad was. Wel betaald maar geen bevestiging of lampen ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar , op email wordt niet gereageerd. Dit gaat op oplichtin... Voir plus

3,4

Moyen

Heel tevreden met LampenOnline

Heel tevreden met LampenOnline. Mijn bestelling werd sneller geleverd dan voorzien, de ledlampen zijn van goede kwaliteit en waren zeer goed en ecologisch (geen bubbelplastic) verpakt. Ik zou deze retailer aan vrienden en familie aanraden.

27 mai 2022

Bestelling niet ontvangen

Bestelling op 14 febr geplaatst. Nog niks ontvangen op 6 maart, mail gestuurd naar status bestelling geen reactie. Telefonisch contact gezocht maar krijg steeds de voicemail.

6 mars 2022

Ik had begin deze week contact met…

Ik had begin deze week contact met Claire, over een niet geleverde order. Ze zegde mij toe dat het geld deze week zou worden terug gestort. En dat is vlot gebeurd. Daarom toch nog een positief gebaar, ze zijn wel betrouwbaar. Ander keer beter.

24 février 2022

Keurig geleverd

Keurig geleverd! Als het niet op voorraad is duurt het wel langer dan gebruikelijk.

20 février 2022

picobello

picobello
onze bestelling werd vlug afgehandeld en werd ook op de afgesproken datum geleverd!

7 février 2022

Réponse : LampenOnline.com

Dank U voor de positieve feedback!

Ik had met spoed spotjes nodig

Ik had met spoed spotjes nodig. Jammer genoeg kon ik geen telefoonnummer vinden dus moest ik het via de mail doen. Maar uiteindelijk ging het goed en had ik de spotjes binnen 2 dagen binnen. Zeker een aanrader alleen nog naald jammer dat je niet kan bellen.

6 février 2022

Beste lezer,

Beste lezer,
De doos van de lamp was opnieuw dichtgeplakt en beschadigd en de lijm van de lampenkap zat los. Dus geen groot succes. Bovendien zat er geen retourbewijs of adresgegeven bij.

5 février 2022

Réponse : LampenOnline.com

Goedemorgen, heeft u de klacht ook gemeld op info@lampenonline.com? dan gaan we het oplossen voor u.

Prima service !

Snelle levering, zeer goede verpakking en duidelijke communicatie rondom bestelproces en levering

23 janvier 2022

Réponse : LampenOnline.com

Dank U voor de positieve feedback!

Het lampje op de elektrische stoel…

Het lampje op de elektrische stoel knettert weer als vanouds dankzij lamponline!!1

9 janvier 2022

;-) ;-) Dank U voor het beoordelen van onze webshop

perfect

perfect, zowel qua product als qua levering door Post.nl!

9 janvier 2022

Réponse : LampenOnline.com

Dank U voor het beoordelen van onze webshop!