Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf doet voorkomen alsof het een Nederlands bedrijf is. Dit is het niet. Na bestelling krijg je een vaag track and trace nummer en vervolgens blijven de spullen bij de douane liggen. B... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Moest na bestelling nog 7,15 Euro invoerrechten betalen. Laptop-accu-batterij.nl is een chinees bedrijf met zeer lange levertijden!

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet kopen! Doen niet wat het beloofd

Dit bedrijf doet voorkomen alsof het een Nederlands bedrijf is.
Dit is het niet.
Bij e-mailen krijg je hele rare zinnen en afsluiters zoals we wish you a happy life.
Mijn inziens pure oplichting.
Besteld op 30-8 en 12-10 is het geleverd.
Volgens de site moet het origineel zijn.
Ik vraag het me af. De teksten staan net op andere manier op de accu als op de oude die uit de laptop komt

12 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

je kan fluiten naar je geld als er iets mis is

Ontving een accu met een te klein stekkertje. Kan gebeuren, ik wilde het graag terugsturen en geld terug krijgen. Ik kreeg als reactie dat ze het wel wilde vervangen voor een andere, maar dit duurde allemaal zo lang dat ik inmiddels ergens anders de juiste had gekocht. Ik had gewoon recht op mijn geld terug, maar ze bleven met vage reacties komen waarin ik bijv een foto moest sturen, volkomen onnodig allemaal. Geld kon ik naar fluiten. Het lijkt een Nederlandse website, maar communicatie verliep in het Engels, dus ook dat is misleidend.

29 décembre 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

De service is helemaal niet slecht, maar ....

De service is helemaal niet slecht, prima zelfs . Maar de toetsenborden zijn erg slecht, goedkoop en B kwaliteit, twee maanden garantie, en na drie maanden kan je weer een nieuwe kopen. Toetsenbord voelde al vanaf begin niet goed aan , maar ja daar was de prijs ook naar. GEEN toetsenborden kopen hier

2 avril 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede levering en top after sales

Snelle levering van mijn accu, helaas ging deze kapot echter werd deze direct vervangen zonder verder gezeur. Dit is iets wat je zelden mee maakt!!
Bedankt voor de snel service! de accu werkt perfect.

22 décembre 2015

kabel

Dag voor de vakantie accu kapot. Nieuwe accu besteld en de volgende dag in huis.
Kan dus gewoon gewerkt worden in Frankrijk ;-)
Goed geregeld. Merci

9 décembre 2014

Helemaal top!

Ik had dringend een nieuwe accu nodig voor mijn laptop aangezien mijn oude last kreeg van kuren. Via via kwam ik op deze site terecht en ik kan wel zeggen dat het me behoorlijk gered heeft. Ik ging er al vanuit dat ik mijn presentaties moest verschuiven maar tot mijn grote verbazing werd de nieuwe accu super snel geleverd en werkte hij top. Top service! Ik heb m'n presentaties die gepland stonden allemaal op tijd kunnen doen! Zeker een aanrader!

15 septembre 2014

In één woord: super

Prima geregeld! Fijne website met vooral gebruiksvriendelijke (en supersnelle) zoekfunctie. Vervolgens vlot en geheel naar wens geleverd. Dit is er één om te onthouden en te adviseren aan mijn familie en vrienden :)

11 septembre 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Serieus klantvriendelijke snelle webshop!

Adapter voor mijn vaio bestelt. De oude ligt nog in frankrijk....
Volgende dag binnen. Zit er geen netsnoer bij. Bij de bestelling moet de website dit aangeven. Gebeurde niet. Dat kwam waarschijnlijk door mijn pop-up killer. Toch maar even gebeld. Ach, meneer sturen we die toch even op.
Kortom een echt serieus goede, klantvriendelijke snelle webshop. En, echt, dat zeg ik niet vaak. Zo nu eerst naar Ballum voor een Nobeltje!

3 septembre 2014

Een nieuwe accu voor mijn Asus Laptop gekocht

Gezocht op internet voor mijn nieuwe accu voor mijn asus laptop.
Bleek dat de voordeligste leverancier gewoon hier in Leeuwarden zit.
Laptop meegenomen en de accu werd keurig netjes geinstalleerd en tijdens het testen kreeg ik een lekker bakje koffie.

Service is top en de accu doet het goed, en dit voor maar 30 euro.

Laptop accu...Top

24 août 2014

Super!

Deze accu werkt perfect, ben er super blij mee! Ook de service was top. Een echte aanrader!

29 juillet 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd, goede service.

Dinsdag ging mijn laptop accu stuk en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik kwam op deze site terecht. Ik heb gebeld voor een laptop accu, zelf heb ik totaal geen verstand van laptops en accu's. De man aan de telefoon was geduldig, rustig en beantwoordde al mijn vragen. Super tevreden en de volgende dag had ik de accu al binnen. De accu doet het super!

27 juillet 2014
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus