Laser Company

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben nu voor de 3de keer geweest en wat ben ik weer blij dat ik geweest ben. Het is er schoon, de meiden zijn stuk voor stuk even lief en vriendelijk. Dat is voor mij eigenlijk het meest belangrijk... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste behandeling gehad bij LaserCompany voor laserontharing van mijn oksels. Deze behandeling ging gruwelijk mis. Er is geen gel gebruikt en een veel te hoge stand waa... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Centre d'ophtalmologie

Informations provenant de diverses sources externes

Begonnen in 2004, heeft Laser Company inmiddels ruimschoots bewezen tot de absolute top te horen van privéklinieken. De filosofie van Laser Company is altijd geweest om te kiezen voor kwaliteit. Zowel wat de gebruikte apparatuur en producten betreft, als de aangeboden behandelingen. Gespecialiseerd in o.a. ooglaseren, haartransplantaties, tatoeage en pigmentvlekken verwijderen en injectables.

Coordonnées de contact

Les gens ont aussi consulté

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SUPER!

Ik heb een paar dagen geleden mijn ogen laten laseren bij Laser Company. In één woord: SUPER!. Zeer vriendelijk personeel, die je op je gemak stellen. Goede uitleg en zorg gehad en het resultaat is super goed!

29 août 2015

Ge-wel-dig

Ik heb hier anderhalve week geleden mijn ogen laten laseren en wil graag mijn ervaring delen met jullie! Het gaat bij mij om de methode IntraLasik met Eyedesign.

Ik was ontzettend zenuwachtig voor de behandeling want het gaat toch om je ogen! Ik werd heel goed opgevangen door alle mensen die er werken. Iedereen is zo betrokken en behulpzaam. Toen ik aan de beurt was kreeg ik eerst verdovende druppels en ging het gebeuren. De behandeling zelf is maar een paar minuten, dus voor je het weet sta je weer buiten! Vervolgens zag ik best op tegen de na-pijn waar ze je op voorbereiden. Dit is me 100% meegevallen. Ik heb wat last gehad van droge ogen en kon mijn ogen aan het begin nog niet helemaal goed open houden. Ik had lekker m'n zonnebril op en een hoed op om zo het licht van buiten een beetje te verminderen.

Een dag later en vervolgens een week later moest ik op weer op controle komen. Beide keren weer ontzettend goed opgevangen door het personeel. De controles gingen helemaal goed en ik heb alle vragen die ik nog had tijdens de controle kunnen stellen.

Het is nu anderhalve week geleden dat ik mijn ogen heb laten laseren en het is echt geweldig. Ik kan alles perfect zien, ik nergens last van gehad en ik word elke ochtend ontzettend vrolijk wakker omdat ik meteen alles kan zien! Wat wilt een mens nog meer ;)

Al met al ben ik ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt om bij LaserCompany mijn ogen te laten laseren :) voor iedereen die nog twijfelt; echt echt echt doen!! Ik ga hier nog zoveel jaren plezier van hebben, daar kan niets tegen op!

Thanks LaserCompany! :)

24 août 2015

Geweldig!

Ogen laseren bij Laser Company was geweldig! Zeer goed ontvangen, duidelijke uitleg en op zeer korte termijn het laseren zelf. Laseren ging erg snel en geen pijn gehad. Ik had de laserbehandeling met het gelaserde flapje. Ik had dit veel eerder moeten doen! Ik geniet er iedere dag van. Je hebt ook nog diverse nacontroles, zodat ze je ogen goed in de gaten kunnen houden. Ben erg te spreken over Laser Company. Kan het iedereen aanbevelen!

19 août 2015

Uitstekend!

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers van de Lasercompany. Iedereen is even vriendelijk.

29 juillet 2015

Top!

Ik heb een jaar geleden een ontharings pakket aangevraagd! Bij de behandeling word alles duidelijk aangeven, er word voorlichting gegeven voor elke behandeling. Laser Company beschikt over fijne en beleefde personeel. Waardoor het zeer fijn is om door Laser Company behandelt te worden. De resultaten zijn ongelofelijk goed! Laser Company is een zekere aanrader, vooral als je goed & professioneel behandeld wilt worden.

29 juillet 2015

Goede ervaringen!

Laser Company is een bedrijf waarmee ik vele goede ervaringen mee heb.
Ik ben al jaren vaste klant en heb nooit een onaangenaame ervaring mee gemaakt.
Er word zeer proffesioneel en betrouwbaar gewerkt.
Laser Company is zekere aanrader

28 juillet 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Top resultaat na mijn ooglaserbehandeling!

Ik was erg bang om me ogen te laten laseren,maar na veel research heb ik besloten om bij laser Company me ogen te laten laseren. Waar ik nu ontzettend blij mee ben. Ik zie weer scherp zonder mijn bril! Laser Company heeft erg vriendelijk personeel en de oogarts Drs. Zandbergen heeft mij ook op me gemak gesteld. De behandeling zelf verliep snel en soepel. Dus achteraf was mijn angst nergens voor nodig. Ook de nacontroles zijn prima verlopen. Laser Company heeft goede recensies en dit was voor mij ook de reden dat ik bij deze kliniek de behandeling heb laten doen. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je komt niet achteraf voor verassingen te staan. Dat vind ik zelf namelijk altijd erg belangrijk. Ik raad Laser Company aan iedereen aan die zijn of haar ogen wil laten behandelen.

24 juillet 2015

Helemaal blij!

Al langer dan een jaar ben ik vaste klant bij Laser Company voor botox om mn frons en kraaienpootjes te verzachten, en ben uitermate tevreden, want heb ook mijn mimiek behouden! Daardoor oogt het heel natuurlijk. Niemand heeft een idee dat ik botox gebruik, zo natuurlijk weet de arts te werken, maar als ik in de spiegel kijk, ben ik nog elke dag blij met het resultaat en voel me een stuk zelfverzekerder! Ik kwam best kort dag met de vraag of ik terecht kon, ze belden mij diezelfde week terug dat er een gaatje was vrijgekomen. Super service!

14 juillet 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Super en een bijzonder bedrijf.

ik ben Jamal Nasser.
ik ben bij Laser Company voor ooglaserbehandeling gewest.
ik moet zeggen beter kan het niet, ik kan niks dan dat zegen,
Uitstekend en wereld bedrijf echt waar.
ik heb ooglaserbehandeling gedaan ik zal zegen doen beter kan het niet.
service en klanttevredenheid je bent gewoon thuis.
Ik was bang om toedoen maar als je je daar bent dan voelt echt anders.
ik heb het gedaan woooooo gewoon doen.

10 juillet 2015

Zo blij met mijn keuze!

Zo ontzettend blij met mijn keuze om mijn ogen te laten laseren! Het voortraject en natraject waren ontzettend fijn. De mensen bij Laser Company zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De arts tijdens het laseren was minder met mijn gesteldheid bezig, maar daarvoor heeft hij wel goed de behandeling uitgevoerd! Kortom, ik zou het zo weer laten doen!

9 juillet 2015

Ooglaseren en ontharen

Heb een ooglaserbehandeling gehad en laat me permanent ontharen. Over beide erg tevreden. Nu aan het sparen voor de leesbrilcorrectie!! Raad iedereen de kliniek aan.

Mooi resultaat

Ik word al jaren regelmatig behandeld met fillers bij laser company. Ik ben erg tevreden met het resultaat en mijn behandeld arts. Geeft goed en eerlijk advies. Ook Is de prijskwaliteitsverhouding top. Blij met laser company.

Goed behandeld!

Ik ben heel blij met de laserbehandeling. Ik had een vrij hoge + sterkte, net aan de grens om te mogen laseren. Nu zit ik bijna op 0, geen bril meer nodig. Voor mijn + sterkte een mooie score. Altijd hartelijk ontvangen bij Laser Company, iedereen die er werkt is erg aardig. Ook een hele aardige oogarts die mij behandeld heeft. Enige minpuntje is dat ik de oogarts niet heb gezien tijdens mijn voorcontrole, waardoor ik vlak voor mijn behandeling (ik zat al klaar om behandeld te worden) nog met extra informatie werd geconfronteerd (dat mijn stekte moeilijk tot 0 te laseren is). Maar volgens mij was dit door omstandigheden zo gegaan en zie je normaal wel de oogarts al veel eerder. Oogarts pakte dit wel heel prettig op.

Tevreden over mijn ooglaserbehandeling

Ik heb 2,5 maand geleden mijn ogen laten laseren met de Intralasik ooglasermethode. Dit heb ik laten doen bij Laser Company. Mijn keus is op hun gevallen vanwege de goede reviews van dr Zandbergen en de goede bereikbaarheid van de kliniek.

Over het resultaat van de behandeling ben ik zeer tevreden. Mijn sterkte was -6. Na een aantal weken was de sterkte +0.5. Binnenkort moet ik weer terug voor controle, maar ik heb zelf het idee dat ik perfect zie! De behandeling was niet pijnlijk, al waren de eerste dagen wel even wennen.

Ben zeer tevreden over Laser Company. Ze zijn erg professioneel en tegelijk klantvriendelijk en flexibel.

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb ik dit nu zo lang uitgesteld!!!!!

Geweldig resultaat na mijn behandeling bij Laser Company. Ik heb in april de IntraLASIK met wavefront behandeling gehad, waarbij dokter Zandbergen de behandelend arts was. Ik heb erg opgezien tegen de behandeling, het zijn wel mijn ogen. De behandeling is me enorm meegevallen, de mate van last viel erg mee, was eigenlijk minimaal. Ik ben van -4 naar 0 gegaan, wat ik echt een super resultaat vind!

7 juillet 2015
Noté 3 sur 5 étoiles

Goede behandelingen

Prima behandelingen, vriendelijk personeel die eerlijk advies geven. Locatie was de eerste keer zoeken en het aanbellen deed een beetje vreemd overkomen, maar na één keer is het allemaal duidelijk. Een minpuntje is wel dat wanneer je per ongeluk een afspraak vergeet hier geen melding van wordt gemaakt. Men wordt niet gebeld of gemaild.

Logo de Laser Company

Réponse de Laser Company

Geachte mevrouw Mulder, allereerst bedankt voor uw beoordeling en de opbouwende kritiek. Wij willen u graag melden dat we de vindbaarheid zullen gaan verbeteren zodat nieuwe cliënten ons makkelijker kunnen vinden. Tevens werken wij aan nieuwe automatisering welke binnenkort wordt geïmplementeerd: Met deze software wordt er 1 dag voor de afspraak een sms gestuurd aan de cliënt om de gemaakte afspraak te bevestigen. Met vriendelijke groet, Laser Company

Geweldige ervaring

Mijn ervaring met deze kliniek is geweldig. Eindelijk, na al die jaren, verlost van mijn lenzen. Ik had veel eerder moeten kiezen voor een ooglaserbehandeling, dat had mij een hoop ongemak bespaart.

Ik ben bijzonder blij dat ik de stap heb gezet en kan het iedereen aandraden!

Noté 5 sur 5 étoiles

De beste investering in mezelf

Begin dit jaar heb ik mijn ogen laten laseren door dokter Zandbergen. Ik heb een Intralasik behandeling gehad. Mijn sterkte ging van -6.25 terug naar 0.
Ik ben tevreden over het verlopen traject. Voor de behandeling ben ik goed voorgelicht en goed geïnformeerd over de mogelijke risico’s. Hierdoor ben ik niet voor verassingen komen te staan en ging ik goed voorbereid de operatie kamer in. De behandeling is volledig naar wens gegaan en het herstel ging goed.

De behandeling was een forse investering, maar het was het geld dubbel en dwars waard. Ik heb eens uitgerekend wat lenzen me de komende 15 jaar gaan kosten, dan is een ooglaser behandeling zeker de moeite waard.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus