Lapperre - Asse Avis 42

4,6

Hofveld 1, 1730 Asse, Vlaams-Brabant, BE

Dit is een topbedrijf.Steeds bereidwillig . Indien er zich na een online afspraak een probleem voordoet wordt je steeds telefonisch gecontacteerd om verder af te spreken. Eva bedankt om de goede s... Voir plus

Vriendelijk en behulpzaam onthaal. Voldoende informatie. Alleen de toegankelijkheid is een ramp voor oudere of personen die slecht te been zijn. Daar zou iets aan gedaan moeten worden.

De dienst verlening was heel goed en correct. behulpzaam en vriendelijk. Luisteren naar het probleem en zoeken naar een oplossing Na een maand opnieuw de situatie evalueren . Dus een positieve er... Voir plus

Keurig uitgevoerd onderhoud. Goede meting van mijn gehoor. Nuttige tips voor het verdere gebruik van mijn hoorapparaten. Voldoende tijd om problemen te bespreken.

1. Service de réparation d'appareils auditifs

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Hofveld 1, 1730, Asse, Vlaams-Brabant, Belgique

• +3224525921

4,6

Personeel is zeer behulpzaam en op de…

Personeel is zeer behulpzaam en op de hoogte van hun zaak. Afspraken worden stipt nageleefd.

20 janvier 2026

Réponse de Lapperre - Asse

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Perfecte service

15 janvier 2026

Réponse de Lapperre - Asse

Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring had Ludwig. Bedankt voor je feedback!
Mvg,
Lapperre

28november

De audiologe heeft mij geïnstrueerd over de nieuwe hoorapparaten, het gebruik van de App, het online reserveringssyteem voor afspraken.

29 novembre 2025

Réponse de Lapperre - Asse

Super om te horen dat je zo goed geïnformeerd bent! Zo kun je alles optimaal gebruiken. Bedankt voor je reactie Luc!
Mvg, Lapperre

Georganiseerde opvolging

Georganiseerde opvolging, 1 jaar na aanschaf hoortoestellen.

12 septembre 2025

Réponse de Lapperre - Asse

Hallo. Bedankt voor uw fantastische beoordeling! Het betekent veel voor ons om te horen van gelukkige klanten.

Aanrader bij gehoorproblemen

Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prima service!

9 septembre 2025

Réponse de Lapperre - Asse

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

Goede afspraak

Goede begeleiding,ok

6 septembre 2025

Réponse de Lapperre - Asse

Hallo, bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om er een tevreden klant bij te hebben.

Uitstekende serviceHet personeel doet zijn uiterste best…

Het personeel doet zijn uiterste best om een degelijke uitleg te geven, alle vragen te beantwoorden en problemen zo goed als mogelijk op te lossen.

24 août 2025

Réponse de Lapperre - Asse

We zijn blij te horen dat u de expertise van onze medewerkers zo weet te waarderen. Bedankt voor uw mooie woorden!

goede dienstverlening

De dienst verlening was heel goed en correct.
behulpzaam en vriendelijk.
Luisteren naar het probleem en zoeken naar een oplossing
Na een maand opnieuw de situatie evalueren .
Dus een positieve ervaring .

24 août 2025

Réponse de Lapperre - Asse

Fijn om te horen dat u een positieve ervaring had bij ons. We zijn blij dat we behulpzaam konden zijn en dat er goed geluisterd werd naar uw probleem om zo tot een oplossing te komen. Dank voor uw feedback!

Ervaring aangaande onderhoud toestel

Heel goede service, perfect geholpen, zeer vriendelijk personeel, parkeergelegenheid, gewoon top!

29 juillet 2025

DAT IS GEWOON HET GEVOEL OP DAT MOMENT

DAT IS GEWOON HET GEVOEL OP DAT MOMENT
DAT GEEFT ZELFVERTROUWEN

17 juin 2025

Réponse de Lapperre - Asse

Fijn dat het gevoel op dat moment zelfvertrouwen gaf. We waarderen uw feedback en nemen dit mee.

Luisterbereid

Luisterbereid, beleefd, duidelijke antwoorden.

5 juin 2025

Réponse de Lapperre - Asse

We zijn blij te horen dat u duidelijke antwoorden en beleefdheid waardeerde. Dank voor uw feedback!