Lisez les avis des autres
Ongevraagd door een dame op mijn mobiele nummer benaderd. Zij belde met nummer 0108202824 en zij dat ze van Landelijke verduurzaming is en dat ze eerstdaags iemand langs zou komen om bij mij thuis op... Voir plus
Niet prettig
Vragen om gegevens en ze wisten mijn voorletters waar halen ze dit vandaan?? Vond het niet prettig.
Opdringerig aan de telefoon
Opdringerig aan de telefoon. Misleidend gebruiken ze dst ze vanuit overheid bellen. Luisteren niet en zijn niet vriendelijk
PAS OP!!!
PAS OP!!!! 020-8087336 is NEP!! #ACM doe hier iets aan. Ben 27-02-2026 gebeld door zoals ze zeggen het 'Landelijk Verduurzamingsloket'. Ze stellen een paar vragen en vertellen iets over je huis of adres en naam, zodat je denkt met een soort betrouwbaar overheidsorgaan te maken te hebben. We zouden hier ook al een brief over hebben ontvangen (Nee dus!!) Ze praten heel snel vanuit een script zodat je overrompeld kan raken. Ze willen graag bij je thuis komen en gratis advies brengen m.b.t. Duurzaamheid i.v.m. door de overheid ingestelde wijzigingen. Wanneer je gaat doorvragen en antwoorden wil hebben op jou vragen, geven ze niet thuis. Het enige wat ze toegeven is dat het gaat om een commercieel bedrijf. Maar hij tettert continue het script af. Op mijn vraag of hij wil stoppen met door tetteren en mijn vragen wil beantwoorden zei hij "wat zei u?" Ik zei stop even met praten en toen verbrak hij de verbinding. Het telefoonnummer in mijn scherm zal wel een fakenummer zijn. ACM als je dit leest, roep dit een halt toe, en beboet hen, want ze hebben mij ongevraagd gebeld en hier ben ik niet van gedient. Gelukkig trap ik hier niet. Op de wbsite staat een nep telefoonnummer met 085-1234567 MENSEN PAS DUS OP!!!
Hele vervelende manier van telefonische…
Hele vervelende manier van telefonische acquisitie. Doen als of ik een formulier heb ingevuld.
Onbeschoft.
Oplichting bellen dat je een offerte
Oplichting bellen dat je een offerte hebt opgevraagd voor verduurzamen en proberen je daarna via de mail op een link te laten klikken.
gek word je van die telefoontjes
Bellen ongevraagd
Bellen ongevraagd, ken hun niet, beweren dat ik bij hun op de website offertes heb opgevraagd. Klopt niets van.
Scam
Scam! Probeerde me te pushen voor een offerte en werkzaamheden en gaf onduidelijke argumenten waarom ik mn huis moest verduurzamen.
Weer zo’n leugenachtig bedrijf die je…
Weer zo’n leugenachtig bedrijf die je belt dat je informatie hebt opgevraagd voor verduurzaming van je huis. Wat een leugens. Heb nooit iets opgevraagd. Als je vraagt of ze die aanvraag dan even kunnen doorsturen kunnen ze dat uiteraard niet. Ik ga hier proberen overal melding van te maken. Oudere mensen zouden hier weer zo intrappen. !!!
Bizar
Belde mij op mijn prive nummer of ik nog tevreden ben over de zonnepanelen op mijn huis. Ik woon al meer dan 8 jaar in het buitenland en heb nooit een koophuis gehad, laat staan zonnepanelen. Kon me niet vertellen uit welke landelijke database mijn contactgegevens kwamen.
Dit bedrijf is mij niet bekend
Dit bedrijf is mij niet bekend, ik werd gebeld met de opmerking dat ik een verzoek had ingediend om advies te krijgen over verduurzamen. Dat klopt dus niet. Voelt voor mij als scam. De telefoniste/verkoper klonk ook zeer ongeïnteresseerd.
Ongevraagde telefoontjes
Oplichtingspraktijken
Bellen of ik tevreden was met mijn zonnenpanelen, die ik dus niet heb. En wilde een batterij aansmeren ivm salderingsregeling. Gevraagd waar ze mijn nummer vandaan hebben. Zou ik ergens hebben ingevuld in een enquete, maar waarvandaan konden ze niet zeggen. Dus heb gezegd bel me maar terug als je het weet.
Oplichters
Ze bellen onder verschillende nummers
Ze bellen onder verschillende nummers, dit om te voorkomen dat je niet opneemt en ze blokkeerd waardoor ze je naderhand niet meer kunnen bereiken.
Soms 5 x op een dag gebeld, door hetzelfde bedrijf maar dan met een ander nummer.
Ik word oprecht gestalkt door dit bedrijf. Vreselijk!
Ik word oprecht gestalkt door dit bedrijf, om gek van te worden
Leugenaars, niet mee in zee gaan
Bellen ongevraagd vanaf het nummer 020 3695015 op mijn mobiele nummer. Ze beweren dat ik online een aanvraagformulier heb ingevuld om mijn woning te verduurzamen. Een leugen. Mijn woning heeft trouwens energielabel A+++. Zijn dus oplichters. Heb het nummer geblokkeerd.
Ik heb mijn adresgegevens nooit aan dit…
Ik heb mijn adresgegevens nooit aan dit bedrijf gegeven. Daarnaast hebben zij ongevraagd al mijn adresgegevens en telefoonnummer doorgegeven aan een ander bedrijf (Osak.nl uit Arnhem).
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.